Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

benjani said:

santos'un burnunda kırık varmış.bjk maçında canere kalırsak, sol taraf folloş olur.kesin kırmızı yer hatta quaresma yüzünden.

kadıköydeki maçta gökhan tutamadı quaresmayı, santosta çok etkili olamaz, quaresmanın karşısında muhakkak 2 kişi bulundurmalı fener.

Oha gg tutmadımı? Adam GG den kaçtı kanat değiştirdi dün gibi hatırlıyorum atma birader din kardeşiyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Q7'yi bildiğin ezdi ya, nasıl izledin sen o maçı anlamadım =)

Herkeste yine götürecez götürecez son maç kaybedecez korkusu var :D Bir 3.yü daha kalp kaldırmaz. Zaten bu seferde son maça kalırsa izlemiyecem. Kaçarsa falan son maçta biri bana alıştıra alıştıra söylesin :D
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

DoubleW said:

benjani said:

santos'un burnunda kırık varmış.bjk maçında canere kalırsak, sol taraf folloş olur.kesin kırmızı yer hatta quaresma yüzünden.

kadıköydeki maçta gökhan tutamadı quaresmayı, santosta çok etkili olamaz, quaresmanın karşısında muhakkak 2 kişi bulundurmalı fener.

Oha gg tutmadımı? Adam GG den kaçtı kanat değiştirdi dün gibi hatırlıyorum atma birader din kardeşiyiz.

Asıl sen atma birader hele 2.yarıyı hatırlıyorum da bal gibi gökhanın karşısındaydı sağ sol yatırdı adam işte, yine de yatırır maçta, 2lemezseniz beki ozaman görürüz işte tutuyo mu tutamıyo mu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nası hatırlıyosunuz ya, yok gökhan bişi yaptırmamış, yok tam tersi. Benim hafızamdan silinmiş resmen maç. İlk golü yersek, hele bu haftaki kayseri gibi, hiç sanmıyorum galip gelebileceğimizi. Hatta beraberlik bile zor olur öyle bi durumda. Ama fenerin o ilk baskısını güzel paslaşmalarla açabilirsek, tam tersi bi durumda olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah, işte federasyonun iki yüzlülüğünün örneği.

eğer kadın suçluysa, cezayı kaldırmazsın.
eğer kadın suçsuzsa, şimdi onun gidişinden doğan fenerbahçe'nin potansiyel bir kupa alamayışını nasıl açıklayacaksın ?

bu ülkede, aksi ispatlanana kadar herkes suçlu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...