DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 benjani said: santos'un burnunda kırık varmış.bjk maçında canere kalırsak, sol taraf folloş olur.kesin kırmızı yer hatta quaresma yüzünden. kadıköydeki maçta gökhan tutamadı quaresmayı, santosta çok etkili olamaz, quaresmanın karşısında muhakkak 2 kişi bulundurmalı fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Boşuna tartışıyosunuz. Quaresma kiev maçında sakatlanıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DoubleW said: benjani said: santos'un burnunda kırık varmış.bjk maçında canere kalırsak, sol taraf folloş olur.kesin kırmızı yer hatta quaresma yüzünden. kadıköydeki maçta gökhan tutamadı quaresmayı, santosta çok etkili olamaz, quaresmanın karşısında muhakkak 2 kişi bulundurmalı fener. Oha gg tutmadımı? Adam GG den kaçtı kanat değiştirdi dün gibi hatırlıyorum atma birader din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Gökhan Q7'yi bildiğin ezdi ya, nasıl izledin sen o maçı anlamadım =) Herkeste yine götürecez götürecez son maç kaybedecez korkusu var :D Bir 3.yü daha kalp kaldırmaz. Zaten bu seferde son maça kalırsa izlemiyecem. Kaçarsa falan son maçta biri bana alıştıra alıştıra söylesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sleepingdeath said: DoubleW said: benjani said: santos'un burnunda kırık varmış.bjk maçında canere kalırsak, sol taraf folloş olur.kesin kırmızı yer hatta quaresma yüzünden. kadıköydeki maçta gökhan tutamadı quaresmayı, santosta çok etkili olamaz, quaresmanın karşısında muhakkak 2 kişi bulundurmalı fener. Oha gg tutmadımı? Adam GG den kaçtı kanat değiştirdi dün gibi hatırlıyorum atma birader din kardeşiyiz. Asıl sen atma birader hele 2.yarıyı hatırlıyorum da bal gibi gökhanın karşısındaydı sağ sol yatırdı adam işte, yine de yatırır maçta, 2lemezseniz beki ozaman görürüz işte tutuyo mu tutamıyo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 quaresma ilk maçta hiçbişi yapamadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hatta BJK bile bişey yapmadı Aykut geri çekerek takımı gel at dedi. Tabi hatasını kabullendi Stoch'u alabilirdim diye. Şu son 3-4 maçlık oyunu oynarsak BJK'nin hiç şansı yok. Ama derby havası başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Fb 3-2 alır gibime geliyor. Bol gollü olacağı kesin. Fener öne geçer bjk eşitler. Son 15 dk'da fb atar oyun sıkışır fb yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Nası hatırlıyosunuz ya, yok gökhan bişi yaptırmamış, yok tam tersi. Benim hafızamdan silinmiş resmen maç. İlk golü yersek, hele bu haftaki kayseri gibi, hiç sanmıyorum galip gelebileceğimizi. Hatta beraberlik bile zor olur öyle bi durumda. Ama fenerin o ilk baskısını güzel paslaşmalarla açabilirsek, tam tersi bi durumda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 öeh gökhan quaresmayı tutamadı diyen ya maçı izlememiş ya da trollüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 quaresma vs gg 1.06dan sonrasını izleyin abi işte, yok tutmuş kanat değiştirtmiş falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sadece kocaman bir LOL çekiyorum tekrardan Gökhan Q7'yi tutamamış diyenlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ergünde ortegayı çok iyi tutmustu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hepsi o mu? Topu sağa çekti verkaç yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 video koyarak kendinle çelişiyorsun birader 90dklık maçta Q7'nin kaç saniye oynadığını "30" gösteriyorsun bu 30 saniyeden başka bir olayı yoktu bulabiliyorsun maçın tekrarını izle 90 dk oynadımı hatırlamıoyrum q7 ancak bir çok kez kanat değiştirdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi gökhan gönül diiil sivaslı hayrettin tutar q7 i, biner tepesine çeker vurur mahveder orda:) yani gg balta bi adam diil, tutması için vermesi lazım ayağını eline, gökhan adam gibi topçu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DoubleW said: quaresma vs gg 1.06dan sonrasını izleyin abi işte, yok tutmuş kanat değiştirtmiş falan :) şu post bu sene bjk'nın neden bu kadar rezil bi durumda olduğunu açıklıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yahu fikir amaçlı koydum tabi ki kendi söylediğimi desteklemek için:) 90dk maçı mı koyim buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Tolle bak. O Q7 ise buda Avrupa'nın peşinden koştuğu sağ beg kusura bakma. Hani yerli olmasıda Q7'den daha değerli yapıyor kendisini. Ayrıca dahada genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi ne kusura bakıcam, gökhan gönülü sevmeyen bi tane adam mı var ülkede, helal olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dostum fenerbahçe topicindesin :D Keita'yı da Santos feci tutmuştu. Oynatmamıştı :) Beğenmiştim Santos'u bi Galatasaraylı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Taurasi'nin cezasını kaldırmış federasyon. Hatun temiz mi çıktı acaba? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahahah, işte federasyonun iki yüzlülüğünün örneği. eğer kadın suçluysa, cezayı kaldırmazsın. eğer kadın suçsuzsa, şimdi onun gidişinden doğan fenerbahçe'nin potansiyel bir kupa alamayışını nasıl açıklayacaksın ? bu ülkede, aksi ispatlanana kadar herkes suçlu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İki numune de pozitif çıkmamış mıydı? Birşeyler dönüyor ama nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iyi de numuneler pozitif cıkınca ne yapabilir ki federasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar