erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/darth_vader_nooo_7675.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 barıs rovansı alamaz ya, sarp olursa ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/darth_vader_nooo_7675.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İSTEDİĞİNİ YAPABİLİYOR PEKİ Santos’un bu kadar vurdumduymaz davranabilmesinin dayanağı ya da bu hareketleri karşısında yönetimin bir yaptırımda bulunmamasının sebebi ne; Brezilyalı futbolcu ile yapılan 5 yıllık mukavele. Temmuz 2009’da F.Bahçe’ye imza atan Santos’un sözleşmesi 31 Mayıs 2014’te sona eriyor. F.Bahçe’den yılda 2.5 milyon Euro alan ve daha 3.5 yıllık anlaşması bulunan Sambacı sözleşmesi tek taraflı feshedilse dahi alacağı tazminata güveniyor. F.Bahçe 3.5 yıllık alacağı 8 milyon 250 bin Euro olan Santos’u göndermek istese en az 5 milyon Euro civarında bir tazminat ödemek zorunda. Bu yönetimin elini kolunu bağlarken, Brezilyalı yıldızın da istediği gibi rahat hareket etmesini sağlıyor. Güiza’nın da umrunda değil F.BAHÇE’DE Andre Santos’taki sıkıntının bir benzeri de Güiza’da yaşanıyor. İspanyol gol kralı olarak geldiği sarı-lacivertlilerde bir türlü isteneni veremeyen ve ilk iki sezonunda aşk ilişkilerinin yanı sıra çocuğunun annesi Nuria Bermudez ile yaşadığı kavgalarla gündeme gelen Güiza’nın da sözleşmesi 31 Mayıs 2012’de sona eriyor. Bu sezon sakatlığı nedeniyle hiçbir maçta oynayamayan golcü oyuncunun da yıllık kazancı 3.5 milyon Euro. 5 milyon 250 bin Euro daha alacağı bulunan Güiza’nın sözleşmesi feshedilse F.Bahçe’nin en az 3 milyon Euro civarında bir tazminat ödemesi gerekiyor. Bu da Santos’da olduğu gibi yine yönetimin elini kolunu bağlıyor. bunlar doğru mu yav? gazetevatandan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Muhtemelen. Hadi Guiza oynamakta istedi çabada gösterdi başarısız oldu. Abi Brezilya'lılar yan gelip yatıp o paraları alıyorlar. Adamlar dünyayı sömürüyor sadece FB'yi değil. Allahtan Aykut brezilyalılardan nefret ediyor almıyor brezilyalı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu konuda suçlu Aykut,eğer Fenerin hocası isen bu kriz ortamalarını yönetmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Nasıl yönetecen abi. Taraftarın nefret ettiği bir oyuncu satsan satılmaz atsan atılmaz. Santos bunu Aykut getirdiyse haklısın. Aykut ben istemiyorum diyor Santos'u. Bunuda çözecek olan yönetim. Adam oynattıda kazanmayada çalıştı adam salak salak sahada gezdi. Ne yani 2.5m euro alıyor diye illa oynatmasımı lazım. Adam Kazım'ın ruh ikizi. Ha eski mesajalra bakılırsa en çok Santos'un kalmasını kazanılmasını ben istiyordum. Ama adam kafasında bitirmiş, yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Zaten Guiza'yı katmadım.Ayrıca Santos ile Cristian'ı getiren Aykut o yüzden o çözmek zorunda,Aykut savaşan takım hede hödösünü yanlış anlamış şuanda Hagi'nin Misimovici kadro dışı bırakması kadar saçma saçma kararlar alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vatan gazetesi fb hakkında 1 tane doğru haber yapmadı henüz yani ben şahit olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Santos ve Cristian'ı Aykut mu getirdi cidden? Bilmediğim için soruyorum. Yoksa Daum falan istedi oda sportif direktör olarak aracımı oldu anlamadım. Yoksa benim bildiğim Aykut ezelden beri Brezilyalılardan nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 daum istedi, aykut da izleyip onay verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Alakası yok Fiz,Daum başkasını izlemeye gönderdi maçı izlerken Aykut beğendi ve aldı mevzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Buddha said: Santos ve Cristian'ı Aykut mu getirdi cidden? Bilmediğim için soruyorum. Yoksa Daum falan istedi oda sportif direktör olarak aracımı oldu anlamadım. Yoksa benim bildiğim Aykut ezelden beri Brezilyalılardan nefret ediyor.Özellikle Cristian'ı çok istedi kıran kırana pazarlık etti de aldı,Santos'u da o izledi aldı Daum'a da kabul ettirdi 2sini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Abi anlattığına göre Santos'u Daum Aykut'a kabul ettirmiş. Ama Cristian'ı kendi getirmesi garip. Bilmiyordum bunu. Demek o yüzden sezon başı Cristian'da bu kadar inat etti. Yada sezon başı yerine başka adam almadı. Vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi bi de bunlardan birine 6m digerine 4m verilmisti galiba. gerci brezilya milli takımında oynayan adama da 6 verilir yani ama baroni tam bi facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fener baroni yerine barışı koysa şampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 LucifeL said: Alakası yok Fiz,Daum başkasını izlemeye gönderdi maçı izlerken Aykut beğendi ve aldı mevzu bu. nerden biliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sence bu kadar kesin konuştuğuma göre biliyorum istersen bir araştır :) o transferler yapılırken herşeyi okudum araştırdım ve en sonunda Daum kendi söyledi Fener'den ayrılınca bir ropörtajda ben almadım Aykut getirdi diye. Zaten bu nedenle Aykut'la kavgası iyice alenen olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Santos'ta Daum'da ısrar etmiş olabilir. Sonuçta adam TD ben istiyorum dedimi Aykut yok derse kavga çıkar. Ama Aykut Cristian'ın acısını şimdi çekiyor. Hatta ben devre arası daha gönderir oraya adam alır diyordum Aykut hala ses seda yok. Heralde gönderemiyorlar Cristian'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dedi zaten Cristian için Daum istemem dedi,Aykut aldı geldi kavga çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aykut'a bak hem brezilyalı karşıtı hemde brezilyalı almış Daum'a. Sanki Daum'un kuyusunu kazmış diyecemde her ne kadar öyle görünsede insanın diyesi gelmiyor ya. Hani o kadar da olur mu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 e zaten gecen sezon ortalarında kazdıgını yazıyordu gazeteler. inatla aramız iyi diyip duruyodu aykut ama iyi olmadıgı besbelliydi yani. daum'u da aykut'u da hic sevmiyorum ama daum su ligde sampiyonluk isteniyorsa bence 1 numaralı td. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yok hocam Lucescu derim ben tartışmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ben Löw'den beri hiç birini Löw kadar sevemedim. Löw cidden başarılıydı. Neden gönderilmişti hatırlamıyorum ama yazık olmuştu. Şimdi isteselerde getiremezler Almanya'ya müthiş top oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 alex sene sonu gidici sanırım. açıklama yapmıs kendi resmi sitesinde, "benimle kimse yeni sozleşme imzalamak için konusmadı. şimdiye kadar diğer teklifleri değerlendirmiyodum ama artık gelen teklifleri değerlendiricem" diye. ağlarım lan bu adam gidersen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar