Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 trabzon beraberliğinden sonra, her skor için Fenerbahçe taraftarının "futbolun içinde var böyle şeyler" duruşu netleşti giderek:)
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ya Aykut hoca eyvallah FB'de kalıplaşmış şeyleri değiştiriyor. Çok güzel çok takdir ediyorum. İsterse bu sene ligi 7. 8. bitirsin. Lig her yıl var. Eğer FB'nin temelini kalıbını değiştirebilecekse 2 sezon feda olsun sorun değil. FAKAT! FB'de değişmeyen birşeyde gelen bir çok hoca maça müdahele edemiyorlar. Yada etmiyor. Aykut Hoca'da da bu var. Önce kendini değiştirsin! Yeter 2. bir Daum krizi bayar. BJK maçında Stoch'u almadı Cristian'ı aldı. Bu hamleyi bile geç yapptı. Geç yaptığı gibi hatalı yaptı. GS maçı adamlar önde basıyorlar senin defanstan top çıkarmaman için herşeyi yapıyorlar. Sen ne yapıyorsun? Çok geniş bir alana dağılmışsın 2 futbolcun arasında 20-30 metre var. Stoch Solda en köede Dia aynı şekil Alex zaten alakası yok top oynamıyor. E bu top nasıl gidecek GS yarısahasına? Tamam GS'nin nasıl bir taktikle çıkacağını bilmiyordun iyi güzel. E neden müdahale için gecikiyorsun? Sana bu tür durumalr için futbol kuralları 3 değişiklik hakkı veriyor. İlla biri sakatlanırsa oyundan çıkar diye değil! Eğer seneyede Alex FB'de oynarsa benim Aykut Kocaman'a olan bütün inancım kaybolur. Sıkıldım artık bu takımı 10 kişi görmekten. Alex artık top ayağındaykende iş yapmıyor. Yada sıkıldım bir duran top olsunda gol atalım beklentisinden. Alex'te kusura bakma çok saolsun ama buraya kadar. FB'nin efsane oyuncularından olacak. Ama sezon sonu çıkıp giderse! Hala Alex Alex diye ağlayanları anlamıyorum. Abi Alex arada çıkıp maç kazandırmak dışında ne yapıyor? Ne yapayım abi 5 maçtan birini kazandırıyorsa? Kalan 4 maç 10 kişi oynuyoruz. KAldıki Stoch ve Dia genç olmalarına rağmen markaj yapmıyorlar. Oldu sana 8 kişi. Gitsin abi 2-3 sezon gitsin Avrupa Kupalarına bile gidemeylim gerekirse. Ama sonunda kalıcı oturmuş, agresif önde basan iyi pas yapan bir FB görelim. Yoksa her sezon son maçta şampiyonlar kaybetmeyi izleyecez. Aykut Hoca şu oyunlara oyun esnasında müdahale et artık lütfen! Kendinde diyorsun GS pas aknalalrımızı bozdu. Peki abi bunu görüosun neden bişey yapmıyorsun. Senin tek işin antrenman yapıp ilk 18 çıkarmak değil ki. Aykut hocayla ilgili tek şikayetim budur. Zaten bu huyunu düzeltmezse gerisi boş. Bir Teknik Direktör'ün en önemli en temel özelliklerinden biri yoksa ben ne yapayım? İstediği akdar sert oynasın. Senin bir B, C planın yok. Yada duruma göre hareket edemiyorsun. BJK maçında oldu kendi dedi belki Stoch daha iyi olurdu. DEdim tamam hatasını anladı. Herkes hata yapar ama en tehlikeli adam hatasından ders almayan adamdır. GS maçı yine aynı hata. Yeter abi artık. Bu arada Hakemide tebrik ederim. Avrupa maçlarında gayet güzel yönetiyor, oyunun aşırı sertleşmesine izin vermiyor falan ama Türkiye'de aynı hakemliği yapmıyor. Neil resmen tekme atmak için çıkmıştı sahaya. Adam coştu. Kendi ülkende maç yönetemiyorsan ben ne yapayım senin hakemliğini?
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Teknik analize bende bşeyler ekliyim .. ve sana katıldığım katılmadığım noktaları belirtiyim .. Öncelikle bikaç yerde geçti Galatasaray galibiyeti kaçırdı fln gibi laflar. külliyen yalan . 9 kişi defans yapıp alan daraltıp tek bir organize atak olmadan sadece kontrataka dayalı bi oyun anlayışıyla (2 pozisyon var organize onun dışında hepsi 30-40 metrelerden şutlar) Şunuda belirtiyim maçtaydım oyuncuların ısınma sırasında 3 dk koşu yaptılar .. ne 5 - 2 çalıştılar ne pas çalştılar ısınmanın geri kalan 15-20 dk sı sadece uzaktan şut çalıştılar. Galatasaray buraya 1 puan aliyim oyunu kitliyim eğer atarsam kontra dan bi tane yanıma kar kalsın gibi tam anlamıyla anti futbol oynamaya gelmişti .. Bunu açamadık ama şu konuda herkes hem fikir mustafa denizlisinden ahmet çakarna rıdvan dilmenine hepsi Fenerbahçe 1 gol atsaydı duran toptan maç 4 e 5 e giderdi dedi .. Zaten bizim maç içindeki genel düşüncemizde buydu . Maçın ilk 20 dk sına sıkıştırılmış 1 golün üstüne gelen 2-3 golle farka gitmekti.. olmadı atamadık. İlk yarıda galatasarayda Üstüne gelmeye çalışan (üstüne gelen değil) fenerbahçe defansının arasına sarkmaya çalıştı ki Hagi iyi okumuşoyunu tebrikler.. Oyunu bir türlü açamadık rakip sahaya geçemedik önde bastılar alanı kapattılar uzun top denedik kestiler pas yaptırmadılar işin özü 9 kişiyle muazzam bir takım savunması yaparak kontra atak aradılar.. Kadro kalitesi olarak onların çok önünde olduğumuz ortadaydı bu yüzden ortasahaya direnç getirdiler açıkçası bunun açılır yolu yoktu ilk yarı için Ayrıca galatasarayı bukadar övdükten sonra eleştirilicek noktalarda su .. Hakem adeta çıldırttı konya maçında adamımızın ayaı kırılıo bu maç bi ton sakat veiroruz dia niang. ve buna izin veriyorlar Neill in 15 kere fln atılması lazımdı ama hakemin yüreksizliği biraz galatasarayın direncini artırdı güven verdi sert savunma yaptılar Asıl olarak maçın ilk yarısında galatasarayı açamamızın en büyük sebebi yoktu bu kararların devamında açmamızda söz konusu olamazdı .. 2. Yarıya iyi başladık fakat olmadı yine gol ama dediğim gibi galatasaray bu dirençli oyununa devam ettiği için bu alexle olmicaktı aykut hoca bunu anladı ve alex'i değiştirdi .. ama alexi Semihle değiştirmesi zaten beni çileden çıkardı oyuncu değişikliği Alex - Cristian olmalıydı .. Oyun düzenide şuna dönmeliydi .. Stoch ve Dia yı Forvet pozisyonuna daha yakın mevkilere daha ileriye çekmek alexin pozisyonunun biraz gerisine Emre Belözoğlunu alıp öndeki direnci artırmak ve 2 ön liberoyla atakları karşılamak .. Dia - Kazım değişikliğide doğruydu denebilir ama eğerki yukarda yazdığıım felsefe uygulanmicaksa.. Dia nın yerine Kazım yerine semih alınıp o dakikada 2 forvet arkalarında emre kanatları biraz daha geri çekip kanatları kapatan galatasaraya Ortadan girerek daha aktif olabilirdik .. ha oda olmadı kazım la yorulmuş stoch değiştirilebilirdi .. Aykut kocaman dediğin gibi oyuna mudahele de oldukça başarısızdı. Hakeminde adamların sert müdahelelerine hoşgörüyle yaklaşması onların direncini 2 ye katladı Nianga verilen offside tan sabrinin yaptığı penaltıdan hiç bahsetmiyorum ama teknik olarakta oynanış olarakta şanssız bir maç yaşadık. Şimdi diyorum keşke Baros - Arda - Kewel oynasaydı bunlar oynarken bu denli bi direnç gösterememekle birlikte geri alanı bu şekilde kapayamayacaklardı ve kilidi açabilicektik .. Neyse geride kaldı ama umarım denildiği gibi oyuna müdahaleler ve oyun yapısına müdahele olarak kendisini geliştir aykut hoca..
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 İşte Alex'i 2. yarı soyunma odasında değiştirecekti. Ki bununlada yetmiyor Stoch ve Dia'yı uyarması gerekiyordu gelin orta sahadan top alın. Kanatlara gidemiyoruz uzun top yapmak zorunda kalıyoruz birazda içerden oynayın diye. Eğer bizim kadro kalitemiz iyiydise zamanın futbolunda en önemli şey ortasaha hakimiyetidir ki biz onu yapamadır. Kalite var iş yok. GS bişey yapmadı zaten. Akıllıca başladılar ama kaliteli kadronla bunu değiştirebilirdin. Olmadı. Benim üzüldüğüm BJK maçındada benzerleri oldu. Umarım dahada olmaz. Ayrıca Gs maçı alırdı gibi birşeyde söylemedim. Keşke pinonun şutu gol olsaydı. Emin ol o gol olsaydı GS geriye çekilecekti üstüne yatayım diye. İşte o zaman Aykut'un dün oynattığı sistem işlemeye başlıyacaktı pozisyon üstüne pozisyon gelecekti. Ama GS vazgeçmiyor ilerde basıyor. O zaman sen bişeyler yapacan. Yapmadı inşallah ilerde yapar. Aykut hocayı takdir ediyorum dediğim gibi tek derdim bu maç esnasında müdahaleler. Bir b c planlarının olmaması.
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Buddha said: İşte Alex'i 2. yarı soyunma odasında değiştirecekti. Ki bununlada yetmiyor Stoch ve Dia'yı uyarması gerekiyordu gelin orta sahadan top alın. Kanatlara gidemiyoruz uzun top yapmak zorunda kalıyoruz birazda içerden oynayın diye. Eğer bizim kadro kalitemiz iyiydise zamanın futbolunda en önemli şey ortasaha hakimiyetidir ki biz onu yapamadır. Kalite var iş yok. GS bişey yapmadı zaten. Akıllıca başladılar ama kaliteli kadronla bunu değiştirebilirdin. Olmadı. Benim üzüldüğüm BJK maçındada benzerleri oldu. Umarım dahada olmaz. Ayrıca Gs maçı alırdı gibi birşeyde söylemedim. Keşke pinonun şutu gol olsaydı. Emin ol o gol olsaydı GS geriye çekilecekti üstüne yatayım diye. İşte o zaman Aykut'un dün oynattığı sistem işlemeye başlıyacaktı pozisyon üstüne pozisyon gelecekti. Ama GS vazgeçmiyor ilerde basıyor. O zaman sen bişeyler yapacan. Yapmadı inşallah ilerde yapar. Aykut hocayı takdir ediyorum dediğim gibi tek derdim bu maç esnasında müdahaleler. Bir b c planlarının olmaması. Yok ben sana demedim tv programlarından bahsediorum.. bende 45. dk da dedim keşke o top gol olsaydıda bu denli çaresiz kalmasaydık die.. o konuda hem fikiriz
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Niang Bursaspor maçında yok, Eskişehir maçına da yetişemeyebilir. Dia Bursaspor maçında yok. Lugano cezalı Bursa maçında.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aman neyse ezdik 1 puan aldık.keşke kazansaydık :P
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Aziz Başkan ve Lugano'nun aynı doğum gününü paylaştığı 2 Kasımla birlikte başlayan ve 6 Kasım Kadir Gecesi ile nihayete eren Kutlu Doğum Haftası tüm renktaşlarıma kutlu olsun.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.milliyet.com.tr/niang-i-boksor-sakatligi-yakti-/spor/sondakika/02.11.2010/1309127/default.htm 1 ay falan olmayabilirmiş Niang.
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yarın bir ihtimal nete giremicem. o yüzden şimdiden kutlıyayım dedim. Tüm vatandaşlarımızın, "6 Kasım"'ını kutlarım. bu sene Michel Platini şenlikleri sönük geçtiği için pek tadı olmasa da hatırlanması dileğiyle. geçen yılın parolası ile; "doğdunuz günden beri" elimizde beş parmak, haftada yedi gün, altı ile ilgili bir şey yok diyen Edi'yi kınıyoruz :) çocukluk kahramanlarımızdan Büdü'ye saygılar.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ne kadar zavallı bir yaratılış bu arkasokak ya
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 19 TEMMUZ DUNYA FENERBAHCE CUMHURIYETI KUTLU OLSUN.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 zaytung said: Daniel Guiza'dan loca fiyatlarına veryansın...
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "özel hayatının kapılarını bizdenkaçmaz'a açan rıdvan dilmen, eşini yere göğe sığdıramıyor ama eklemeden de edemiyor: bir alex değil tabii..." zaytung
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 nigel de jong'u istiyormuş fanatiğe göre Aykut Hoca. bu ligin hakkı budur. kasaplara karşı kasapların kralını getiriceksin.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vinnie jones'la 3 yıllık anlaşma imzalamışız.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://27.media.tumblr.com/tumblr_kxicjhXOum1qb3upbo1_400.jpg
Öne çıkan mesajlar