Valeron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Arkadaşlar şimdi kardeşim'in pasaportunu uzatmam gerekiyor,anne baba noterden muvafakatname verecek bana,onlar gelmeden de ben gidip işlemi yapabilirmiyim uzatma için ? kardeşimin gelmesine gerek var mı,tekrar parmak izi falan alacaklar mı ? başından böle bişi geçmiş olan var mı ya bilgisi olan,teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 reşit değilse gerek yok diye biliyorum ayrıca parmak izi aldılarsa size o kagıdın bir kopyasını vermişlerdir heralde onu fotokopi cektirsen oluyor. Yoksa eğer kesin tekrar gitmek zorunda parmak izi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 önceden aldıkları parmak izini bi kagıda basmıs olmaları lazım onu gotursen kafidir en azından ben öyle hatırlıyorum yine bi araştırmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben 1 hafta önce yeniletmek için gittim.Daha önceden parmak izi vermiştim ilk sırada parmak izi alıyorlar sadece orada sordu daha önce verdinmi diye verdim dedim direk başka bir yere yönlendirdi oradada hiç sormadılar 3 fotoğraf,arkalı önlü kimlik fotokopisi,uzatmak için harç ücreti,doldurulmuş form ve pasaportu verdim bitti işlem.Yani benim çıkarımım daha önce parmak izi vermişse problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Şunu merak ediyorum reşit değil kardeşim,zaten muvafakkatname veriyor anne-baba,tekrardan onların orda bulunmasının hiç bi mantığı yok aslında ? parmak izi de aynı şekilde bana verdiği kağıt bişi ifade etmiyo ki sonuçta o onu sistemde saklıyo,tekrar almasınında bi mantığı yok. Yarın sabah 7.30ta kalkıp gidicez bakalım neler gelicek başımıza burdan paylaşırım ihtiyaç sahipleri için dursun arşiv de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 eğer parmak izinin daha önce alındığı yere gidiyorsan, o verilen kağırda gerek yok ancak aksi takdirde kesinlike gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 İçeriden biri olarak açık ve net olarak söylüyorum parmak izi tekrardan alınır çünkü şahsın parmak izi deişmiş olabilir deformasyona uğramış olabilir. Haaa ama eliniz yüzünüz çok düzgünse oradaki polis'de uğraşmak istemiyor ise size kolaylık sağlıyabilir :) Aksi takdirde resmi olarak kaıt üzerinde o parmak izini vericen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar