Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 muho cum olayin zevki orda iste bi yandan savunmayla urasirken bi yandan da offense dusunuyosun:)ayrica turret flm dikilebilio sanriim strategic pointlere
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet dikiliyo ve upgrade de ediliyo süfer oluyolar :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Büyüklere dikilmiyor diye biliyorum. Yada en azindan ork lar dikemiyor. :)[signature][hline]Even a Jedi could LD.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 pardon strategic spot denilen yerlere dikilmiyo galiba eldar'la oynadım dikilmediği yazıyo zaten oyun içi ben diğer spotları diyosunuz diye düşündüm, ele geçiriliyo ya hanix[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 peki kişiye özel mi? yani yardımsever biri bize veremez mi key'i? gerçi aptallık bende gece çekmeden önce üye olsaydım.. oynamayan varsa da verebilir tabi :)[signature][hline][email protected] | 6254196
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aynı key kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama özel mesajdan yolluyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aynı keyi kullanırsa 2 bilgisayar multi playerda sorun yaratıyor.(aynı anda kullanmış olmaları gerekmez)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave."
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 e o zaman problem yok isteyene yollayabilirim bendeki keyi, multi oynamıyorum zaten :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 arklar bende yollayabilirim...multi de oynayinca garip bisiler oluyo artik bilgisyara:)
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Strategic pointlere ve reliclere dikiliyor, criticallar pointlere dikilmiyormus az önce baktim :P.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aha ya ben bu oyunu oynayamayacam sanırım. Setup direk C ye kurulmak istiyor ki benim C: de 300mb yer var d: 2.5gb D ye kurayamayacakmıyım oyunu , yok yok ben oynayamayacam :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 setup mu? oyunu istediğin yere yükleyebilirsin. fakat sanırsam senin bahsettiğin şey sıkıştırılmış dosyanın açılması. temp'e açıyor olması lazım.[signature][hline][email protected] | 6254196
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ha pardon evet o 600mb i acarsa içimde patlar benim hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Öne çıkan mesajlar