snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 düğünde giriş ve ilk dans için önereceğiniz hoş kaliteli müzikler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 giriş için ayrı ve dans için ayrı olması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Linda Ronstadt - All My Life (Aaron Neville) 4 Non Blondes - What's Up Ben E. King - Stand By Me Eagles - Hotel California Joan Baez - Diamonds And Rust Bob Dylan - One More Cup Of Coffee Dido - Thank You Lionel Richie - I Call It Love Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Linda Ronstadt - All My Life (Aaron Neville) parliament sinema klubü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 damat halayı şart onsuz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Theridone said: Lionel Richie - I Call It Love bu sarkida nasil dans edilecek cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Andrea Bocelli'ye bir bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben kendi nikahımda ÇOK KAFA YORDUM. sonunda let the sunshine in kararı verdik. içeri yürümeden önce biraz beklemen gerekiyor ama. Görkemli kısmına gelmeden yürüyüş biter yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben düğünümde november rainin klibindeki slash gibi piyanonun üstüne çıkıp gitar çalcam. şarkı olarak önerim: eric clapton - wonderful tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 herkese teşekkür ederim öneriler içi. ama eşim türkçe olsun istiyor. off hala bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Seninle Bir Dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Ben de 8 Ağustos'taki düğünüm için şarkı araştırması yapıyorum. Giriş için klasik ama, Pachelbel's canon in D Major Dans için One More Cup of Coffee - Bob Dylan Another Day In Paradise - Phil Collins düşünüyorum. tüm önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 giriş için for whom the bell tolls dans için bedük - automatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Aket-Atum said: Linda Ronstadt - All My Life (Aaron Neville) parliament sinema klubü :) ya bu şarkı karla bonoff'a ait değil mi? linda'yı bilmiyordum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mark Knopfler - True Love Will Never Fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 amon amarth - pursuit of vikings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar