Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda gidilecek top 5 muzikli mekan

reyou

Öne çıkan mesajlar

sunlardan her bitanesi olursa cok iyi olur,
bayanlarla gidilebilecek yerler olmasida arti olur.
Avrupa yakasi tercih edilesidir.

1- hafif rock calan (metal su bu olmasin lutfen)
2- raggea veya jazz olabilir
3- pop olan eller havaya tarzi ama mumkunse apaci mekani olmasin, canli olsun tabi ortam.
4- fasil calgi turku (nevizade olucaktir sanirim bu)
5- muzik tarzi onemli degil mekanin design i, koltuklari icecekleri falan bi degisik olsun, yani duvarlarinda ilginc posterler, degisik bicimde koltuklar fln

Amac: farkli muzik tarzlarinda insanlar ne sekilde egleniyor hem sentez yapmak hemde eglenmek.

Mekanin parasi konusuna gelince, ne salas olsun nede onune x3 ile parkeden adamlarin mekani olsun.

T$k.
Sosyal ağlarda paylaş

x3 begenmiyosun ama söyleyelim gene;

etilerde veya tünelde big chefs.
yemekler on numara, menü çılgın zengin, fiyatlar makulcene, ambiyans dekor konsept tutarlı ve başarılı. muzikler falan hos, jazzy, lounge

etilerde eat'n'joy.
ambiyans çok hoş, yemekler fena degil, menü başarılı, müzikler jazzy lounge baslayip aksam house supgenrelarına donuyo

beyoglunda 360.
alternatif gene lounge house vs muzikler, güzel dekor ve lokasyon, makul fiyatlar fena olmayan yemekler
Sosyal ağlarda paylaş

360 amele yeri ya :)

yemek belki idare ederde, sonra kalan ekip cidden kotu.

sortie bu sene daha moda ama kapisina x3 ten bayag iyi arabalar geliyor, ama genel olarak ben sortieyi begenmiyorum

reina klasik reina, ne kadar ankarali ne kadar para babasi, ne kadar tv den gorup aha ben buraya gelmeliyim diyen varsa oraya gidiyo

angelique en kaliteli yer burasi, hem ne araban oldugunun onemi yok, cunku onune arabayla gidemiyorsun. iceri giris biraz kasinti orasini bilmem artik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...