siddharta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Rome Total War oyununda hile yapmak istiyorum, örnegin add_unit hedehödö "Arretium" gibi kodlar girmem gerekiyor, fakat öznenin etrafına " koyamıyorum. Sanırım klavyenin türkçe olmasıyla alakalı. Alt+34 ile koymayı denedim yine olmadı, başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 alt shift'le klavye giriş dilleri arasında geçiş yapabiliyosun. değiştirip shift+i yaparsan çıkması lazım karakterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 shift+i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ulan benim virus topikime bişi yazmıyosunuz, adam gelmiş "hile yapamiyorum, nasıl yapabilirim" demiş, ona bile cevap vermişsiniz. Benim konu gene boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 alt+shift'le klavyeyi US Q - TR Q arasında değiştiriyo işte, " simgesi de shift+i ile çıkıyo ingilizce klavyede yamulmuyosam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 barbu said: ulan benim virus topikime bişi yazmıyosunuz, adam gelmiş "hile yapamiyorum, nasıl yapabilirim" demiş, ona bile cevap vermişsiniz. Benim konu gene boş :( E bildigimiz konuda yorum yapiyoruz cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 üzücü kısmı da o işte. hep bilinmedik garip sorunlar beni buluyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu arada evet ingilizce klavyede shift + i ile çıkıyor " işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hepinize çok teşekkür ederim! anasını sattıgmın kartacasında iki tane asker yetiştirecek popülasyon yok ki yani ne yapayım, teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar