siddharta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Rome Total War oyununda hile yapmak istiyorum, örnegin add_unit hedehödö "Arretium" gibi kodlar girmem gerekiyor, fakat öznenin etrafına " koyamıyorum. Sanırım klavyenin türkçe olmasıyla alakalı. Alt+34 ile koymayı denedim yine olmadı, başka önerisi olan?
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 alt shift'le klavye giriş dilleri arasında geçiş yapabiliyosun. değiştirip shift+i yaparsan çıkması lazım karakterin
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ulan benim virus topikime bişi yazmıyosunuz, adam gelmiş "hile yapamiyorum, nasıl yapabilirim" demiş, ona bile cevap vermişsiniz. Benim konu gene boş :(
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 alt+shift'le klavyeyi US Q - TR Q arasında değiştiriyo işte, " simgesi de shift+i ile çıkıyo ingilizce klavyede yamulmuyosam .
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 barbu said: ulan benim virus topikime bişi yazmıyosunuz, adam gelmiş "hile yapamiyorum, nasıl yapabilirim" demiş, ona bile cevap vermişsiniz. Benim konu gene boş :( E bildigimiz konuda yorum yapiyoruz cunku :)
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 üzücü kısmı da o işte. hep bilinmedik garip sorunlar beni buluyor. :(
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu arada evet ingilizce klavyede shift + i ile çıkıyor " işareti.
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hepinize çok teşekkür ederim! anasını sattıgmın kartacasında iki tane asker yetiştirecek popülasyon yok ki yani ne yapayım, teşekkürler tekrar.
Öne çıkan mesajlar