Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi bunu yüklesem de iyice performans manyağı olsam doom 3'te gibi bir düşünce var kafamda esasen, fakat bazı kullanıcılar da oyunlarını berbat ettiğini söylemiş. (ut2004 gibi) yükleyip de sorun yaşayan var mı? kaş yaparken göz çıkarmayayım diyorum.. win xp kullanıyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cS_rlzz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hayır hiçbir sorun yaşamadım!ama çok da büyük bir performans artışı olmadı yani..[signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ut de sorun yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bende herhangi bir sorun duymadım.Arkadaşımın bilgisayarında dx9c yüklü ve DOOM 3'ü çok rahat oynayabiliyorum diyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 teoride directx 9.0c kullanan bir oyun olmazsa fark olmaması gerekir, ama ms bu kendi kurallarını bilem çiğner :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben hic bir fark gormedim olumlu ya da olumsuz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım directx 9.0c - yüklemek ya da yüklememek, işte bütün sorun bu.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
cS_rlzz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hayır hiçbir sorun yaşamadım!ama çok da büyük bir performans artışı olmadı yani..[signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ut de sorun yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bende herhangi bir sorun duymadım.Arkadaşımın bilgisayarında dx9c yüklü ve DOOM 3'ü çok rahat oynayabiliyorum diyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 teoride directx 9.0c kullanan bir oyun olmazsa fark olmaması gerekir, ama ms bu kendi kurallarını bilem çiğner :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben hic bir fark gormedim olumlu ya da olumsuz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar