7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Annem teee gençkene bakıyodu bu kaktüse 35 sene olmuş, geçen hafta tomurcuklanmıştı, 2 tane tomurcuk vardı şerefsiz kargalar bitanesini yemiş,bi baktım bugün sağlam kalan çiçek açmış, kaktüsün çiçek açtığını bile bilmiyodum fghjk ahanda resim, yeteneksizlik ve kötü telefonla anca bu kadar http://img229.imageshack.us/img229/2103/grnt013o.jpg http://img692.imageshack.us/img692/5013/grnt014t.jpg http://img689.imageshack.us/img689/7648/grnt019db.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 baya iyiymiş ben de 35 sene besleyeyim o zaman benim veletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 feyk ayrıca onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 değil lan, gayet orjinal canlı kaktüs. En son 95'te açmıştı o zaman 3 tane çiçek verdiydi, resmi vardı bulursam scanlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya annen iyi bakamamış ya da sizin kaktus ozel bisi 35 senede 1 acıyo filan. cunku benim ananemin filan da vardı kaktusleri, ufak ufak böle onlar da cicek vardı. ama bunun kadar deildi. minik minik cicekler. bu at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ozel filan deilmis tamam. 95 te acmıssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 buarada ilk fotoğrafa baktım da kaktüsü şekerle mi besliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 orjinal kaktüs çiçeği çok zor çıkıyor, biz iyi bakamıyoruz doğrudur da çoğu kaktüsün üstüne plastik kücük kücük dediğin şekilde çiçek ekliyolar onlarla karıştırmayasın :D edik: yok onlar taş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oha abi nasıl oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim ev çok rutubetli olduğu için hiç su vermiyorum benim kaktüslere herhalde yeter o rutubet onlara sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 7thBreath said: orjinal kaktüs çiçeği çok zor çıkıyor, biz iyi bakamıyoruz doğrudur da çoğu kaktüsün üstüne plastik kücük kücük dediğin şekilde çiçek ekliyolar onlarla karıştırmayasın :D edik: yok onlar taş, plastik cicek nasıl acıp, buyuyup, solacak lan. hakaret ediyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oha cok iyi acmis gercekten, bu kadar düzel acanini görmemistim. gecen gün benimki de acti kirmizi kirmizi, ama bu kadarina yetemedi, it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok abi ne bilim açtı falan dememişsin ki üzerinde vardı demişsin :D, bazı çakallar üzerine plastikten dikiyor da ondan yani asdfz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ha ama cok komik acmis, siritmis orda at seysinde kelebenk misali sdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi niye kaktüsle falan uğraşıyosunuz adam gibi normalde cicek açan bi bitki alın atın onu bi görselliği yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 düzenli sulandımı her çiçek açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cok garip duruyo varya. ilk resimde yırtık dondan cıkar gibi cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Laorx said: düzenli sulandımı her çiçek açar abi hahahaha. resim sonradan cıktı, boyle cok guzel cicekli bir resim bekliyodum. bi anda bu cıktı hahahahaha. cok guldum lan. beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Laorx said: düzenli sulandımı her çiçek açar bu herifte yumruk yiye yiye gözleri bi garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yazık olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ilk çıktığında alien pipisi gibi bişiydi zaten acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 35 senelikse senin kaktüsün degildir o veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim kaktüsümün adi hikmet ayrica, siz de isim koyyomusunuz arkadashlar :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çiçek olarak sadece kaktüse bakabiliyorum haftada bi dibine tükürsen yeter yani öle, BANANE BENİM BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar