uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 merhaba herkese, dünya kupasının ikinci gününde son 48 saatin 36'sını etraftan gelen vuvuzela sesleriyle geçirmiş bulunmaktayım. hala bütün yönlerden belirli aralıklarla vuvuzela sesi geliyor. kültürün bir parçası olduğu içinde "hööööğğst yeter lan artık öttürmeyin şunu anladık laaan" da denmiyor. var mıdır tavsiyesi olan nasıl konuşulur bu insanlarla vs? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ZIIIIIIZIZIZIIZIZIZIZIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZIIIZIZIIZIIIIIIIIIIZZZZZZXIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sende birtane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 türkiyede şampiyona olsun zurnayla gezecem vallahi. tvnin sesini kısınca da konsantre olamıyorum bu sefer maça kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Afrika gibi ülkeye dünya kupası düzenleme hakkını veren mallarda suç. Orta çağ ülkesinde kupanın işi ne.. 2002ye gittim, 2006ya gittim ama 2010a bu gerizekalıların ülke seçimi yüzünden gitmedim. Eh bu kez tvden güzelce izleriz diyorduk karşımıza vuvuzela denen sesin içine eden o zımbırtı çıktı, ne kadar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dunya kupası üzerinden insan beyniyle oynuyorlar eet 2 sezon fringe izledim ama gerçekten o ses maç boyunca adamı perişan ediyor.ben dayanamadım mute abiye başvurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://www.neguzelhaber.com/haber/spor/vuvuzela-can-aldi.ngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 receteci cok basit agalar; 2 doz bundan aliyonuz gunde http://www.youtube.com/watch?v=aay3DPF-egA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar