Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cozunurluk degistirdiginde probleminin gecici olarak duzelmesi bana refresh rate senkronlamasinda problem oldugunu dusundurttu. muhtemelen monitorun upnp monitor olarak gozukuyor, bunun icin buadresten monitorunu ismiyle tanit, refrest ratelerin oyunlardan cikinca otomatik duzelmesi lazim. olmazsa sen kendin nvidia control panelden sirayla monitorunu 59hz, ve 60hz olarak dene manuel ayarlayarak. ucuncu olarak da dvi-d kablo kullandigindan emin ol, hatta muhtemelen ekran kartinda hdmi cikisin var gtx 465 olduguna gore (vendor a gore deigisr gerci) monitorune hdmi dan baglayip ayni seyi yapip yapmadigini gozlemle son care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Kharon el atacak bu mevzuya ama videoya çektim 3 yıl sonra, koyuyorum şimdi buraya HAZIR OLUN http://www.youtube.com/watch?v=VA9liBlSZWE&feature=youtu.be kharon'un refresh rate tavsiyesini dikkate alaraktan baktık ki, nvidia driver'da 60 hz. iken windows ayarında 59 hz. 59'u 60 yaptım, fakat şimdi tekrar baktım 59'a indirmiş yine kendi. Restart atınca heralde 59'a çekiyo otomatik. onu nasıl forced yapacam? edit: yoo dostum yoo, restart atınca değil, 59'u 60 yapıyorum, pencereyi kapatıp açıyorum yine 59. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 registryden kaydını bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 OHAHAHAHA O nasil bi oynama lan ? Titreme deyince ufak bisey sandim da bildigin bingil bingil ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tekme tokat gir monitore, Türk usulü düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hah hazır başlık varkene sorayım, bende asus 19inç var bitane, siyah sahnelerde olan ve oda karanlıkken daha kolay görülen titreme var ekranda. Napak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kablo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar