Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekranın ortası titriyor ?

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

cozunurluk degistirdiginde probleminin gecici olarak duzelmesi bana refresh rate senkronlamasinda problem oldugunu dusundurttu.

muhtemelen monitorun upnp monitor olarak gozukuyor, bunun icin buadresten monitorunu ismiyle tanit, refrest ratelerin oyunlardan cikinca otomatik duzelmesi lazim.

olmazsa sen kendin nvidia control panelden sirayla monitorunu 59hz, ve 60hz olarak dene manuel ayarlayarak.

ucuncu olarak da dvi-d kablo kullandigindan emin ol, hatta muhtemelen ekran kartinda hdmi cikisin var gtx 465 olduguna gore (vendor a gore deigisr gerci) monitorune hdmi dan baglayip ayni seyi yapip yapmadigini gozlemle son care.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Kharon el atacak bu mevzuya ama videoya çektim 3 yıl sonra, koyuyorum şimdi buraya HAZIR OLUN

http://www.youtube.com/watch?v=VA9liBlSZWE&feature=youtu.be

kharon'un refresh rate tavsiyesini dikkate alaraktan baktık ki, nvidia driver'da 60 hz. iken windows ayarında 59 hz. 59'u 60 yaptım, fakat şimdi tekrar baktım 59'a indirmiş yine kendi. Restart atınca heralde 59'a çekiyo otomatik. onu nasıl forced yapacam?

edit: yoo dostum yoo, restart atınca değil, 59'u 60 yapıyorum, pencereyi kapatıp açıyorum yine 59.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...