Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkeste bi havalar var zaten yok içerde tanıdık var yok haber geldi. biz doğru söyleriz, herşey garanti...

geçecek herkes bu ayakları. insanların ayakları yere basmıyo ki bu memlekette, kontorlü hatla blackberry iphone kullanıp bmw ye tüp takan bir milletiz. robinho diye sıkmışlar çok mu?
Mesaj tarihi:
Esh said:

herkeste bi havalar var zaten yok içerde tanıdık var yok haber geldi. biz doğru söyleriz, herşey garanti...

mourinho benim uzaktan akraba bayaaaa uzaktan :))
Mesaj tarihi:
Burax said:

recai'den beteri var, forza adminleri robinho hayırlı olsun diye başlık açtı. eğer gelmezse asıl onlar ipe gitmeli bence.

yanlış anons olmuş, abartmayın, alışırsınız:P
Mesaj tarihi:
o değil bir adam vardı bizim hisseler 4.30ken alın olm çok pis yükselecek dedi. biz de sie spekülasyon yapma hacı dedik
ulan keşke alaymışım 9.05di en son baktığımda :O
Mesaj tarihi:
hayatta babana bile güvenme diye boşuna demiyolar.

dün de biri sıkıyodu burda misimoviç kesin geldi falan diye. sanki babasının oğlu adam.

bırakın resmi siteye bu işi.
Mesaj tarihi:
Abi yemin ediyorum kuzene yöneticilerin birinin oğlundan telefon geldi. Geçen Salı günü kesin Robinho geliyor diye.

Adam trollse biz napalım. Bir kere yazdım böyle birşey utandım çıkmayınca. Bir daha da tövbe, borsaya bildirilmeden inanmam hiçbirşeye
Mesaj tarihi:
Ya benim tanıdığım bi abim var yöentim kurulunda. Adam bana guti ve quaresmayi daha basında cikmadan hayırlı olsun diye söylemişti. geçen yaklaşık 20 gün önce de robinho için yıllık 4.750 euro ile anlaştık diye aramıştı. O zamanlar futbol bölümünden banlı olduğum için yazamamıştım ama nedense hala umudum var benim bu transferden.
Haa gönül ister ki berbatov gelsin robinho'nun yerine ama biri gelsin yeter ki =)
Mesaj tarihi:
schuster genç yetenek önermiş. heralde altidore tadında biri olacak, yani başka pek bi ihtimal kalmadı.

gönül ister bas parayı berbatovu al ama pahalı yani adamlar. biz de gaza geliyoruz tabi q7 guti falan derken takım yıldız kazanına dönsün istiyoruz.

ama şu bir gerçek ki, artık önümüzdeki senelerde dandik transfer yapma olayı bitecek. menecerlerin oyuncağı olmamaya başladı klüpler. istediğine gidip parayı basabiliyor. ayrıca buraya gelen adamın avrupadan kopma korkusu da yok, q7 örneğinde olduğu gibi türkiyeye geldiği gibi milli takıma bile çağırdılar adamı daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
benim hala gönlümden nedenini bilmediğim bi şekilde guize geçiyo.

bu adamı fener harcadı, taraftar kabul etse bu romantik herif yine leblebi gibi çakar , acımaz.
Mesaj tarihi:
yahu reel de değil fenerde 15m euroluk transfer. kim verir guiza ya 15m allasen. ayrıca satamayacaklar demişsin de, bırak satamasınlar. hem takım kimyası bozulur hem de senelik ücreti patlar. (tu)
  • Yeni Oluştur...