Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 adminlerde nasıl güvenip yaptılar böyle bişey hiç anlamıyorum
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 herkeste bi havalar var zaten yok içerde tanıdık var yok haber geldi. biz doğru söyleriz, herşey garanti... geçecek herkes bu ayakları. insanların ayakları yere basmıyo ki bu memlekette, kontorlü hatla blackberry iphone kullanıp bmw ye tüp takan bir milletiz. robinho diye sıkmışlar çok mu?
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Esh said: herkeste bi havalar var zaten yok içerde tanıdık var yok haber geldi. biz doğru söyleriz, herşey garanti... mourinho benim uzaktan akraba bayaaaa uzaktan :))
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Burax said: recai'den beteri var, forza adminleri robinho hayırlı olsun diye başlık açtı. eğer gelmezse asıl onlar ipe gitmeli bence. yanlış anons olmuş, abartmayın, alışırsınız:P
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 recai ve minionları forzanın içine ettiler giresim gelmiyor foruma
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 başımıza gelecek var, beşiktaş aş hisseleriyle doğru orantılı bu duyumcu recai'nin söyledikleri. boşuna kanmayın.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yalnız bu adam büyük bir kitle tarafından takip ediliyor ve borsa da falan yatırım yaptıysa bjkas ye helal olsun valla.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 o değil bir adam vardı bizim hisseler 4.30ken alın olm çok pis yükselecek dedi. biz de sie spekülasyon yapma hacı dedik ulan keşke alaymışım 9.05di en son baktığımda :O
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben aldım 4 günde %47 kazandırdı.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hayatta babana bile güvenme diye boşuna demiyolar. dün de biri sıkıyodu burda misimoviç kesin geldi falan diye. sanki babasının oğlu adam. bırakın resmi siteye bu işi.
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gsde 8m euro ne arar 3m euro istiyomus bide senelik misimovic pino cana gibi 3. sinif baska birini daha bulurlar ibricicmi ne cikti yeni haberi
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Abi yemin ediyorum kuzene yöneticilerin birinin oğlundan telefon geldi. Geçen Salı günü kesin Robinho geliyor diye. Adam trollse biz napalım. Bir kere yazdım böyle birşey utandım çıkmayınca. Bir daha da tövbe, borsaya bildirilmeden inanmam hiçbirşeye
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ya benim tanıdığım bi abim var yöentim kurulunda. Adam bana guti ve quaresmayi daha basında cikmadan hayırlı olsun diye söylemişti. geçen yaklaşık 20 gün önce de robinho için yıllık 4.750 euro ile anlaştık diye aramıştı. O zamanlar futbol bölümünden banlı olduğum için yazamamıştım ama nedense hala umudum var benim bu transferden. Haa gönül ister ki berbatov gelsin robinho'nun yerine ama biri gelsin yeter ki =)
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Beşiktaş Robinho'yu helikopterle getirecek... helikoptere mazot parası yetmedi açıklması da gelir:P
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 schuster genç yetenek önermiş. heralde altidore tadında biri olacak, yani başka pek bi ihtimal kalmadı. gönül ister bas parayı berbatovu al ama pahalı yani adamlar. biz de gaza geliyoruz tabi q7 guti falan derken takım yıldız kazanına dönsün istiyoruz. ama şu bir gerçek ki, artık önümüzdeki senelerde dandik transfer yapma olayı bitecek. menecerlerin oyuncağı olmamaya başladı klüpler. istediğine gidip parayı basabiliyor. ayrıca buraya gelen adamın avrupadan kopma korkusu da yok, q7 örneğinde olduğu gibi türkiyeye geldiği gibi milli takıma bile çağırdılar adamı daha ne olsun.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 benim hala gönlümden nedenini bilmediğim bi şekilde guize geçiyo. bu adamı fener harcadı, taraftar kabul etse bu romantik herif yine leblebi gibi çakar , acımaz.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dikkat, disguise olmuş fenerli var beyler!!! :P
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 doğruya doğru, reelde 3 sene önce 15m € luk transferdi, sen bunu alıcan 4-5m € ya şimdi. 2 gün kalmış şurda, kimseye satamayacaklar.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yahu reel de değil fenerde 15m euroluk transfer. kim verir guiza ya 15m allasen. ayrıca satamayacaklar demişsin de, bırak satamasınlar. hem takım kimyası bozulur hem de senelik ücreti patlar. (tu)
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi fenere değil, adama yazık. oynamayan futbolcu işte.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Hurriyet Benficadan Rodrigo diye bir forvet iralamışız diyor 19 yaşında. Doğru mu yalan mı?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 genc alınmayacaksa zaten yabancı forvet almayalım ya bosuna para pfft
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fotospor'da da paulista yazıyor =)
Öne çıkan mesajlar