Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 admin topic açmış forza'da bu iş bitmiştir. Hayırlı olsun.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tenekeadam said: admin topic açmış forza'da bu iş bitmiştir. Hayırlı olsun. tarihine bak onun 9 agustos.. ve bi ara kaldırdı tekrar geri geldi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Abi olay bitmiş, bütün basın traş forza beşiktaş.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gutiyede böyle yapmışlardı 4 gün önce adamın ne zaman uçağı iniceğini söylemişlerdi
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robinho süper oldu ama bence Carewi alsak pozisyon olarak daha faydalı olacaktı. Ya da Sercan biraz finishing çalışsaydı onu alsaydık hem yabancı kontenjanından yemezdik. Umarım saç baş yolmayız forvette.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 resmi açıklama bekliyorum yeter lan
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robihno gelirse güzel göt olcam hehe :D
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ya sıçıyım çok mutsuzum aslında bu sene kombine almadım okulda son senem yoğun olucam diye bide parasızlık denk geldi. kalktı yılların tabatalı seriçli kulübü gitti guti quaresma robinho yu aldı yıldızlar kadrosu kurdu :( Ya iyi hoş da ben bu robi den korkuyorum ölüsü bile para gerçi ama çok ciddi beklenti var.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 uzadı abi kombine 550 bul bi yerden açığa git
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 said: Bugün Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI başkanlığında acil koduyla toplanan Rekabet Kurumu Beşiktaş'ın Quresma,Guti transferlerinden sonra Robinho'yuda transfer etmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'inde haksız rekabet yarattığı kararına kanaat getirerek Beşiktaş'a ağır yaptırımlar ve para cezası uygulanmasına oy birliği ile karar verdi. Beşiktaş'ın karara itiraz edeceği gelen duyumlar arasında... Karar Sayısı : 10-44/760/266 Konu : Beşiktaş Jimnastik Klübünün yaptığı transferlerle rekabet ihlali yapması Karar Türü: Takip eden oturumda ağır yaptırımlar ve cezalar uygulanması Karar Tarihi : 20.08.2010 Yayım Tarihi :20.08.2010
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Nobre, Carew gibi 90 dakika bekleyip, orta gelicekte kafa atacak tipinde adam yerine Robinho çok daha iyi değil mi ? Adam kanattan yardıra yardıra geliyor, adam eksiltiyor, orta yapıyor, son vuruşları iyi. Tek birşey yapacağına herşeyi yapabiliyor. Barcelona'da Messi nasılsa bizde de Q7, Robinho o ayar olur,alır takımı götürür. Dediğiniz gibi bitirici vuruşu yapacak adama çokta grek kalmaz bence.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Aşırı bencil bir adam, döver bunu deli.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tam emin değilim ama, robihno beşiktaşın şu anki haline zarar verirmiş gibime geliyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bi taraftar forması daha aldım şimdi. Hadi beyler 3-5 bakmayın destek verin adamlara. Artık ayıp olur.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Llama said: said: Bugün Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI başkanlığında acil koduyla toplanan Rekabet Kurumu Beşiktaş'ın Quresma,Guti transferlerinden sonra Robinho'yuda transfer etmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'inde haksız rekabet yarattığı kararına kanaat getirerek Beşiktaş'a ağır yaptırımlar ve para cezası uygulanmasına oy birliği ile karar verdi. Beşiktaş'ın karara itiraz edeceği gelen duyumlar arasında... Karar Sayısı : 10-44/760/266 Konu : Beşiktaş Jimnastik Klübünün yaptığı transferlerle rekabet ihlali yapması Karar Türü: Takip eden oturumda ağır yaptırımlar ve cezalar uygulanması Karar Tarihi : 20.08.2010 Yayım Tarihi :20.08.2010 Abi bu ne Zaytung haberi falan mı ? Haksız rekabet derken ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya abi ben harbi bu tarz yorumları anlamıyorum, sanki barcayız takıma zarar verir diye, bir daha elimize geçmeyecek bir fırsatı tepecez. Robinho 26 yaşında Türkiyeye ancak bu şartlarla gelir. Kaldı ki ne kadar iyi transferler yapsakta,Robinho gibi adam her zaman oynar Beşiktaşta. Robinho'dan bahsediyorsun. Kaldı ki başında aykut ya da denizli yok. Ayrıca taraftar faktörünü unutmayalım. Eralp said: Tam emin değilim ama, robihno beşiktaşın şu anki haline zarar verirmiş gibime geliyor.
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ben gidip Adidas'tan almak istemiyorum, Kartal Yuvasından alıcam Bakırköy'deki. 3 Forma direk ^^
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ayrıca önce, Beşiktaş formasını alır robinho'dan, gelse bile zarar verire geçildi. Sonraki adım robinho adam mı olacak.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi Robinho bu. Türkiye Ligi kalitesinin çok çok üstünde bir futbolcu. Var mı Türkiye'de daha gözde olan daha kaliteli olan bir futbolcu? adam robinho lan. Adam eder bizim Türk kültürü onu merak etmeyin. Türk bile yaparlar :p
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Hadi başlayın gençler. Tenekeadam said: geçen ayın 28'inde yazmışım. Tenekeadam said: Beyler aşağıda yazanları kopyalayın, yeni transferimiz açıklandığı zaman random olarak yapıştırırsınız; 1) ülkesi dışında ne yapmış 2) adam olsaydı .... takımda oynardı 3) bundan cacık olmaz 4) hagi bundan daha iyiydi 5) bunu da yıldız diye yutturuyorlar 6) Türkiye'de oynayamaz 7) halı saha takımıma almam
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ben de forması gelince q7, guti, robi 3 farklı renk formayı alıcam bakırköy den.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 beyaz q7 tshortu kalmamıs nette, bulursam 2 tane alıcam. Birini giyer birini saklarım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 carew kafa topu mu bekliyor? Aston Villa maç özetlerini izlesen bile öyle olmadığını anlarsın yahu...
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 4 numarayı seçiyor ve hagi daha iyidi diyorum.
Öne çıkan mesajlar