benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sizin stadınızın kapasitesi kadar her yıl kombine satıyoruz biz.bırak stad dolduruyoruz muhabettini.takım kötü gidince hemen taraftardan bahsetmeye başlıyorsunuz.
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 size ne ne demek ? forumda tartisiyoruz. sakin ol sampiyon.
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kombine satıyorsun iyi hoş helal olsun. Hani cidden bizim eksik olduğumuz konu da. Bizim stadımız her maç doluyor mu? doluyor. Yavaş yavaş bjk taraftarı da bu konuda bilinçlenmeye başladı. Korsan ürüne rağbet azaldı, kombine satışları arttı. Yeni stadımızla da gayet güzel kombine satış rakamına ulaşacağız bence de. Ekonomi hakkında da, hani saldırcak yer arıyorsunuz. Sene başında ilk söylenen bu adamlar yatmaya geldi. Ee baktınız çatır çatır oynuyorlar. geçen sene ki g.saray olcaksiniz. Tamam belki liderin 14 puan gerisinde kaldık ama geçen sene ki g.saray olmadık. O da tutmayınca fon ile oyuncu mu alınır? Sonra düşündüğünüz ulan bu çok saçma oldu diyince vazgeçtiniz bundan zaten. Şimdi de gelmiş ekonomi. Abicim stadımız eski, yenilenmesi gerekiyordu. Geleceğe yatırım yapan bir klup olduğumuzu göz önünde bulundurursak ona yakışan bir stad yapıyoruz işte. İstanbul en güzel mekanına da gelip stad yapmak ucuz olmucak heralde.
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tartıştığımız "beşiktaşın bu sene yaptığı kadroyu galatasaray geçen sene yaptı ve ezildi" ise boşuna tartışmayalım. iki kadroyu aynı kefeye koyan ile tartışılmaz. oyuncuların özverisi çok farklı. ha başarılı olmayabilir mi?, olmayabilir. bu kadro harika süper ultra muhteşem herkesi yenmeli diyenlerin de %51i diğer takım taraftarları. beşiktaşlılar gayet mutlu ve zevk alıyor şu anda. takımını sevmek ve takımından zevk almak dışında da hiçbir beklentisi hedefi olmaz benim bildiğim beşiktaşlının. kupa alırlarsa biraz fazla sevinirler o kadar. demirören para veriyor, beşiktaş borçlanıyoru tartışıyorsak tartışılmalı. ama şu transferlere yığınla para bayıldılar diyemez kimse. geçmiş de geçmiştir. demirören ntvde çıktı zaten geçmişte hatalar yaptık bilincindeyiz dedi. edit:typo
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mantıklı beşiktaş taraftarı da varmış.
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vaperon said: Ya cidden Galatasaray'lı arkadaşlar, ne zaman köşeye sıkışsanız BÖZ ÖOFO KOPOSONO OLDOK saçmalığının arkasından çıkar, argümanlarımıza daha akla yatkın cevaplar verirseniz belki o zaman daha farklı bir yanıt alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki, siz yıldız transferlerinizi ve şansınızı yüzünüze gözünüze bulaştırıp, içine ettiniz diye Beşiktaş'ın da aynı şeyi yaşayacağını sanmayın. Siz Galatasaray'sınız. Ama biz Beşiktaş'ız. İki farklı takım. Siz Yekta'ya para saçarsınız, biz Portekiz milli takımı ilk 11 forvetini 5 kuruş ödemeden takımımızda oynatırız. Elin adı sanı duyulmamış Romen oyuncuya 5 milyon verirsiniz, biz Q7'ye 7,3. Tekrar ediyorum, sizin takımınız şansını afedersiniz bok edip yüzüne gözüne bulaştırdı diye aynı şeyleri Beşiktaş'ın yaşayacağını düşünmeniz çok sığ bir düşünceden öteye geçmeyecektir. Bizi hoppa taraftar olarak nitelendirmek yerine kendi loser takımınla ilgilenirsen beni bu kadar boşuna kendimi tekrar ettirmekten kurtarırsın. Sizin yaptığınız, Fenerbahçe'lilerin size "Son maçta 15 dakikalığına şampiyonluğa sevineceksiniz ama daha sonra anlayacaksınız ki başkası şampiyon olmuş olacak Galatasaray'lılar." demesi gibi birşey. Afedersiniz ama ben et ve balık kurumunun müneccim eti ithal ettiğini duymamıştım... Arada kaynamış bu. Okuyun beyler. Ve lütfen geçen senelerdeki beceriksizliklerinizi de alın gidin kendi topiğinizde tartışın. Galatasaray'a böyle böyle oldu. Beşiktaş'a da aynısı olacak diyen arkadaşlara Alıntı içindeki son paragrafı anlayasaya kadar tekrar tekrar okumalarını öneriyorum. Anlatmanıza gerek yok daha fazla. Biz sizin ne kadar başarısız olduğunuzun zaten farkındayız da biz Beşiktaş'ız beyler. Başkanımız da çok şükür ki Ednan bey değil. :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 1) Guti bir alex diil Real madrid'de balina kaptan oldu 2) Besiktas ayni gecen seneki gs.. Bu sene sampiyon olursak gecen seneki gs de sampiyon.. yaşadniz hadi 3) Portekiz ligi kötü,portekizliler dandik 4) Guti totosunu kaldrip kosmuyor yatmaya geldi zaten q7 de öyle 5) Yeter dedgmz adami alıskamasini bilcek kadar erdemliyiz.. 6) 8-0 uefa hedödö hedöeö 7) Bu adamlari lig gördu zaten... kimki bunlar tamam gencler rahatladiysanz bosaltin forumu gereksiz troller havada ucusuyor...
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Şuuru bana öğretebilecek ne haddin ne de vasfın var. De get kendine iş ara balonlu.
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bune ya, kimse besiktas ayni gecen seneki gs falan demedi ki? cok zeki besiktas fanatikleri, ortaya attigimiz tez cok basit; futbol tarihinde sohretli futbolculari bir takima dolduran hic bir takim basariyi yakalayamamistir. basariyi yakalayan takimlar daima sureklilik, altyapidan yetisen futbolcular ve tecrube ile olmustur. galatasaray ornegi verilirken de, gecmiste galatasaray'da sohretli futbolculari alip basariya ulasabilecegini dusundu ancak yanildi demek isteniyor. karsilastirma filan yok. man.city, r.madrid, benfica, gs, vs vs bir cok ornek verebiliriz basarinin para bastirip isimli futbolculari oynatmaktan gelmedigini gosteren. bu kadar basit yani, sinirlenmeye, baska takimlara saldirmaya luzum yok. ben rakibimde bir guti, quaresma oynuyor diye kiskanirim, bu isimlerin gecmisinden kaynaklanan sempatimden dolayi takimimda gormek isterdim diye kiskanirim - basarili olacagi icin degil. simdi sakin olun ve bir ay sonra yeter demiroren tezahuratlariniza hazirlik yapin.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valequenta said: bune ya, kimse besiktas ayni gecen seneki gs falan demedi ki? sesli güldüm ve burdan sonrasini okumadim...
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sora niye bjk topici gs topici bu kadar çok post alıyo. bole saçma tartışmalar yaparsanız şişer tabi topicler.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yeter demirören diye bağırırlar, 1-2 hafta sonra yeni transfeler gelir, bu sefer yetmez demirören olur
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: valequenta said: bune ya, kimse besiktas ayni gecen seneki gs falan demedi ki? sesli güldüm ve burdan sonrasini okumadim... su an 3. kez okuduguna eminim sampiyon. takildigin yerlerde yardim edebilirim.
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: 1) Guti bir alex diil Real madrid'de balina kaptan oldu 2) Besiktas ayni gecen seneki gs.. Bu sene sampiyon olursak gecen seneki gs de sampiyon.. yaşadniz hadi 3) Portekiz ligi kötü,portekizliler dandik 4) Guti totosunu kaldrip kosmuyor yatmaya geldi zaten q7 de öyle 5) Yeter dedgmz adami alıskamasini bilcek kadar erdemliyiz.. 6) 8-0 uefa hedödö hedöeö 7) Bu adamlari lig gördu zaten... kimki bunlar tamam gencler rahatladiysanz bosaltin forumu gereksiz troller havada ucusuyor... Alex şuan ligin gol krallığı yarışında tepede. Beşiktaş aynı geçen seneki GS değil,GS daha fazla puan toplamıştı. Portekiz ligi süper. =) Guti aslında ernstten fazla koşuyor. Yeter dediğiniz adamı 2 tane yıldız aldı diye alkışlayacak kadar Beşiktaşlı duruşu sahibisiniz. Rekora ne denir ki yorumsuz. Evet ligimiz çok büyük yıldızlar gördü bunların içinde Guti ve Quaresma da var.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi gece gece manyak mısınız, yatın uyuyun.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_RrTbKM68a_0/TICMtpvNesI/AAAAAAAAAEc/SxNaIpYliRo/s1600/fatihaltyayl4ke.jpg alex le guti yi kıyaslamayın
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 siz yeter dedgmz adami 2 tane adam aldi diye alkısladgmizi sanıcak kadar bilgi yoksunu konusuyorsunz... dövseydik o zman gutiyi aldi diye.. nasl bir mantık evreninde yasıyorsnz birsey kötüyse hep kötü iyise hep iyi mi olmak zorunda.. s**r git sabri dedginz adami bas taci yapmadz mi... komik olmayin..
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 FromTheHell said: abi gece gece manyak mısınız, yatın uyuyun. harbi lan sabahın köründe tartışılan şeye bak.. zauhaahhahah
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valla ben Sabri'yi ilk günden beri seviyorum. Fanboyuyum hatta :D Sabri lan bu sevilmez mi hiç =) Kaç tane futbolcu boş kaleye topu taca vurunca janım yaa diye gülümseyebilirsin ki?
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valequenta said: bune ya, kimse besiktas ayni gecen seneki gs falan demedi ki? cok zeki besiktas fanatikleri, ortaya attigimiz tez cok basit; futbol tarihinde sohretli futbolculari bir takima dolduran hic bir takim basariyi yakalayamamistir. basariyi yakalayan takimlar daima sureklilik, altyapidan yetisen futbolcular ve tecrube ile olmustur. galatasaray ornegi verilirken de, gecmiste galatasaray'da sohretli futbolculari alip basariya ulasabilecegini dusundu ancak yanildi demek isteniyor. karsilastirma filan yok. man.city, r.madrid, benfica, gs, vs vs bir cok ornek verebiliriz basarinin para bastirip isimli futbolculari oynatmaktan gelmedigini gosteren. bu kadar basit yani, sinirlenmeye, baska takimlara saldirmaya luzum yok. ben rakibimde bir guti, quaresma oynuyor diye kiskanirim, bu isimlerin gecmisinden kaynaklanan sempatimden dolayi takimimda gormek isterdim diye kiskanirim - basarili olacagi icin degil. simdi sakin olun ve bir ay sonra yeter demiroren tezahuratlariniza hazirlik yapin. biraz yanlış düşünüyorsun. bugün altyapının kralı barcelona bile dışarıdan oyuncu almamazlık yapmıyor. ki beşiktaş ve schuster altyapıyı hiç önemsemiyor diyemezsiniz bana. almeida gelmeden ali kucik, fernandes yokken necip bunlar hep oynadı. inanıyorum ki rotasyon sebebiyle az da olsa oynayacaklar bundan sonra. hem takımda kaliteli ve biraz geçmişi olan futbolcuların olması gerek. altyapıdan gelen az maça çıksa bile sanıyorum ki antrenmanda çok şey öğreniyordur. ben de isterim gutiyi almayalım zamanla gutiler çıksın altyapılarımızdan ama serdar özkan çıkıyor çıka çıka. fazla yabancı alındığı konusuna katlıabilirim ama bu altyapı için bir köstek değil destek olmalı. daha çok çalışsınlar alsınlar formalarını geri. bir de geçmişi olan oyuncu başarılı olamaz diye bir önyargın var. olmasa da olur bence o önyargı.
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 PhysX said: valequenta said: ... biraz yanlış düşünüyorsun. bugün altyapının kralı barcelona bile dışarıdan oyuncu almamazlık yapmıyor. ki beşiktaş ve schuster altyapıyı hiç önemsemiyor diyemezsiniz bana. almeida gelmeden ali kucik, fernandes yokken necip bunlar hep oynadı. inanıyorum ki rotasyon sebebiyle az da olsa oynayacaklar bundan sonra. hem takımda kaliteli ve biraz geçmişi olan futbolcuların olması gerek. altyapıdan gelen az maça çıksa bile sanıyorum ki antrenmanda çok şey öğreniyordur. ben de isterim gutiyi almayalım zamanla gutiler çıksın altyapılarımızdan ama serdar özkan çıkıyor çıka çıka. fazla yabancı alındığı konusuna katlıabilirim ama bu altyapı için bir köstek değil destek olmalı. daha çok çalışsınlar alsınlar formalarını geri. bir de geçmişi olan oyuncu başarılı olamaz diye bir önyargın var. olmasa da olur bence o önyargı. hayir tabi ki futbolcu alacaksin, 24 kisi altyapidan yetistirmek bunlarin icinden basarili 11 cikarmak gibi bir ornek de yoktur zaten futbol tarihinde. gecmisi olan oyuncu basarili olamaz gibi bir kanimda yok zaten, orneklerini yasadik hagiyle,alexle su an gutiylede goruyoruz. ama bir guti gelene kadar neler geldi gecti hepsi fos cikti tum takimlar adina konusuyorum. yani tek tuk arada cikiyor. keske guti daha genc olsaydi da yakin zamanda verimsizlesmeye baslamayacak olsaydi. besiktas su an yeni kurulmus bir takim. sezon basindan beri hatta 2. donemden beri ilk 11 de oynayan yeni futbolcu sayisi yarisindan fazla. boyle basari elde edemez hicbir takim. bunu da ilerleyen zamanlarda goreceksiniz. simao+almeida+guti+quaresma 2014 e kadar besiktasta kalsin, 4ude sorun cikarmadan devam etsin, illa ki basari gelir. ancak 37 yasindaki guti ve onumuzdeki 3 sene diger 3 futbolcunun besiktasta kalacak olma ihtimali benim gozumde yok. bunun yaninda su an transferlerin arkasinda kalan ekonomik, yonetimsel, taraftar ve diger sorunlar tekrar gun isigina cikmis olacak. bu toz pembe goruntu fazla uzun surmeyecek. benim gorusum boyle, ben galatasarayla karsilastirma yapmiyorum, ornek veriyorum. baska takimlari ornek vererek de isimleri cogaltabiliriz.
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Biz ne anlatmaya çalişiyoruz size peki? Bu sene sportif başarı bek-le-mi-yo-ruz. güzel futbol izleyelim yeter diyoruz ama siz bizi zorla şampiyon yapıyorsunuz her defasında. korkma 2014'e kalmaz zaten eğer bu takım bir terslik olup da bozulmazsa seneye görüşürüz.
Öne çıkan mesajlar