valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Robert_Poche said: valequenta said: Esh said: Burax said: @valequenta hacı uefa kupasını aldığınızı söylemeyi unutmuşsun. super kupayi da aldilar. sonra avrupanin tur$usunu kurdular. 10 sene oldu kapagini acmadilar. dede korkut hikayesi gibi takim yapmi$siniz, gelip be$ikta$a laf sokma cabasi icindesiniz. Polemige girmiyim diyorum da, soyle futursuz mesajlar gorunce cevap veremeden edemiyorum. Bizim 10 sene oldu; sizin? u mad? 106 senelik bir kulup, 10 sene oldu. 108 senelik bjk kulubu, en son bi avrupa kupasi kaldirali ne kadar oldu? who is mad?
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: bizde bu donemden gectik, forvet hattina lincolnler kewellar keitalar doldurduk, doktuk paralari, taraftar olarak sizin su an aldiginiz zevki aldik, spikerler "allah'im brezilya mi" diyordu maclarda, ama dogru yolun bu olmadigini gecte olsa farketmek zorunda kaldi yonetim. bizim kadromuz henüz o kadar iyi değil böyle bir kadro kurabilirsek şampiyonlar ligini almayı düşünüyoruz
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hayirlisi. bi sezon kurulmus iyi kadro tarihe basari olarak eklenmiyo yalniz, o 10 sene once alinmis kupalar hala muzede, tarihte yazili. kadro is yapar da kupalar gelirse o zaman ne guzel.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ekleniyo aslında. "appiah çıkıyordu anelka giriyordu güntekin."
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yine heycanlanmış beşiktaşlı kardeşlerim. Futbolun yıldız oyunu değil mücadele oyunu olduğunu kupa maçında trabzonspor tane tane göstericektir Beşiktaş'a =) Fütursuz bi transfer politikası var Beşiktaş'ın ve acısını çekicek bunun takım. Belki şampiyon olursunuz falan ama öyle bi güç veriyosunuz ki Demirören ailesine yakında klübü kendi üstüne alıcaklar. Adalı da Adalı diyorsunuz, Galatasaray taraftarı da hala Haldun sayıklıyor. Bu transferleri Adalı yapmıyor, Rijkaard yapıyordu Schuster yapıyor. Onlara da basıyosun parayı geliyorlar. Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine kalamazsa o yıldızlardan kaçı elde kalıcak görürüz önümüzdeki seneye. Ha sakatlık olmaz allah Beşiktaş'tan yana olur mucizeler gerçekleşir şampiyon olursanız da yolu açık Beşiktaş'ın o ayrı bi konu. Seneye basar parayı alırlar 2-3 tane sağlam defans oyuncusu TR liginden efsane kadro olur. Ama Türkiye'de ben daha hiç yabancı temelli sağlam kurulan kadroların başarılı olduğunu görmedim.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kupa müzede dursun, taraftar stadda saç baş yolarken avunmak için işe yarıyor.
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: Yani o applevodka konusuna girmiyim dedim birebir tartismalara, Galatasarya forumlarinda atip tutan arkadas. Neyse.. Ben bu senedende bahsetmiyorum. Sene sonu geldiginde defans yonleri kuvvetli futbolcu ihtiyaci oldugunu hepimiz gorecegiz besiktasin. Eldeki KALITELI+PAHALI futbolculardan vazgecemeyecegi icin defansif yonu noksan bir takim olmaya devam edecek. Gelecege yatirim filan demeyin bana. Merhaba Alex Ferguson tanıştığımıza memnun oldum, Defansif yönü noksan takımın yediği gol sayısına bakın birde diğer takımların yediği gol sayısına bakın acaba ne kadar noksanmış onu ondan sonra konuşalım.. Saçma sapan CM bilgileriniz ile gelip burda atıp tutuyorsunuz yok söyle kötü defans fln harbiden artık bazı şeyleri aklınız almıyor galiba.. Siz kimsinizki guti yi q7 yi almeida yı istemiyorsunuz onu anlamadım. Sizin Yektayı aldığınız paranın yarısına aldık 3 tane adamı nerdeyse hala kalkmış bık bık ediyorsunuz. Geleceğin takımını kurma yalanı diyorsunuz istiyorsan sayayım kadrodaki genç oyuncuları. Bak sana 2 araştırma konusu.. Takımların yediği goller yazılacak.. Takımlardaki 23-24 yaş altı kadroya girebilen oyuncuların listesi yapılacak.. Ondan sonra konuşalım isterseniz saçmalıklarınız hakkında..
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 iblameadmins said: Yine heycanlanmış beşiktaşlı kardeşlerim. Futbolun yıldız oyunu değil mücadele oyunu olduğunu kupa maçında trabzonspor tane tane göstericektir Beşiktaş'a =) Fütursuz bi transfer politikası var Beşiktaş'ın ve acısını çekicek bunun takım. Belki şampiyon olursunuz falan ama öyle bi güç veriyosunuz ki Demirören ailesine yakında klübü kendi üstüne alıcaklar. Adalı da Adalı diyorsunuz, Galatasaray taraftarı da hala Haldun sayıklıyor. Bu transferleri Adalı yapmıyor, Rijkaard yapıyordu Schuster yapıyor. Onlara da basıyosun parayı geliyorlar. Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine kalamazsa o yıldızlardan kaçı elde kalıcak görürüz önümüzdeki seneye. Ha sakatlık olmaz allah Beşiktaş'tan yana olur mucizeler gerçekleşir şampiyon olursanız da yolu açık Beşiktaş'ın o ayrı bi konu. Seneye basar parayı alırlar 2-3 tane sağlam defans oyuncusu TR liginden efsane kadro olur. Ama Türkiye'de ben daha hiç yabancı temelli sağlam kurulan kadroların başarılı olduğunu görmedim. Evet buda Ancelotti çıktı..
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Su trabzon maçında yenilsek ya.. Burda ne eğlence çıkacak off off yarında eve geç gelicem kaçırıcam bütün şamatayı..
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ancelotti yada ferguson cıkıyor ama.. hala anten takmayi akıl eden cıkmadi... cekmiyorsa sizin ordan zorlama be abi... yok ninemin cuku olursa guti takımda kalirmi.. yok babam hamile kalirsa quaresma besktasta kalirmi.. off cidden sıktnz sene basindan beri.. size verilen her adam akıllı cevapta anlamakta israr ediyorsunz... Bu taraftar mutlu abicim mutlu.. siz rumen karmasi yaparken biz gutimizle gülüyoruz .. bb
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ya cidden Galatasaray'lı arkadaşlar, ne zaman köşeye sıkışsanız BÖZ ÖOFO KOPOSONO OLDOK saçmalığının arkasından çıkar, argümanlarımıza daha akla yatkın cevaplar verirseniz belki o zaman daha farklı bir yanıt alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki, siz yıldız transferlerinizi ve şansınızı yüzünüze gözünüze bulaştırıp, içine ettiniz diye Beşiktaş'ın da aynı şeyi yaşayacağını sanmayın. Siz Galatasaray'sınız. Ama biz Beşiktaş'ız. İki farklı takım. Siz Yekta'ya para saçarsınız, biz Portekiz milli takımı ilk 11 forvetini 5 kuruş ödemeden takımımızda oynatırız. Elin adı sanı duyulmamış Romen oyuncuya 5 milyon verirsiniz, biz Q7'ye 7,3. Tekrar ediyorum, sizin takımınız şansını afedersiniz bok edip yüzüne gözüne bulaştırdı diye aynı şeyleri Beşiktaş'ın yaşayacağını düşünmeniz çok sığ bir düşünceden öteye geçmeyecektir. Bizi hoppa taraftar olarak nitelendirmek yerine kendi loser takımınla ilgilenirsen beni bu kadar boşuna kendimi tekrar ettirmekten kurtarırsın. Sizin yaptığınız, Fenerbahçe'lilerin size "Son maçta 15 dakikalığına şampiyonluğa sevineceksiniz ama daha sonra anlayacaksınız ki başkası şampiyon olmuş olacak Galatasaray'lılar." demesi gibi birşey. Afedersiniz ama ben et ve balık kurumunun müneccim eti ithal ettiğini duymamıştım... Edik: Fizban'ın gönlü olsun... Typo düzeltildi. :)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Esh said: sonra avrupanin tur$usunu kurdular. 10 sene oldu kapagini acmadilar. ahhahaha
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sallamayalım pls stancu 5.7 milyon euro mu ne, q7 7.7 milyon euro. ayrıca şunları da ekle oraya vaperon; BİİİİZ TABATA'YA 8.5 MİLYON NOBRE'YE YILLIK 2.5 MİLYON EURO VERIRIZ BİİİİZ SENEDE ON YABANCI ALIR, ONBEŞ YABANCI GÖNDERİRİZ BİZ ABDİ İPEKÇİLERİN ÇOCUKLARIIYIIIZ..
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 7.3 yazcakms 3.7 yazms.. 7.3 verildi q7'ye cunku bence öyle yazcakti yani :p
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ehu 7.7 diye hatırlıyorudm ben, 7.3 de olabilri tabi. bir sene önce "yönetim istifa" diyip küfreden taraftar şimdi yönetimi kral olarak görüyorsa, geçen sene sonunda TABATA'YLA NEREYE KADAR ÜHÜHÜHÜHÜ diyen taraftar şimdi 17/17 masalları söylüyorsa, evet abi fazla uçmuşsunuz. "ne içiyorsanız ondan istiyorum" diye bir laf vardır güzel ülkemde, bütün beşiktaş taraftarı maşalla ne içtiyse anlamadım cidden.
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Evet kral görüyoruz çünkü Beşiktaş'ıma Inter'den, Werder Bremen'den, Real Madrid ve Atletico Madrid'den üzüntüyle uğurlanacak futbolcuları getirdi. Q7'nin sahada yaptığı hareketler ağlatıyor trübünleri, Guti her ne kadar "bir Alex değil"se de attığı ara paslar nokta atışı. Beğenmediğin Nobre'yi döktürtüyor. Daha konuşacak mısın? Bizim başkanımız bunları yaptı bu sene. Peki ya sizin ki?
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fizban kusura bakma ama kabak gibi ortada olan ve suan anlamadgn bir durum var.. söyle izah etmek istiyorum.. biz neden yeter dedik ? hende sampiyon olan takımın ustne ?.. cunku oyun oynamıyorduk.. cunku 8m a alınan adam besiktas formasi giymeyi hak edicek seyler yapmıyordu sahada takım icin savasmıyordu.. kötuyduk o zman simdi neden alkıslıyoruz... cunku takım catir catir top oynuyor.. cunku tabadatan ucuza quaresma alındı.. sen sanıyormusn gs 7 diil 17m a getirebilrdi q7'yi hagi takım basindayken ? neden alkıslıyoruz cunku schuster gibi vizyon sahibi karizmasi yüksek biri takımın basinda.. neden alkıslıyoruz... milletin duvarnda posteri olan anca rüyasinda görcegi Iversonu izletiyor bize.. neden alkslıyoruz.. millet küüzalara 15m verirken biz bedavaya almeida izliyoruz.. neden mi alkıslıyoruz... iyi topcu olsa madrid'de oynardi o adam yaw.. dedirtmeyen 15 yıl madritte oynams Guti'yi izliyoruz.. birine yanls yaptıgnda tepkini koymasni biliyorsan.. dogru davranisinda da alkıslamasni biliceksin.. bu besiktas taraftarni kucultucu bişey diildr.. kendi hayal dunyanizdaki meyva sulariyla kafa olmayi birakin artık.. see ya
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: ancelotti yada ferguson cıkıyor ama.. hala anten takmayi akıl eden cıkmadi... cekmiyorsa sizin ordan zorlama be abi... yok ninemin cuku olursa guti takımda kalirmi.. yok babam hamile kalirsa quaresma besktasta kalirmi.. off cidden sıktnz sene basindan beri.. size verilen her adam akıllı cevapta anlamakta israr ediyorsunz... Bu taraftar mutlu abicim mutlu.. siz rumen karmasi yaparken biz gutimizle gülüyoruz .. bb biz gutimizle gülücez
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vaperon said: Evet kral görüyoruz çünkü Beşiktaş'ıma Inter'den, Werder Bremen'den, Real Madrid ve Atletico Madrid'den üzüntüyle uğurlanacak futbolcuları getirdi. Q7'nin sahada yaptığı hareketler ağlatıyor trübünleri, Guti her ne kadar "bir Alex değil"se de attığı ara paslar nokta atışı. Beğenmediğin Nobre'yi döktürtüyor. Daha konuşacak mısın? Bizim başkanımız bunları yaptı bu sene. Peki ya sizin ki? 2 transfer yapanın kral ilan edildiği taraftar grubunda 2 gol atanın da kral ilan edilmesi priceless =)
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aşırı başarısız trollsün balonlu... Ayrıca 2 değil adminleri suçlayan kişi. Tekrar sayıyorum iyi dinle ha. Richardo Quaresma - Inter Guti Hernandes - Real Madrid Simao Sarbrosa - Atletico Madrid Hugo Almeida - Werder Bremen Manuel Fernandes - Valencia/Everton(Kiralık) Alan Iverson da cilası olsun üzerine. Ölmedin mi daha?
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yazacaktım uzun uzun ama neyse yeaaa, sene sonunda ağlarsınız zaten yine, ABİ 60 LARIN FUTBOLUNU OYNUYOLAR NASIL YENEBİLİRİZ Kİİ?!?!?!?!?!?!111!!?!?!?!?! diye. ha bu arada, iverson bi kaç haftadır oynamıyor, beşiktaş da kazanmaya başladı.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ağlariz ama stadi yakmayiz raat ol.. kendmizi sampiyon da ilan etmeyiz.. biz mutluyz q7 ile guti ile..
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Troll'üm ya ben yazıcam. Elano Blummer-Manchester City Harry Kewell -Liverpool Cassio Lincoln- Schalke 04 Keita -O.Lyon Luchas Neill- Everton Milan Baros- O.Lyon Nonda -Roma Meira -Stuttgart De Sanctis- Sevilla Leo Franco -A.Madrid Jo - Everton Dos Santos-Tottenham Elimize ne geçti biliyor musun? Biraz havasını attık birer forma aldık işte o geçti. Fenerbahçe'ye bakalım. Miroslav Stoch (Chelsea) – Orta saha Caner Erkin (CSKA Moskova) – Orta saha Issiar Dia (Nancy) – Orta saha Mamadou Niang (Marsilya) – Forvet Daha bunun anelka'ları santos'ları guiza'larını saymadım bile. Siz hayatınızda ilk kez o takımlardan transfer yapıyor olabilirsiniz Fenerbahçe bunu 10 senedir falan yapıyor Galatasaray keza öyle. Hele bi sakin olun sezon bitsin kim kalıyor kim gidiyor ne başarı elde ettiniz görelim. Önümüzdeki sezon başlasın neler yapıyorsunuz görelim, hemen çıkmayın göklere. Bizde çıktık tamam ama o zaman bi argümanımız vardı gelene 3 gidene 5 atıyorduk... Milli takımından oyuncu aldık diye sevindiğiniz ülke de Portekiz. Unutmayın ki son avrupa şampiyonasında bizim çok altımızda kalan Portekiz. C. Ronaldo gibi bir yıldıza sahip olmalarına rağmen ona zerre kadar ayak uyduramadıkları için başarısız olan bir milli takım.
Öne çıkan mesajlar