applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ağğdaa 30m eder olmmm :D en iyi futbolcu o ligde.. yinede bir alex diil tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 portekiz milli takım hocasıda buca maçını izledi ve simao yu ikna edicez demişti tekrar dönmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hikaye o haberler ya. O haberler doğru olsaydı neler görürdük biz. Quaresma TR gibi dandik bir ligde 2-3 gol attı diye 20M teklif edildiğini zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Bale'i istesen alırsın şuan 20M'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 koskoca beşiktaş başkanımı yalan atıcak not defterine çıktığında direk söyledi adam kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 geldiğinden beri doğru düzgün maç oynamayan quaresma nın değerinin 3 katına çıktığına inanıyorsanız, kusura bakmayın safsınız baya.demirören iyi gazlıyo taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vaperon said: Quaresma tekrar milli takıma çağrılıyor Beşiktaş'a geldiğinden beri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Llama said: allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak hepsini takımında istersin be : ) tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah Ernst, Simao, Almeida isterim. Gerisini istemem yabancilardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: Llama said: allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak hepsini takımında istersin be : ) tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah Ernst, Simao, Almeida isterim. Gerisini istemem yabancilardan. bence bosuna futbol izliyorsun kusura bakma... yada o kadar büyükkü icinzdeki kıskanclik yere göge sıgamıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: valequenta said: Llama said: allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak hepsini takımında istersin be : ) tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah Ernst, Simao, Almeida isterim. Gerisini istemem yabancilardan. bence bosuna futbol izliyorsun kusura bakma... yada o kadar büyükkü icinzdeki kıskanclik yere göge sıgamıyor artık Guti ve Quaresma inanilmazlar. Cok iyi de performans gosteriyorlar. Ama istemem. Besiktas taraftar olarak gecici basarilar, anlik mutluluklar mutlak hedefiniz oldugu icin bana "bosuna futbol izliyorsun" demen normal, ama ben farkli bakiyorum olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gs gelecege yatirm yapıyor yani ? misi alınıyor sakız cigniyor diye 8 mac sonra kadro dısı bırakılıyor yerine misi x 999 disiplinsizlkte kazım kazım geliyor.. takımı katleden hocayi kendi elleriyle gönderen futbolcular bas taci yapılıyor.. valla baya baya gelecegniz parlak sizin.. günlk seyleri aşmıssınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn temin not defterinde söylediler romanyadan hiç bir futbolcu 5milyon etmezmiş adam kendi ağzı ile söylemiş şimdi bu gsliler gitti o adamı 5 milyona almışlar daha söyliyeli bi sene olmamış adam o lafı... yorum yapamadı rıdvan bişey diyemiyorum dedi hem kendi söylüyor hem kendi alınıyor dedi tek güldü sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: gs gelecege yatirm yapıyor yani ? misi alınıyor sakız cigniyor diye 8 mac sonra kadro dısı bırakılıyor yerine misi x 999 disiplinsizlkte kazım kazım geliyor.. takımı katleden hocayi kendi elleriyle gönderen futbolcular bas taci yapılıyor.. valla baya baya gelecegniz parlak sizin.. günlk seyleri aşmıssınz Ben galatasaray besiktas karsilastirmasi yapmadim ki. Onu baska yerde tartisiriz istiyorsan. Ya da 2-3 sene sonra bu konuya bir goz atariz senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 biz galatasaray olmayız rahat ol sen para için sadece nihatı sattık ki daum o sene dedi nihat giderse şampiyonluk gider dedi ve gitti de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vaperon said: applev0dka said: gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var. Avrupa'dan elenmis, yonetimi kargasa icinde, sampiyonluk ihtimali yok. Bu durumdaki bir takima donem arasinda transfer yapman gerekiyor, dolayisiyla bir adam 3 ediyorsa 4 vermek zorundasin. Ha, bunu 8 milyon euro Tabata, 6 milyon euro KOYBASI na para odeyen takimin taraftarlari soylerse guzel bir ironi olur , sevdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adalı başkan geldi yıldırımı adam etti paraları savurmamayı öğrendi şimdi alıyoruz bak adamları kaç paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gecici basarilar anlık mutlulklar demssnde.. bu yönetim ve schuster suan gelecegn besiktasni kurmaya calısıyor.. genc kalecsi genc santraforu genc stoperi ile.. kişilkli kariyerli karizma sahibi hayran kitlesi olan futbolcu ve TD ile.. emin ol anlık dusunmeyen yegane takım suan besiktas.. diger tarafta yeni stada boş gtmeyelim die tepki görcegni bile bile transfer ypan gs yönetmi var.. bu açıdan söylemek istedm klüpteki kafa yapılari açısından karsilastrdm.. emin ol bu taraftara da yansıyor.. 3te0 da cekse bu takım 3 kupayi da alsak.. ne yabancılarmzi kaybederz ne de takım taraftarin sevgi saygisini kaybeder.. bu da umarm anlık olmadgni acıklamama yeterli olmstr.. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 beşiktaş tarihinin en kötü kadrosunu kurmuştur. guti 65 yaşında. q7 de bencil delifişek getirinden çok götürüsü olan biri, maç boyunca bir hareket yapıp bütün zamanı yatarak harcıyor. geri kalan kadroyu zaten bandırmaspor bile almaz. rahatladıysanız rahat bırakın. stad projesi linki minki birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 PhysX said: beşiktaş tarihinin en kötü kadrosunu kurmuştur. guti 65 yaşında. q7 de bencil delifişek getirinden çok götürüsü olan biri, maç boyunca bir hareket yapıp bütün zamanı yatarak harcıyor. geri kalan kadroyu zaten bandırmaspor bile almaz. rahatladıysanız rahat bırakın. stad projesi linki minki birşey var mı? klasik RORORO taraftari. Algi 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 PhysX said: stad projesi linki minki birşey var mı? millet şunun üstünden yorum yapıyor şuan için forzada http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=12047 taa 2008 haberi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: klasik RORORO taraftari. Algi 0. kuura bakma ama... besiktasn suan bulundgu duruma bok atmak icin Algi levelinin 0'inda altnda olmasi gerek.. bir dusun kıyasla kendi takımınla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 O değil de cidden yapılan transfer çalışmaları bu sene inanılmaz. Zamanlaması ve nokta atışı transferler var. En azından transferleri son güne bırakmadan, kalan artıkları toplamadan adam gibi transfer yapılıyor. Bu şekilde çalışan Beşiktaş'tan başka kimse de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: valequenta said: klasik RORORO taraftari. Algi 0. kuura bakma ama... besiktasn suan bulundgu duruma bok atmak icin Algi levelinin 0'inda altnda olmasi gerek.. bir dusun kıyasla kendi takımınla... Hayret bir sey. Bu herkesde var sanirim. Ben Besiktas'a bok mu attim? Guti , q7 cok iyi adamlar muthiste performans gosteriyorlar ama istemem takimimda dedim. Forvete kaliteli adamlar doldurmak gelecege yatirim yapmak degil ani kurtarmaktir dedim. Daha onceki mesajlarima bakarsanda Besiktas su an TR nin en iyi kadrosuna sahiptir dedim. Bok attigim falan yok. Gereksiz hayallere kapiliyor besiktas taraftari diyorum. Bizim gectigimiz yollardan geciyor diyorum. Daha fazla tartismaya girmeyecegim cunku girmemeye ozen gosteriyordum ama alginiz kapali oldugu icin bu tarz laflara, farkli yonlere cekiyorsunuz. Hadi iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gereksiz hayal mi la biz şuan sizin kadar biliyoruz şampiyon olmıcağımızı ama sanki şampiyonmuş gibi takım sahaya çıktımı çoşku ile alkışlıyoruz sohbetini öyle iddalı yapıyoruz keyif alıyoruz biz zaten beşiktaşı bu şekilde istiyorduk ya allasen git bugünkü kırmızı çizgi programını bul ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar