Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

valequenta said:

Llama said:

allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak
hepsini takımında istersin be : )

tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah

Ernst, Simao, Almeida isterim.

Gerisini istemem yabancilardan.

bence bosuna futbol izliyorsun kusura bakma...
yada o kadar büyükkü icinzdeki kıskanclik yere göge sıgamıyor artık
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

Llama said:

allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak
hepsini takımında istersin be : )

tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah

Ernst, Simao, Almeida isterim.

Gerisini istemem yabancilardan.

bence bosuna futbol izliyorsun kusura bakma...
yada o kadar büyükkü icinzdeki kıskanclik yere göge sıgamıyor artık

Guti ve Quaresma inanilmazlar. Cok iyi de performans gosteriyorlar. Ama istemem.

Besiktas taraftar olarak gecici basarilar, anlik mutluluklar mutlak hedefiniz oldugu icin bana "bosuna futbol izliyorsun" demen normal, ama ben farkli bakiyorum olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

gs gelecege yatirm yapıyor yani ?
misi alınıyor sakız cigniyor diye 8 mac sonra kadro dısı bırakılıyor yerine misi x 999 disiplinsizlkte kazım kazım geliyor.. takımı katleden hocayi kendi elleriyle gönderen futbolcular bas taci yapılıyor.. valla baya baya gelecegniz parlak sizin.. günlk seyleri aşmıssınz
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn

temin not defterinde söylediler
romanyadan hiç bir futbolcu 5milyon etmezmiş
adam kendi ağzı ile söylemiş şimdi bu gsliler gitti o adamı 5 milyona almışlar daha söyliyeli bi sene olmamış adam o lafı...
yorum yapamadı rıdvan bişey diyemiyorum dedi
hem kendi söylüyor hem kendi alınıyor dedi tek güldü sonra
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gs gelecege yatirm yapıyor yani ?
misi alınıyor sakız cigniyor diye 8 mac sonra kadro dısı bırakılıyor yerine misi x 999 disiplinsizlkte kazım kazım geliyor.. takımı katleden hocayi kendi elleriyle gönderen futbolcular bas taci yapılıyor.. valla baya baya gelecegniz parlak sizin.. günlk seyleri aşmıssınz

Ben galatasaray besiktas karsilastirmasi yapmadim ki.

Onu baska yerde tartisiriz istiyorsan. Ya da 2-3 sene sonra bu konuya bir goz atariz senle.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

applev0dka said:

gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn

Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var.

Avrupa'dan elenmis, yonetimi kargasa icinde, sampiyonluk ihtimali yok. Bu durumdaki bir takima donem arasinda transfer yapman gerekiyor, dolayisiyla bir adam 3 ediyorsa 4 vermek zorundasin.

Ha, bunu 8 milyon euro Tabata, 6 milyon euro KOYBASI na para odeyen takimin taraftarlari soylerse guzel bir ironi olur , sevdim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

gecici basarilar anlık mutlulklar demssnde.. bu yönetim ve schuster suan gelecegn besiktasni kurmaya calısıyor.. genc kalecsi genc santraforu genc stoperi ile.. kişilkli kariyerli karizma sahibi hayran kitlesi olan futbolcu ve TD ile.. emin ol anlık dusunmeyen yegane takım suan besiktas.. diger tarafta yeni stada boş gtmeyelim die tepki görcegni bile bile transfer ypan gs yönetmi var.. bu açıdan söylemek istedm klüpteki kafa yapılari açısından karsilastrdm.. emin ol bu taraftara da yansıyor.. 3te0 da cekse bu takım 3 kupayi da alsak.. ne yabancılarmzi kaybederz ne de takım taraftarin sevgi saygisini kaybeder.. bu da umarm anlık olmadgni acıklamama yeterli olmstr.. saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş tarihinin en kötü kadrosunu kurmuştur. guti 65 yaşında. q7 de bencil delifişek getirinden çok götürüsü olan biri, maç boyunca bir hareket yapıp bütün zamanı yatarak harcıyor.

geri kalan kadroyu zaten bandırmaspor bile almaz.

rahatladıysanız rahat bırakın.

stad projesi linki minki birşey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:

beşiktaş tarihinin en kötü kadrosunu kurmuştur. guti 65 yaşında. q7 de bencil delifişek getirinden çok götürüsü olan biri, maç boyunca bir hareket yapıp bütün zamanı yatarak harcıyor.

geri kalan kadroyu zaten bandırmaspor bile almaz.

rahatladıysanız rahat bırakın.

stad projesi linki minki birşey var mı?

klasik RORORO taraftari. Algi 0.
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de cidden yapılan transfer çalışmaları bu sene inanılmaz. Zamanlaması ve nokta atışı transferler var. En azından transferleri son güne bırakmadan, kalan artıkları toplamadan adam gibi transfer yapılıyor. Bu şekilde çalışan Beşiktaş'tan başka kimse de yok...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

klasik RORORO taraftari. Algi 0.

kuura bakma ama... besiktasn suan bulundgu duruma bok atmak icin Algi levelinin 0'inda altnda olmasi gerek..
bir dusun kıyasla kendi takımınla...

Hayret bir sey. Bu herkesde var sanirim. Ben Besiktas'a bok mu attim?

Guti , q7 cok iyi adamlar muthiste performans gosteriyorlar ama istemem takimimda dedim. Forvete kaliteli adamlar doldurmak gelecege yatirim yapmak degil ani kurtarmaktir dedim.

Daha onceki mesajlarima bakarsanda Besiktas su an TR nin en iyi kadrosuna sahiptir dedim. Bok attigim falan yok.

Gereksiz hayallere kapiliyor besiktas taraftari diyorum. Bizim gectigimiz yollardan geciyor diyorum.

Daha fazla tartismaya girmeyecegim cunku girmemeye ozen gosteriyordum ama alginiz kapali oldugu icin bu tarz laflara, farkli yonlere cekiyorsunuz.

Hadi iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz hayal mi
la biz şuan sizin kadar biliyoruz şampiyon olmıcağımızı
ama sanki şampiyonmuş gibi takım sahaya çıktımı çoşku ile alkışlıyoruz
sohbetini öyle iddalı yapıyoruz
keyif alıyoruz biz zaten beşiktaşı bu şekilde istiyorduk
ya allasen git bugünkü kırmızı çizgi programını bul ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...