Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ntvspor bu kadroyu verdi cenk hilbert toroman sıvoc ismail aurello q7 guti simao nobre almeyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bu kadroyla kaç atar bilmem de en az 2 tane yer Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 of süper kadro la- nobre ve orelyo yerine paf takımdan 2 tane çocuk koysalar daha güzel olurdu aslında. orelyo için necip var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hoca kesin nobreye demiştir ki sen ortalarda durmadan koş nasılsa bu adamalr sana çarpıtırır topu gol olur : )) yoksa aliyi oynatırım daha iyi valla nobre yerine tek avantaji işte türk olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi çok güçlü olduk biz tadı cıkmaz maçların artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 heyecan bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nobre orta falan bilemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ooof of sinir bastı .D Nasıl bir kadro bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 of bu besiktaslilar hep beni eglendirmistir. z a . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şiir gibi top oynuyoruz yea, hakem sarı kartını unutmuş agalar beklemeyin bu maç da kart çıkmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Şu tezcanlı rakipler de beni çok eğlendiriyor hahahaha... Zaaa Sivok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Guti reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben golden dolayi yazmadim ki, komik. sezon ortasi 3 adam gonderip 3 adam alarak yama yama takim olunmayacagini bir cok kez gorduk. neyse hev fan guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 BUAHHAHAHAHAHAHAHAHAH SÜPER SİİİR GİBİ :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yamadan kapak bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gutiiiii 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Nobre yeni transfer gibi oldu lan. Ortalar, şutlar falan noluyo bu adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 AAAAAAABİİİİİ caps dibine kadar caps lock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nobre'ye birşeyler olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ya guti de attırıyo falan ama hem kanatlar, hem ortadan ataklarla defans işi yürümez ya. Ya hilbert yerine türk bek bulup, nobreyle ernst değişcek. Ya da guti yerine ernst sokulcak. Yoksa yediğimiz golün haddi hesabı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 El-Barto said: Nobre yeni transfer gibi oldu lan. Ortalar, şutlar falan noluyo bu adama :D direkten dönende gireydi tamam artık bobo kesin transfer olurdu başka yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Quaresma çok istiyor iyi birşeyler yapmak ama bazen şansını fazla zorluyor. Bu arada iki gol yedi ama neler çıkardı Vestel kalecisi be... İyiymiş o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aabi bu nasıl top oynamak? Nobre bile iyi oynuyo o derece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nobre akıyo lan 10 numara amc olmuş asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Almedia'dan bir gol bekliyorum ben, adamın 2 net pozisyonu birisi savunmaya çarptı diğeride kalecinin elinde patladı. bu arada çok zevkli lan, valla izlemesi bile heyecan veriyor deli gibi. beşiktaşım benim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar