BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dün koştuğuna inandın yani? fink daha etkiliydi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beşiktaşta en çok koşan oyuncu idi devre arasında metreleri gösterdiğinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Metre önemli değil,ne kadar dolu ve yararlı koştuğu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben deli dana dedim zati bi işe yarasa başka terim kullanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zaten sana mualefet amaçlı demedim ki,metre falan demişsin ya ona istinaden dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bi üste söylemiştim bende :) nobrenin iyi oldugu için değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Llama said: nobre deli dana gibi koşturuyor olayı o Rakip defansın dengesini bozuyor vb. diye ekmek yiyor bu tarz adamlar. Umut Bulut da böyle, taca çıkan topa pres yapıyorlar sonra alkış falan vay baba iyi koştu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Umut'a laf yok adam en aznından atıyor golünü peki ya nobre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 umut a birseyler olmus ama adam toplara duzgun vuruyor kac haftadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 haber1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sağdaki kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 umut kaya sanki yada furkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Offf foto çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 İmzanı değiştirsen keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 E.güven kazması var o foto da öehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahahah ne kadar iyi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Biraz sosyal mesaj olacak Beşiktaşlı da değilim ama, bugün(daha doğrusu dün) Berkan Abatay'ın ölüm yıldönümüydü aynı şekilde Galatasaray için de Alpaslan Dikmen'in doğum günü bunlar çok ayrıntı şeyler ama; herkes transfer derdinde it dalaşında, hatırlanmaması normal fakat hiçbir yerde geçmemesi üzücü ne bileyim yazmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yeni formamız http://www.haber1903.com/CMSFiles/image/FORMA/griforma.jpg http://www.haber1903.com/CMSFiles/image/FORMA/griforma2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben sevmedim pek bu formayı ya. Siyah bundan çok daha iyi. Çubuklunun üzerine zaten forma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Almeida için bugün geliyor yazıyo milliyette??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yer herde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 habertürk said: Guti'den Ersan'a aşk pası 21 Aralık 2010 Salı, 09:29 MAGAZİN Maçlarda attığı ara paslarıyla arkadaşlarını pozisyondan pozisyona sokan Guti, geçtiğimiz günlerde bu kez stoper Ersan Gülüm’e saha dışında aşk pası attı! Ersan, Guti’nin tanıştırdığı İspanyol model Irene ile aşk yaşamaya başladı. GUTİ’NİN SEVGİLİSİNİN ARKADAŞI Ligin ilk yarısında taraftarlarına sahada hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaşlı futbolcular, saha dışında rakiplerine fark atıyor. Futbol takımında Ferrari ve Guti, basket takımında ise Allen Iverson çapkınlık haberleriyle gündemden düşmüyor. Sahadaki gollük paslarıyla takımın yıldızı olan Guti, geçtiğimiz günlerde takım arkadaşı Ersan Gülüm’e saha dışında şık bir aşk pası attı... İspanyol futbolcu, sevgilisi Noelia Lopez’in manken arkadaşı Irene ile Ersan’ı tanıştırdı. IRENE FANATİK BEŞİKTAŞLI Türkiye’ye geldiği zaman otelde kalan Irene, Ersan’la aşkları ilerleyince artık onun Ataşehir’deki dairesinde kalmaya başladı. Yaklaşık üç haftadır birlikte olan ikilinin çok mutlu olduğu söyleniyor. Avustralya doğumlu olan Ersan’ın yılbaşında Irene’nin ailesiyle tanışmak için Barcelona’ya gideceği öğrenildi. Buarada bir süre Milano’da yaşayan ve fanatik Inter taraftarı olan Irene, sevgilisi uğruna Beşiktaş’ı desteklemeye başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Avustralya doğumlu olan Ersan’ın yılbaşında Irene’nin ailesiyle tanışmak için Barcelona’ya gideceği öğrenildi. Buarada bir süre Milano’da yaşayan ve fanatik Inter taraftarı olan Irene, sevgilisi uğruna Beşiktaş’ı desteklemeye başladı.. Herşey birbirine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 barcelona milano falan intergalacticmiş hakkaten irene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Guti'ye bak adam sahanın ve pimplerin yıldızı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar