Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

8 senedir şurda Galatasaray fakir edebiyatı yapanların 180 derece çark etmeleri de ne komiktir ya...
Ve evet Fenerbahçe'nin durumu baya iyi ekonomik olarak, Galatasaray'ın ekonomik planları var açıklıyorlar ve gayet iyi görünüyor.
Ayrıca daha önce de dedim benim derdim Demirören, ki ben beşiktaşa sempati besleyen bi insanımdır ve rahatsız ediyor beni şuanki gidişat.
Sosyal ağlarda paylaş

Aurelio ofansif hiçbirşey yapmıyor. Defansta da o eski yırtıcılığı yok adamın. Önüne çıkıyor rakibin, faul yapıp kontra kesiyor, hucumu yavaşlatıyor falan.

Fernandes daha complete oyuncu sanıyorum ama youtubetan izleyerek de kesin birşey söylemek doğru olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın katkısı defansif anlamda oldu zaten geldiğinden beri verdiğimiz poziyonlar azaldı çünkü biz nasıl rakibe pozisyon veriyorduk ileri çıkarken kaptırdığımız toplarda yada rakipten dönen topları alamadığımızda rakibin orta sahasının defansın arkasına attığı toplarla pozisyon veriyorduk şimdi aurelio geldiğinden beri rakipten dönen topları hücüm ribaondu gibi alır olduk ve yeni yine yeniden atağa çıkıyoruz o toplarla ayrıca adam faül yapıyor ayak koyuyor kafa uzatıyor her türlü defansın arkasına top atılmasını engelliyor. ben aureliodan böyle bir katkı beklemiyordum açıkcası belkide ilerleyen günlerde daha da katkı sağlayabilir zaten uefada da mücadele ettiğimizde ön libero mevkiinde rotasyon olabilmesini sağladığından iyi oldu transfer etmemiz yanlız şu rotasyona earnstide katsa iyi olacak lakin adam bigün maç esnasında sahada yığılıp kalabilir çok yük biniyor adama
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

az kaldı görcez, 2012'de kimin durumu ii kimin durumu kötü, uefa feci şekilde borçlu kulüpleri almicakmış,
hoş sizin için sıkıntı yok nasıl olsa elemeleri geçemiyorsunuz ama eminim bizimkiler önlem alıyordur ki bu sene gördük deli gibi para saçmadılar, Guti ve Hilbert bonservissiz geldi, Q7'de daha önceki transferlere göre ucuza geldi, bazı oyuncuların ücretlerinde indirim oldu, delgado masrafı gönderildi.

sıra nobre-nihat-tabata üçlüsünde.

puan kaybetmesini istemekle ekonomisi kötü sevmiom demek arasında fark var.
sen 2012 yi yanlış anlamışsın :P

bu arada daha 1 yıl önce demirörene ana avrat küfür edenler şimdi nasılda savunuyorlar çok ilginç :D.

neyse umrumdada değil zaten isterse yılda 100 milyar kar etsin ama 2012 de uefa ya bile gidemeyeceksiniz tarzında bir yazı olmamış sanki 10 yıldır uefada şampiyon oluyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Burax said:

az kaldı görcez, 2012'de kimin durumu ii kimin durumu kötü, uefa feci şekilde borçlu kulüpleri almicakmış,
hoş sizin için sıkıntı yok nasıl olsa elemeleri geçemiyorsunuz ama eminim bizimkiler önlem alıyordur ki bu sene gördük deli gibi para saçmadılar, Guti ve Hilbert bonservissiz geldi, Q7'de daha önceki transferlere göre ucuza geldi, bazı oyuncuların ücretlerinde indirim oldu, delgado masrafı gönderildi.

sıra nobre-nihat-tabata üçlüsünde.

puan kaybetmesini istemekle ekonomisi kötü sevmiom demek arasında fark var.
sen 2012 yi yanlış anlamışsın :P

bu arada daha 1 yıl önce demirörene ana avrat küfür edenler şimdi nasılda savunuyorlar çok ilginç :D.

neyse umrumdada değil zaten isterse yılda 100 milyar kar etsin ama 2012 de uefa ya bile gidemeyeceksiniz tarzında bir yazı olmamış sanki 10 yıldır uefada şampiyon oluyorsunuz
Ahahaha geçen açıklanan borç 322 milyon tl idi yanlışım varsa düzeltin
Sosyal ağlarda paylaş

2012 felan bunlar hikaye türkiye de beşiktaş fener ve galatasaraya hiç bir şey olmaz, galatasaray seneler önce iflas ediyordu ettirdilermi? bu yeni stadı bile devlet yaptı, kaç defa vergi affı çıkartıldı!, aynı şey beşiktaş içinde geçerli bir şekilde af çıkar kredi çıkar vs.. bir şeyler yapılır o borçlar ortadan kalkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...