RRa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben aurellioyuda beğenmeye başladım ama fernandez videolari beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 8 senedir şurda Galatasaray fakir edebiyatı yapanların 180 derece çark etmeleri de ne komiktir ya... Ve evet Fenerbahçe'nin durumu baya iyi ekonomik olarak, Galatasaray'ın ekonomik planları var açıklıyorlar ve gayet iyi görünüyor. Ayrıca daha önce de dedim benim derdim Demirören, ki ben beşiktaşa sempati besleyen bi insanımdır ve rahatsız ediyor beni şuanki gidişat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aurelio ofansif hiçbirşey yapmıyor. Defansta da o eski yırtıcılığı yok adamın. Önüne çıkıyor rakibin, faul yapıp kontra kesiyor, hucumu yavaşlatıyor falan. Fernandes daha complete oyuncu sanıyorum ama youtubetan izleyerek de kesin birşey söylemek doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aslında iyi oynuyor, ama takımı ileri taşımıyor. Devamlı defansın arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 adamın katkısı defansif anlamda oldu zaten geldiğinden beri verdiğimiz poziyonlar azaldı çünkü biz nasıl rakibe pozisyon veriyorduk ileri çıkarken kaptırdığımız toplarda yada rakipten dönen topları alamadığımızda rakibin orta sahasının defansın arkasına attığı toplarla pozisyon veriyorduk şimdi aurelio geldiğinden beri rakipten dönen topları hücüm ribaondu gibi alır olduk ve yeni yine yeniden atağa çıkıyoruz o toplarla ayrıca adam faül yapıyor ayak koyuyor kafa uzatıyor her türlü defansın arkasına top atılmasını engelliyor. ben aureliodan böyle bir katkı beklemiyordum açıkcası belkide ilerleyen günlerde daha da katkı sağlayabilir zaten uefada da mücadele ettiğimizde ön libero mevkiinde rotasyon olabilmesini sağladığından iyi oldu transfer etmemiz yanlız şu rotasyona earnstide katsa iyi olacak lakin adam bigün maç esnasında sahada yığılıp kalabilir çok yük biniyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25157276/ sahip çıkın yahu şu adama. sakatlancak falan sora başınıza kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 buyuk topcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sana gelcek bana gelsin guti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Burax said: az kaldı görcez, 2012'de kimin durumu ii kimin durumu kötü, uefa feci şekilde borçlu kulüpleri almicakmış, hoş sizin için sıkıntı yok nasıl olsa elemeleri geçemiyorsunuz ama eminim bizimkiler önlem alıyordur ki bu sene gördük deli gibi para saçmadılar, Guti ve Hilbert bonservissiz geldi, Q7'de daha önceki transferlere göre ucuza geldi, bazı oyuncuların ücretlerinde indirim oldu, delgado masrafı gönderildi. sıra nobre-nihat-tabata üçlüsünde. puan kaybetmesini istemekle ekonomisi kötü sevmiom demek arasında fark var.sen 2012 yi yanlış anlamışsın :P bu arada daha 1 yıl önce demirörene ana avrat küfür edenler şimdi nasılda savunuyorlar çok ilginç :D. neyse umrumdada değil zaten isterse yılda 100 milyar kar etsin ama 2012 de uefa ya bile gidemeyeceksiniz tarzında bir yazı olmamış sanki 10 yıldır uefada şampiyon oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 demiröreni savunan yok serdar adalı geldi olaylar çözüldü. yıldırıma kalsa yine paraları saçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Esnaf said: Burax said: az kaldı görcez, 2012'de kimin durumu ii kimin durumu kötü, uefa feci şekilde borçlu kulüpleri almicakmış, hoş sizin için sıkıntı yok nasıl olsa elemeleri geçemiyorsunuz ama eminim bizimkiler önlem alıyordur ki bu sene gördük deli gibi para saçmadılar, Guti ve Hilbert bonservissiz geldi, Q7'de daha önceki transferlere göre ucuza geldi, bazı oyuncuların ücretlerinde indirim oldu, delgado masrafı gönderildi. sıra nobre-nihat-tabata üçlüsünde. puan kaybetmesini istemekle ekonomisi kötü sevmiom demek arasında fark var.sen 2012 yi yanlış anlamışsın :P bu arada daha 1 yıl önce demirörene ana avrat küfür edenler şimdi nasılda savunuyorlar çok ilginç :D. neyse umrumdada değil zaten isterse yılda 100 milyar kar etsin ama 2012 de uefa ya bile gidemeyeceksiniz tarzında bir yazı olmamış sanki 10 yıldır uefada şampiyon oluyorsunuzAhahaha geçen açıklanan borç 322 milyon tl idi yanlışım varsa düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 FULYA VAR ORDAN MİLYAR DOLAR KAZANICAK BJK FULYA VAR FULYA FULYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hakikate ya bir de Fulya yapılmadan 120 milyon dolar civarı beklenen gelirini kırdırmışlardı para yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Harbi fulyadan gelir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 2012 felan bunlar hikaye türkiye de beşiktaş fener ve galatasaraya hiç bir şey olmaz, galatasaray seneler önce iflas ediyordu ettirdilermi? bu yeni stadı bile devlet yaptı, kaç defa vergi affı çıkartıldı!, aynı şey beşiktaş içinde geçerli bir şekilde af çıkar kredi çıkar vs.. bir şeyler yapılır o borçlar ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=154109131301578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dartanian said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=154109131301578 ahahahaha sonrada çıkıyor tv de bana 31 yaşında jubile yap dediler şimdi 34 yaşında guti yi aldılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yıllarca top oynasın diye bekledi babamlar bu adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahahhahaha önceden söylesen olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 boboda aday. alamaz da olsun vote yapın adama. fenerli dos santos da var hatta. Samba de Ouro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Listeye bakınca bobo ve dos santos'a güldüm sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yok böyle marş. Tüylerim diken diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hilbert sağ açık oynayacak adam değil tbh . Adam bek oynarken daha etkili oluyor bindirmeler yüzünden. Crossing 5/20 adamda, adam da geçemiyor topla. Ama kim oynayacak o zaman sağda :/ Sağ bekten bindirme yapıp dursun hilbert iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar