Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Arkadaşlar şu oyunda destroyerdan kaçmanın yöntemini bilen varmı? Anamı ağlatıyolar kaçamıyorum. Motorları kapatıp sessiz moda bağlasamda sonarda yakalanıyorum hal böyle olunca hemen üzerime patlayıcı varilleri salıyor bir keresinde 1 saat köşe kapmaca oynadık emergency manevraları ile yırtmaya çalışsamda en sonunda pes dedim yeter bu gitmicek başımdan zaten herhalde daha fazlada dayanamazdı gemicigim. Birde bir sorum var: (___UBoat___) - - - - - - - - - - - -> ______(Gemi)______/ Arkasından takip ettiğim bir gemiyi nasıl vurabilirim? (Direk kıçtan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kkolay kolay kacamazsın, ben sunuyapıyodum, belli bir yöne doru giderken sabit hızda, yön değiştirip motorları kapatıyordum. destroyer bazen motorlaı kapamadan önceki yönüne doğru takip ediyo. sonarları cok net değil zaten, mesafeyi acınca aban motorları ters yönde tam hız git dalabildiğin kadarda derine dal. gemiyi arkadan vurmak cok zor, genelde akıntı yüzünden direk giden torpidolar cok sasıyo, bu yüzden ben nerdeyse bütün atışlarımı falsolu yapıyodum, arkasından takip ettiğim gemiyi, biraz sola kırıp deniz altıyı falsolu bir atısla vurmak daha kolay geliyodu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Aynen bende öyle yapıyorum 90 derece dik konuma gelip ateşliyorum zaten süperhesap yapmayada gerek olmuyor ama yapanlarda var hani onlarada şaşmıyor değilim. U-571 filminin başlangıç sahnesini izleyenler bilir, Destroyer arkadan gelip bizimkinin üzerinden varil salarak geçiyordu, ubotda dibe dalıp üzerinden geçmesine izin veriyoduki çok riskli bi hareketdir bu, az hasarla atlatıp hemen su yüzeyine çıkan ubotumuz kıçtan torpidoları salar ve destroyeri imha ederdi. Bu hareket çok içimde kalmıştır o sebepten sormuştum aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 U 571 saçmalık olduğu için hiç kafana takma. Bu işin babası Das Boot'dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 büyük bi gemiye arkadan torpido tutturamazsın zaten, geminin dalgasından sarılıp sağ sol yapar. salması cok derine iniyosa belki derin bi torpido ise yarıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 arksdan gemi vurmak için aynı anda 2 tane torpido atacaksın. birisi geminin az sağına-soluna paralel bırakacaksın. hedefin hızına ve büyüklüğüne göre bir süre sonra ilk torpidonun tersi yöne bir tane daha salacaksın gövdeye değecek ekilde. matematik hesaplarını bilemiyorum, oynadıkça alışıyorsun ne yapman gerektiğine; ama bast mantıgı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 millet denizaltızı olmuş yaf , kendimi cahil hissettim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hakkaten abi nolmuş böyle burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Canım çekti yüklüyorum tekrardan oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Aslında manuel targeting kasan varmı bilmiyorum ama orada şöyle bir ayar var; manyetik tetiklicili torpido. Doğru ayarını bilmediğim için kullanamadım ancak gemiye birkaç metre kala patlatılabiliyor, özellikle arkadan vuruşlar için ideal olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Enfes oyundur. Manyetik tetik aslında torpidonun tam geminin altında patlaması için kullanılıyor. Amaç geminin omurgasına zarar vermek. Hani böyle hafifden gemiyi hoplatmak maksadı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Birri tuto verebilir mi torpidoların hepsi es geçip duruyor üstelik icon yeşilken yani mükemmel atışta bile sürekli ıskalıorum.Manuelde otomatikte denedim sonuç hep aynı.5 torpidodan 1-2 tanesi tutuyor onlarda ahım şahım bir zarar verdiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 subsim.com gayet eğitici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.thegreywolves.com/ , SH 3 sevenler baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 patlama derinliğini ayarlamayı unutuyorsundur. önüne gelen gemiyi önce tanımnlaman lazım. su altında kaç metre derine iner be deniz ne kadar dalgalı bunları dikkate alarak torpidonın kaç metre derinlikte patlamasını istediğini ayarlaman lkazım. muhtemelen gövdeden sekiyor senin torpidolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Derinliği genelde yüzeye yakın seçiyorum gövdeye çarpıp patlıyacağını düşünüyordum.Ancak sen diyince kafama dank etti gövdeye çarpıp sektiği oluyor.Peki bunun için daha derine yolluyacam ancak o zamanda geminin altından geçip gitmez mi? Birde pistol seçeneği var torpido özelliklerinde I ve M bunların açılımı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 torpido her zaman sekebilir o ihtimal her zaman var ama cok ufak. bunun dısında sekme sebepleri, patlama timer'ını yanlsı ayarlamıssındır. carptığında daha timer bitmemistir. patlama derinliği yanlıs ayarlamıssındır, mesela 5 metre demissindir ama gemiye 10 metrede carpmıstır. birde dik acıya ne kadar yakalsırsan patlama ihtimali artar, gemiye cok paralele carparsa torpido sekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 NolaxThensbane said: Derinliği genelde yüzeye yakın seçiyorum gövdeye çarpıp patlıyacağını düşünüyordum.Ancak sen diyince kafama dank etti gövdeye çarpıp sektiği oluyor.Peki bunun için daha derine yolluyacam ancak o zamanda geminin altından geçip gitmez mi? Birde pistol seçeneği var torpido özelliklerinde I ve M bunların açılımı ne? I = Impact, M = Manyetik. Manyetik tetik aynı zamanda I tetiğinide barındırıyo. O yüzden genelde M de kalması gerekir.Bunları açıklayacak olursak: I da gemiye çarpınca torpido patlar, M de torpido geminin altında geçerken manyetik alandan dolayı tetiklenip patlar ve oluşturduğu basınç vs. etkilerden gemiyi bölerek batırır. Ortalama M tetikli torpido geminin 1 metre altından geçmesi gerekerir. Dalgalı, fırtınalı havarlada iyi ayarlamak gerekir. Genelde gemilerin ortasına atarak, gemileri ortadan ikiye bölebilirsiniz. Gemilerin suyun altında kalan kısmının ölçüsünü , hedef geminin türünü belirlediğimiz rehberde draft kısmından öğrenebiliriz. Eğer ayarlardan dud torpido opsiyonu açıksa torpidoların bozuk çıkma, çalışmama oranı bayağı fazla. Özelikle g1 tipi torpidolarda. Torpido gemiye 90 derece açıyla çarpsa bile, çalışmayabilir. G1 tipi torpidoları , ilerlerken hava kabarcıkları çıkardıkları için, geceleri, g2 tipi torpidoları ise elektrik motoru kullandıkları ve giderken iz bırakmayıp , gündüz gözüyle zor tespit edileceğinden , gündüzleri kullanılması gerekir. Subsim forumlarından bayağı detaylı bilgi edinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Manyetik tetikler ama oyunda 1941 veya daha sonrası tam olarak işlevini yerine getiriyor. Gerçekdende böyleymiş ve bu oyuna da aktarılmış diye okumuşdım bir guide da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 zamanındaki bazı manyetik güdümlü "mal" torpidolar, geri dönüp denizaltının kendisini batırmış diye okumuştum. U-bot'larla ilgili araştırma yapıyordum bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Birşey daha soracam geminin hızı 9knot benden 10km arkasından takibe başlıyorum su yüzeyinden son sürat 5km kala görüş mesafesine girmeye yakın suyun altına iniyorum ancak o zaman hızımız neredeyse eşitleniyor.Bir şekilde yakalasam bile sürekli kıç kısmını görüyorum.Bu tür durumlarda ne yapmalı nasıl bir yol izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Şimdi cargo ship ise, ve güverte topu kullanılabilir ise (dalgalı değilse okyanus) yaklaşmaya devam et top ile indir. Aksi halde ben takip etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yillardir pongdan karmasik ucak simulasyonlarina kadar her oyunu oynadim ufaktan konusmaya basladigim yillardan beri karakutu/amiga/bilgisayar basindayim ama bu konuda kurudum kaldim yahu, nasil bir oyundur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 takip etmek mantıklı değil. zaten denizaltı olarak görevin belirli bir alanı kontrol altına alıp geleni gideni batırmak. gelen istihbarat raporlarına göre geminin rotasıyla kesişecek bir rota belirleyip geminin sana gelmesini beklemen daha mantıklı.hem böylece inisiyatifi ele geçirip çok daha isabetli atışlar yapabilirsin. öbür türlü bir yandan denizaltıya yön vermek, son anda kesinleşen verilere göre torpidoları ayarlamak vs epey zorlaştırır işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 1 warship, 1 troop transport, 8 (T3-T2)cargo ship 56000 ton zaiyat.Yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar