roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 RoxSide.NeT UO Shard Orta Dünya Haritası ile Karşınızda.Geçici Bir Süre www.roxside.net domainimimiz DNS'lere Yönlenene kadar www.roxside.tr.cx adresinden acc açabilir ve client'i indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Başarılar...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avaturk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Başarılar.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Kadroya Gelll... Aragorn Owner. Gandalf Senior Gm. Bu kadroyla çookk büyük işler başarırsınız ama pink diye birisini görüyorum staff kadronuzda o ne iş yapar orta dünya'da Pink Diye birisi yoktu bildiğim kadarıyla. Neyse başarılar.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ba$arılar.. p.s: daha önce böyle topic acıldı mı yoksa o servre hakkında bilgi mi veriyodu? (ho$ ikiside aynı yola cıkıyor ama[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Isim cokmu onemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Roxside Bi Kere Sana Şunu Diyeyim Sadece Sen Kesin Snake'sindir. Yaptığınız İşi İyi Yapın Çocukça Davranmayın Oke.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 :tebrikz: *! you see gral opened a new server *[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Orta Dünya Açıldı Diyorsunuz... Ama isimlere bakıyorum Aragorn Gandalf. Bu isimlerin Ağırlığını kaldırabilecek kadar iyi biliyormusunuz Orta Dünya'yı? Ben bilmem ama ileride dalga konusu olmayasınız.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yanlış anlaşılmasın ama orta dünya kaç defa açıldı yada açılanların hepsi aynımıydı ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Orta Dunya Acılmadıki. Orda Dünya Serverının Sahihi Paradox İdi. Bunlarda Roxside Ama Haritaları Orta dunya Ondan Bahsetmeye Calısıyorlar.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Diğer Açılan Serverlarla Aramızda Fark Var sanırım?Aynı Sosaria Haritası Değil veya Britain Banka Şekiller Konmuş veya tele center newbie gibi alanlar yapmadık.Şu anda olmayan bir dünyayı yaptık ha ne kadar başarılıyız veya olacağız onu görüp siz görün.Orası Size Kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkiye'de Orta Dünyanın sahibi derseniz bende size SihirliSayfalar Derim. Şapşallığın Lüzumu yok bence... Paradox da kim oluyor? Hırsızları burada server sahibi yapmayın aiptir. "Bu gün Nebula'nın elinden nebula alınsa aynı tepkiyi verirdim kuşkunuz olmasın."[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Hadi Bakalım Zaten O Harita Mevcuttu. Bence Özentilik Olmuş sanırım.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: roxside, 09 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Diğer Açılan Serverlarla Aramızda Fark Var sanırım?Aynı Sosaria Haritası Değil veya Britain Banka Şekiller Konmuş veya tele center newbie gibi alanlar yapmadık.Şu anda olmayan bir dünyayı yaptık ha ne kadar başarılıyız veya olacağız onu görüp siz görün.Orası Size Kalmış... İnanmıyorum Adam yaptık demiş Pessssss.!!!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Frasier Sosaria OZENTILIK DEILMI?Orta Dünya Dediğm Şu anda Orta Dünya'lı Server Olmaması Anlamındaydı. [Bu mesaj roxside tarafından 09 Ağustos 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Manloth, 09 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Türkiye'de Orta Dünyanın sahibi derseniz bende size SihirliSayfalar Derim. Şapşallığın Lüzumu yok bence... Paradox da kim oluyor? Hırsızları burada server sahibi yapmayın aiptir. "Bu gün Nebula'nın elinden nebula alınsa aynı tepkiyi verirdim kuşkunuz olmasın." Kardeş Orta Dunyada stafflık Yaptım. Oradada Owner POaradox İdi. Sonucta Ownerda Serverı Acan Kısıdr. Umarım Analtmak İstediğimi Anlamışsındır.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: roxside, 09 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: Frasier Sosaria OZENTILIK DEILMI? Sosaria Ozentılık Degıl Neden DErsen Orjınal Harita.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 saçmalıyorsun frasier.. ne ilgisi var özentilikle orta dünya haritasının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya O zaman herkes orta dunya haritası yapsın abi.BUNU YAPABILECEK VARMI?BOS KONUSUYORSUNUZ.Sosaria Orjinalse Nebula neden engel olmadı?KOSKOCA SERVER DIMI.Sacmalıyorsunuz.Başka bişi değil.Orta Dünya Haritası İle Ankaranet ve Unlive den baska bi yerden gormedım.Varmı Başka.Sosaria desen heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Saçma Olan Nedir Anlıyamadım. Orta dunya Serverından Baska Kımde Vardı O Harıta Solermısın Bana. Ondan Sonra Konusurum.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben hırsız diyorum siz staff diosunuz saçmalamak olmuyorda ne oluyor bu? Türkiye'de ilk Orta Dünya Haritası SihirliSayfalar Tarafından Getirilmiş ve Oyun için açılmıştır. Daha Sonra Unlive bu haritayı kullanmış, Çalıntı script ve haritalarla Orta dünya adı altında bir shard açılmıştır. Sırada Roxide var onlara başarılar diliyorum ama olan bir şeyi yok abi biz yeni yaptık demeninde bir mantığını göremiyorum. Bu konu çok uzamandan *lock* alırsa sevirinim. [Bu mesaj Manloth tarafından 09 Ağustos 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben Sadece Orada Gordum O Harıtayı. Baskada Bıldıgım Yok ve Suda Var Orta Dunyanın Harıtasını yurt dısından Bır Adam Cızdı.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Harita Çalıntı Değil Bence O zaman sihirlisayfalar,unlive,ankaranet bunlarda ÇALDI.Scriptlere Gelince Scriptler Çalıntı Değil.İsteyen gelip bakar kapımız herkese açık ama su ınanın burada bizi kotuleyenler 2 gun sonra STAFF alımı varmı dıyıp yalvarııyorlar.Bunları Yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Manloth Sozune Katılıyorum. Orta dunya Harıtasınıda Yurt Dısından Bir Adam Çizdi. Turkıyede Kendını Gelıstırebılen bu Yetenekte Harıta Cızebılen Adam Gormedım. Calınma Hepsı. Ama Onlara Gore Yapmaları. Ama Cocuk Var KArsılarında.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar