Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ford KA'm daki çizik ve göçükler

adonis

Öne çıkan mesajlar

Herkese Merhaba,

Aracımdaki çizik ve göçükler beni rahatsız ediyor. Gerçi çok değil ama olmasa daha iyi. Ama aracın değeri düşer diye yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim. Yaptırırsam mini onarımdan Autokinge yaptırmayı düşünüyorum. 6 ay - 1 yıl içerisinde de değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler. Resimleri ekliyorum.

göçük 1-1

göçük 1-2

göçük 2-1

göçük 2-2

çizik 1-1

çizik 1-2

Sosyal ağlarda paylaş

Bu sekılde satarsan problem yok ama satarken surasını su kadar cızık ıcın boyattım dersen musterı kıllanıyor . Ayrıca metalık oldugu ıcın parcada bı kısmı boyatırsan sırıtır ya komple parcayı boyatmak zorundasın yada elletmıyceksın.
tavsıyem goze batan bırsey olmadıgı ıcın buyuk kaza bekle ozaman yaptır.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Bence kasma, cillop gibi aracın :)

Saygılar.

Teşekkürler sanırım kasmicam...

Fistan said:

ufak göcük ciziklere garantisi kaskosu yok mu aracının?
kız arkadasımda micra var 2 yıl bu tarz seyleri nissan ucretsiz yapıyor.

Anadolu sigorta var işte kaskonun minionarım hede hödösünden Autokinge yaptırabilerim beleşten.
Sosyal ağlarda paylaş

benim arabanın tavanında çizikler var.. sitedeki köpeklerden irice olanı çıkmış rada benim tavanda takılmış ahahsf

çok derin çizikler değil de direk cilaya göndersem arabayı halledilir mi onlar yoksa boyatmak mı lazım? hoş satarken herhalde tavana bakmazlar boya var mı yok mu diye değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

benim arabanın tavanında çizikler var.. sitedeki köpeklerden irice olanı çıkmış rada benim tavanda takılmış ahahsf

çok derin çizikler değil de direk cilaya göndersem arabayı halledilir mi onlar yoksa boyatmak mı lazım? hoş satarken herhalde tavana bakmazlar boya var mı yok mu diye değil mi?

tavana saksı düşmesinden iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bende de bir kaç yerde taş vs geldigi için göcük var.

Autoking de boya eğer kalkmamışsa 100 liraya ( tek göcük ) göcükleri hallediyorlar.

Kasko ların belli bir miktar hasarı hasarsızlıgı bozmadan ödeme zorunlulukları var. Sende kasko bitmesine yakın yaptır göcükleri.

Benim arabayı geçenlerde boydan boya cizdiler. Boyatmıcam sende boyatma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...