Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birşeyin cevabını bulamıyorum

Civilian

Öne çıkan mesajlar

adamlar bariz iyi. niye iyi? para. adam müzikte iyi olsa dünya para kazanıyor, bizim superstar dediklerimizin toplamından fazla para kazanıyor. bilim, sanat, spor fark etmiyor.

insan kaynaklarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bizim. gayet kalite insanlar yetişiyor; ama parayı veren düdüğü çalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

said:
sürekli onlarn müzikleri güzel
onların futbolcuları iyi
onların eşyaları kaliteli
onların teknolojierli önde
onların oyuncuları iyi
onların oyunları daha güze

1- neye göre kime göre
2- altyapı-disiplin, güven.
3- kapitalizm, daha iyisini yaparsan alırlar seni. sistem farkı. hem üretme hem tüketme olarak
4-sanayi hamlelerini siyasi sebeplerden dolayı önde yapmaları, bizi de saçmasalak sol-sağ diye oyalamaları ve hala oyalamaları
5- bu da değişir
6- bu da.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Civilian said:

yabancılar aramızda ne farkı var zeka yada yetenek farkımı varki

sürekli onlarn müzikleri güzel
onların futbolcuları iyi
onların eşyaları kaliteli
onların teknolojierli önde
onların oyuncuları iyi
onların oyunları daha güzel

vsvsvsvs

sürekli onların kelimesi var hayatımızda.bu durumun sebebini bulamadım ben.

onlar iyi değil türkiye kötü
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Çıkmazmı çıkıyor

http://www.internethaber.com/iste-turk-icadi-3-boyutlu-televizyon--259373h.htm

da coca cola gibi reklamı yapılmıyor sadece =)
Kaldı ki, yurt dışında da çıksa bişi çıkan şey "proje" dir ve projeyi takım halinde insanlar yapar.
Bu takımda bir sürü milletten insanlar olur. Ama parayı veren o ülke olduğu için onun adı anılır.
Aynı Naim Süleymanoğlu Şampiyon olduğunda "Türkiye"'nin kazanması gibi.
Adamlar şöyle böylelik bir durum yok cidden, kabuğunu kıramamış insanın düşüncesidir o.

ya bi bilim haberleri sitelerini dolaş neler yapıyor adamlar amerikada beeele kalıyosun bak beele O_O bundan 1000000 tane falan yapıyor olabilirler her sene
Sosyal ağlarda paylaş

salt teknoloji olarak bakarsan gereksiz ilerde adamlar. abd abnin toplamından fazla agesi var ama ürün olarak bakarsan bi cok konuda abnin gerisine gidiyorlar hızla.

ab iyi güzel ama iran son 2 senede yayınlanan bilimsel mekalelerde %100 den fazla artış sağlıyor, dünya rekorunu kırıyor. tahmin ettiğiniz üzere çoğu nükller teknolji üzerine.

türkiye teknolıjiye değil ama askeri ürünlere eşşek bibi para harcıyor. 3 hafta önce mi 4 ne eskilerden bi elemanla karşılaştım. donanma için yazılım üreten bi özel firmada işe girmiş ayda alıyor 6bin€ para. o anlattı benim kafam içmeden iyi oldu vs

her ülkenin kendine göre tercihleri var kaynaklarını ayırdığı. dünya bi yerlere gidiyor, kim doğru yere para harcamış kim yanklış yere 20 sene sonra çıkar ortaya.

onlar öyle biz böyle demenin bir anlamı yok. salt dolar üzerinden çıkarımlar yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

kendimle çeliştim gibi duruyorum da teknoloji devi olan bi amerika var sanırım bi de belki japonya onun dışındakiler 2010da herhangi bir ülkenin olması gereken seviyede ama türkiye onun bile aşağısında yine de son senelerde daha iyi gibi

Abi ama demek istediğim, Bu ülkeler teknoloji devi
ama bu teknolojileri yapanlar 100% amerikan 100% japon değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...