huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 adamlar bariz iyi. niye iyi? para. adam müzikte iyi olsa dünya para kazanıyor, bizim superstar dediklerimizin toplamından fazla para kazanıyor. bilim, sanat, spor fark etmiyor. insan kaynaklarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bizim. gayet kalite insanlar yetişiyor; ama parayı veren düdüğü çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
consunarkadasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 DoGMeaT said: türkiye dandik bir ülke türk halkı dandik bir halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
consunarkadasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 %99 u aptal olan bir millette iyi birsey ciksa bile destek bulamayip underground kalmaya mahkum. iyi sey cikiyor para kazandirmiyor kayboluyor loopu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 balon said: said: sürekli onlarn müzikleri güzel onların futbolcuları iyi onların eşyaları kaliteli onların teknolojierli önde onların oyuncuları iyi onların oyunları daha güze 1- neye göre kime göre 2- altyapı-disiplin, güven. 3- kapitalizm, daha iyisini yaparsan alırlar seni. sistem farkı. hem üretme hem tüketme olarak 4-sanayi hamlelerini siyasi sebeplerden dolayı önde yapmaları, bizi de saçmasalak sol-sağ diye oyalamaları ve hala oyalamaları 5- bu da değişir 6- bu da. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 huun said: parayı veren düdüğü çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Civilian said: yabancılar aramızda ne farkı var zeka yada yetenek farkımı varki sürekli onlarn müzikleri güzel onların futbolcuları iyi onların eşyaları kaliteli onların teknolojierli önde onların oyuncuları iyi onların oyunları daha güzel vsvsvsvs sürekli onların kelimesi var hayatımızda.bu durumun sebebini bulamadım ben. onlar iyi değil türkiye kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 çaşıt olduğu için banlenmiş adam, herşeyin en güzeli bizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Suark said: Çıkmazmı çıkıyor http://www.internethaber.com/iste-turk-icadi-3-boyutlu-televizyon--259373h.htm da coca cola gibi reklamı yapılmıyor sadece =) Kaldı ki, yurt dışında da çıksa bişi çıkan şey "proje" dir ve projeyi takım halinde insanlar yapar. Bu takımda bir sürü milletten insanlar olur. Ama parayı veren o ülke olduğu için onun adı anılır. Aynı Naim Süleymanoğlu Şampiyon olduğunda "Türkiye"'nin kazanması gibi. Adamlar şöyle böylelik bir durum yok cidden, kabuğunu kıramamış insanın düşüncesidir o. ya bi bilim haberleri sitelerini dolaş neler yapıyor adamlar amerikada beeele kalıyosun bak beele O_O bundan 1000000 tane falan yapıyor olabilirler her sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kendimle çeliştim gibi duruyorum da teknoloji devi olan bi amerika var sanırım bi de belki japonya onun dışındakiler 2010da herhangi bir ülkenin olması gereken seviyede ama türkiye onun bile aşağısında yine de son senelerde daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 salt teknoloji olarak bakarsan gereksiz ilerde adamlar. abd abnin toplamından fazla agesi var ama ürün olarak bakarsan bi cok konuda abnin gerisine gidiyorlar hızla. ab iyi güzel ama iran son 2 senede yayınlanan bilimsel mekalelerde %100 den fazla artış sağlıyor, dünya rekorunu kırıyor. tahmin ettiğiniz üzere çoğu nükller teknolji üzerine. türkiye teknolıjiye değil ama askeri ürünlere eşşek bibi para harcıyor. 3 hafta önce mi 4 ne eskilerden bi elemanla karşılaştım. donanma için yazılım üreten bi özel firmada işe girmiş ayda alıyor 6bin€ para. o anlattı benim kafam içmeden iyi oldu vs her ülkenin kendine göre tercihleri var kaynaklarını ayırdığı. dünya bi yerlere gidiyor, kim doğru yere para harcamış kim yanklış yere 20 sene sonra çıkar ortaya. onlar öyle biz böyle demenin bir anlamı yok. salt dolar üzerinden çıkarımlar yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yok ya ben tamamen üniversitelerden çıkan ürünlere göre konuşuyorum. türkiyede sıfıra yakınsıyor adam gibi bir ülke ile karşılaştırdığın zaman. özel yatırımlara değinmedim onları bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ardeth said: kendimle çeliştim gibi duruyorum da teknoloji devi olan bi amerika var sanırım bi de belki japonya onun dışındakiler 2010da herhangi bir ülkenin olması gereken seviyede ama türkiye onun bile aşağısında yine de son senelerde daha iyi gibi Abi ama demek istediğim, Bu ülkeler teknoloji devi ama bu teknolojileri yapanlar 100% amerikan 100% japon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 patenti alınan ve kullanılan teknoloji olarak üni olmasa dahi almanya ve koreyi yabana atmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya merektan ya da dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar