vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cemss said: burtonesk said: musallat çok iyi bir film be. cidden. allah aşkına şu cinli minli filmlere iyi demeyin. sen kutsal damacana izliyosun, konusma bence. burtonesk bile böyle dediyse, musallati bi izleyip önyargilarimizi yikabiliriz o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şans vermenize kesinlikle değer bence, senaryosu falan da çok tutarlı. musallattan sonra cinli minli geleneksel türk korku öğelerinin istenirse güzel film yapılabileceğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 vaniLLe said: cemss said: burtonesk said: musallat çok iyi bir film be. cidden. allah aşkına şu cinli minli filmlere iyi demeyin. sen kutsal damacana izliyosun, konusma bence. burtonesk bile böyle dediyse, musallati bi izleyip önyargilarimizi yikabiliriz o zaman sdf. oda 5 yillik uye bende 5 yillik uyeyim ben deyince niye kirmiyosun onyargilari :) buarada ben yurtdisinda baya bir insana izlettim altyazilari da var herkes begendi musallat guzel izle mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ahah 5 yillik üyelikle nalakasi var yahu? burtonesk sinema bölümünde okuyo arti vizyondaki postlarindan anlasiliyor zevki. ona güvenerek söyledim yani. ayrica bu ne lan. http://www.youtube.com/watch?v=uwiICg03vzE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 - the collector - şimdi izledim ve bayağı iyiydi.tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 iste 5 yildir anca bukadar takip ediyorum insanlari :) madalyami aliyim hepinize gostercem herkesi dovdu olucam ssfdsfdf buarada solenmistir belki one miss call un orjinalini izleyebilirsin hollywood versiyonu cok kotu ondan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Suspiria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şişkoların, ibnelerin ve gözlüklülerin önce öldüğü. sexilerinse az buz meme göstermeden seviştikten sonra yahut sevişirken öldükleri, en son tek tabanca takılan bilge ve kirli sakallı adamın kurtulduğu her türlü filmi izleyebilirsin. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bunu da izleyebilirsin nil :) http://www.imdb.com/title/tt0435625/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Dediğiniz filmleri izleyip öldü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Texas Chainsaw Massacre (1974) hala en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kötü ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Almanya'da neonazi sokağına gir iki tur at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 korku filmi değildi aslında ama 28 gün sonra güzeldi, geriliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 arcane said: Texas Chainsaw Massacre (1974) hala en iyi. uuu yalnız bunun yeniden yapılmısı bile hatırladıgım en sert filmlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 her sinema okuyan filmden anlasaydi kötü film cekilmezdi. önceki sayfaya gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hahah haklısın kesinlikle, biz de çok çekiyoruz sinema okuyup da filmden anlamayan insanlardan=) last house on the left de süper, yazıldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 pekaziz said: Almanya'da neonazi sokağına gir iki tur at. ben eglenirim onlarin arasina girersem, korkmam. derFremdeSohn said: her sinema okuyan filmden anlasaydi kötü film cekilmezdi. önceki sayfaya gönderdim. zaten sadece sinema okudugundan degil zevkli olmasindan da bahsetmemin sebebi o yüzdendi. dedigin gibi düsünüyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 az önce drag me to hell'e basladim ama 2. dakkasinda kapadim. tek basina izlemicem bi daha, feci tirstim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tamam bi sans daha verdim, devam ediyorum. aslinda o kadar korkunc degilmis. edit; yine vazgectim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ehu cokta korkunc degil aslinda yanniz baya guldum ben izlerken "goat" kisminda bide cokzel bitiyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Korkmadan keyfi çıkmaz, eyvallah ama Drag Me to Hell izleyemiyorsan korku filmi aranma bence asfadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bana psikolojik gerilim lazım. 'korku' filmi korkutmuyor daha doğrusu tabiki sıçrıyorum falan seyrederken oluyor bunlarda keyif alamıyorum ondan çok. bir takashi miike filminden sonra gördüğüm kabus kadar hiçbirinden görmedim heralde. öle bişiler lazım. seyrederken diken üzerinde seyredilsin böle. insanın içi ölsün seyrederken böle bi film önerin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar