vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cok korkunc olsun. evet. tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bana da yaratıksız korku filmi onerin efenim. cok basarılı olması gerekmiyor ama mist, anaconda gibi filmler olmasın. bu arada en son izledigim korku filmi scream galiba. ya da izlemis olsam da korku filmi olarak aklımda kalmamıs olabilir. cunku cok kotuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://forum.paticik.com/213123213 http://forum.paticik.com/75675676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Infestation Grace PontyPool Martyrs Splinter Babysitter Wanted Dead Snow Drag Me To Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tamam bu da baska bi baslık, onerisi olan buradan devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hababam sınıfı üç buçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o da olur, tamam. bu arada en son the ring izlemistim galiba, ya da saw. o kadar alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hani yabanci tavsiye ederim bir suru ama ben turk yapimlardan musallati tavsiye ederim izlemediysen bence bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 drag me to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Masquerade said: Martyrs bu korku değil ya. baya yaratıcı bi konusu var ama çok psikopat bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 @delimanyak: of izlemistim bi tane cinli minli, sevmiyorum türk korku filmlerini. ha o cinlisi tirstirmisti ama, cin muhabbeti yapinca da tirsabiliyosun. cok bi özelligi yoktu yani. Drag me To Hell güzele benziyo onu indiriyim. bi de Silent Hill olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ya turkler ne yapıcak zaten, ya okul yapsınlar ya da cin min. koy arkaya ezan sesini tamam kalpten gittik bööö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Dini konular üzerinden korkutmak en kolay yol çünkü. Tıpkı bel altı küfürlerle güldürmek gibi. O yüzden baya başarısız korku filmlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 orphan izlenebilir. ben çok sevmemiştim ama kızın oyunculuğu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 film gibi vardi bi ara tv de korku filmi niyetine izlenebilir rahatlikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 The Eye Sakın bebek yüzlü Jessica Alba'lı versiyonu izleme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0325655/ bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 orijini uzakdogu ise hic cekilmez :p the ring falan bıyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi simdi anlamadim nedir derdiniz dini korkularda bence gayette iyi oluyor. cinli minli hikayeler herzaman is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet türkler yapmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 farklı seyler arıyoruz b@b. dini konularla korkutmaya calısan filmler basarılı degil, beni germiyor acıkcası. zaten icinde azıcık inanc olan insanın bile moda girdiginde sabah ezanını dinlerken tuyleri diken diken olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QOrcIyvW5Rk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 musallat çok iyi bir film be. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 burtonesk said: musallat çok iyi bir film be. cidden. allah aşkına şu cinli minli filmlere iyi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dabbeler kötü, musallat iyi gayet. bi gün ben de bunu diyeceğimi tahmin etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar