Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ses düzeyini software ile arttırmak

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

dizüstü bilgisayarda ses sistemi zaten malum
kulaklık ile film izliyorum ama aletin üzerindeki ses sonuna kadar açık, kulaklıktaki sonuna kadar açık, windowstaki ses kontrol da sona dayalı olmasına rağmen ses beni tatmin etmiyor

hani bir amfi mantığıyla çalışan bir software ile ses düzeyini bir derece de olsa arttırabilmem mümkün müdür? böyle bir yazılım var mıdır

tşk[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla aynı sorun bende de var. ses kartının eq ayarları var, onları da sonuna kadar çıkardım ona rağmen yetmiyor bazen. lanet laptop.

gerçi sorun aslında divx kaynaklı oluyor. bazı filmlerde sesi yarıya kadar bile açmazken, bazılarında aynı sorunu ben de yaşıyorum. hatta çok yaşadım en sevdiğim filmleri zar zor duyarak izledim vs.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de elimde .avi uzantılı bir video dosyası var, onu bu şekilde açıp kaydetmem mi gerekiyor?

ben elimdeki dosyaları editleyerek veya bir şekilde işleme tabi tutarak değil, bildiğimiz hardware amfiler gibi bu işi software ile (bilgisayardan çıkan sesin düzeyini) arttırabilecek bir şeyler arıyorum daha çok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

winampta mecburen açamıyorum :(
çünkü altyazı programı var, media player ile izlersem altyazı çalışıyor, altyazı çok sorun değil ama bu sefer de sadece ben izleyebiliyorum o olmazsa :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ses çıkışını yönlendirmeyi anlatacam maa nasıl anlatacam onu bilmiyorum.

ya git; bi takım speaker al 5 6 dolar.onu bağla dinle.sesinide acarsin falan.hep sen eq dan ses açarsan cızırtılanmaya başlıycak. du yönlendirmeyi nası anlatacam.bizzat gelip kendim yapmam lazim ben programlara yolluyorum ordan acıyırum sesini du bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

media playerda da winamp gibi minik bir ekolayzır var, hatta başka efektler de verilebiliyo, onları yükselterek sesi iki katına çıkarmak mümkün, cızırtı yapmayacak şekilde bir yere kadar arttırdım, beni tatmin etti, başka bir programa gerek kalmadı aslında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide aklında bulunsun şöyle de olabilior.yani program falan.

cukewalk music creator ile de olabiliyor.
önce file gelip import diyip video yu seciyorsun.sonra
burdan sesi ayarlıyıp.yeniden file gelip export yapıyorsunki oluyor.

olmasi lazim

[Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 10 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...