BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dizüstü bilgisayarda ses sistemi zaten malum kulaklık ile film izliyorum ama aletin üzerindeki ses sonuna kadar açık, kulaklıktaki sonuna kadar açık, windowstaki ses kontrol da sona dayalı olmasına rağmen ses beni tatmin etmiyor hani bir amfi mantığıyla çalışan bir software ile ses düzeyini bir derece de olsa arttırabilmem mümkün müdür? böyle bir yazılım var mıdır tşk[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ekolayzır hedeleri artırıyo dene istersen.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 varsa basit bir ekolayzır software isim alabilir miyim? bi ton vardır da şimdi ağır bişe olmasın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 acoustica mp3 audio mixer diger adi internet audio mix. p2p aratip bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 valla aynı sorun bende de var. ses kartının eq ayarları var, onları da sonuna kadar çıkardım ona rağmen yetmiyor bazen. lanet laptop. gerçi sorun aslında divx kaynaklı oluyor. bazı filmlerde sesi yarıya kadar bile açmazken, bazılarında aynı sorunu ben de yaşıyorum. hatta çok yaşadım en sevdiğim filmleri zar zor duyarak izledim vs.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 programı buldum ama bu mixer gibi bişe, yani ekolayzır göremedim, ya da ses düzeyini arttırıcı bişe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi de elimde .avi uzantılı bir video dosyası var, onu bu şekilde açıp kaydetmem mi gerekiyor? ben elimdeki dosyaları editleyerek veya bir şekilde işleme tabi tutarak değil, bildiğimiz hardware amfiler gibi bu işi software ile (bilgisayardan çıkan sesin düzeyini) arttırabilecek bir şeyler arıyorum daha çok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 blackrose winamp te acar isen equaliser in solunda bir olay var onu asagi kaydirirsan sesi yukeseltiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 birde dvd izliyorsan ses cikisini dolbydigital felan degilde stereo sec oda bayagi arttiriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 winampta mecburen açamıyorum :( çünkü altyazı programı var, media player ile izlersem altyazı çalışıyor, altyazı çok sorun değil ama bu sefer de sadece ben izleyebiliyorum o olmazsa :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 imdaaak yardım edin bize..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dbPowerAmp distortion ı da az.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi ses çıkışını yönlendirmeyi anlatacam maa nasıl anlatacam onu bilmiyorum. ya git; bi takım speaker al 5 6 dolar.onu bağla dinle.sesinide acarsin falan.hep sen eq dan ses açarsan cızırtılanmaya başlıycak. du yönlendirmeyi nası anlatacam.bizzat gelip kendim yapmam lazim ben programlara yolluyorum ordan acıyırum sesini du bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hallettim teşekkürler program istiyorum ben speaker değil kulaklıktan gelen sesi arttırmıyor speaker...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nasıl hallettin hangi program divx izlerken bende aynı sorunla karşılaşıyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 media playerda da winamp gibi minik bir ekolayzır var, hatta başka efektler de verilebiliyo, onları yükselterek sesi iki katına çıkarmak mümkün, cızırtı yapmayacak şekilde bir yere kadar arttırdım, beni tatmin etti, başka bir programa gerek kalmadı aslında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya bide aklında bulunsun şöyle de olabilior.yani program falan. cukewalk music creator ile de olabiliyor. önce file gelip import diyip video yu seciyorsun.sonra burdan sesi ayarlıyıp.yeniden file gelip export yapıyorsunki oluyor. olmasi lazim[Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 10 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ill link mi vermemiz lazım... http://www.dbpoweramp.com/[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yok horas ben onu buldum da gerek kalmadı sağolasın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar