Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 3G fiyatlari

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Temmuz'da Iphone 4'e gecerken elimdeki Iphone 3G'yi satmayi dusunuyorum. sozlesme yeniledigim icin uzerindeki simlock da kalkmis olacak, jailbreak'e filan gerek kalmayacak.

sahibinden.com'da 750 liradan basliyor gibi fiyatlar. simdiden bir pazar arastirmasi yapayim dedim. son donemlerde almis/satmis olan var mi? 750 lira baz alinacak bir fiyat mi?
Sosyal ağlarda paylaş

3g çıktığında da 2g için fiyatı çok düşecek denmişti, piyasa fiyatından 100 tl kaybetti 2g. aradan 2 sene geçti hala 2g nin fiyatı 400 500 lerde. 3g nin fiyatı da düşmez, patates değil bu çürüsün,araba değil km si artsın. 5 ay sonra satsan şuan satacağından 150 tl ucuza satarsın.
ama fiyat olarak:
camı çiziksiz temiz türkiyeden alınmış 3g : 650-800 arası alıcına bağlı.
yurtdışından alınmış kayıtlı 3g : 550-700 alıcına bağlı
ben bi tane türkiyeden alınmış pırıl pırıl 500e aldım, 3 ay kullandım 650 ye sattım.
yurtdışından aldım bi tane 100£ a onu da 5 ay kullanıp 700 e sattım. alıcak adam önemli, gidip telefoncuya vs satma,varsa yerel alışveriş sitesi orayı dene elden satar rahat edersin, keza gittigidoyr %10 kesiyor ve telefonu alıp adam arıza çıkarırsa paranı/malını alman 1 hafta .
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten satarsam nakit satarim. ugrasamam oyle ordan aldim buraya verdim isleriyle. alsin eline telefonu, yanimda istedigi kadar kullansin, begenirse versin parayi ici rahat sekilde gitsin.

BaaL said:

camı çiziksiz temiz türkiyeden alınmış 3g : 650-800 arası alıcına bağlı.
yurtdışından alınmış kayıtlı 3g : 550-700 alıcına bağlı

ayrica, yurtdisindan alinmis iphone'larin fiyati neden daha dusuk oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

ayrica, yurtdisindan alinmis iphone'larin fiyati neden daha dusuk oluyor?
sürekli unlock etme zorunluluğundan.
her firmware geldiğinde insanlar 1 hafta jailbreak beklerken.
yurtdışından telefon almış olanlar 1 ay kadar da unlock bekliyor yeni firmware'a geçene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
3g nin fiyatı da düşmez, patates değil bu çürüsün,araba değil km si artsın.

Mantığına hayran kaldım. Dokunmatik ekranlı, bataryası oldukça pahalı değişen bir telefon, her şeyden öte bir elektronik alet sonuçta bu. Ömrü tükenirken garantisi de bitiyor, çift kademeli "km artışı" oluyor bir yerde. Yeni işletim sisteminin en önemli özelliğini (multitasking) desteklemeyen bir aletten bahsediyoruz ayrıca.

Bir yerden sonra tabii ki düşmez, yani tutup 250 TL'ye düşecek değil, her alet için geçerli bu. Şimdi 800-850 ediyorsa o zaman 550-600 edecektir ama mutlaka, onu da "maddi durumum ne olursa olsun varımı yoğunu eski bile olsa iPhone'a basmalıyım" diyen garip adamlar alır işte muhtemelen :p

edik: OS 3.1.3 için SIM unlock hala çıkmadı mesela bildiğim kadarıyla, araştırmadan update eden birkaç tanıdık brick olarak taşıyor :p Ondan ucuzdur heralde BaaL'ın dediği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...