noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ellerin masanın üstünde olsun, dik otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hep ekip ile çalışma yanlarını öne çıkar, sosyalim imajı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bilgisayarcilar icin yaziyorum: Isinizde iyi misiniz? Cevap evetse harika. Mulakat cok basit. Gidin konusun, sirketi severseniz sartlarinizi soyleyin. Anlasirsaniz hayirli olsun. Cevap hayirsa yapacaginiz sey cok basit: isinizde iyi olmak icin calisin. You're welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ahah aynen oyle ya cok cok rahat giriyorum mulakatlara artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 3aydır her hafta mülakata girdim artık işin cıvkını çıkardım birçok yere traş olmadan kot gömlek gidiyorum görüşmeler daha iyi geçiyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ise ne kadar ihtiyacınız olduguna gore degisir aga mesela ben kpss sonucu belli olduktan sonra peri kalıp a bermuda+sandaletle gitmistim adamlar bi sasirdilar muhtemelen sonra dayadılar metinleri ingilizce-almanca cevirdim fln autocadde birkac atraksiyondan sonra sordular neden bu sekilde geldin diye dedim boyle boyle fikrin degisirse bekleriz dediler ahksdgahds dusun yani isinde iyiysen gerisi cok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 senko said: ahah aynen oyle ya cok cok rahat giriyorum mulakatlara artik :) Arada sokalım seni periyodik mülakatlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sharky said: senko said: ahah aynen oyle ya cok cok rahat giriyorum mulakatlara artik :) Arada sokalım seni periyodik mülakatlara :) Mumkunse senle degil ama :) 20 dakika da terden 3 litre su kaybetmek istemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ben de hicbisey bilmedigim icin cok rahat oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sharky said: senko said: ahah aynen oyle ya cok cok rahat giriyorum mulakatlara artik :) Arada sokalım seni periyodik mülakatlara :) yetkili bir beye benziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 - arda bey ? - hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 AUHSFHUASFUHASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar