_kubra_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bizim bi van kedimiz vardı daha doğrusu sokakta bulduk aldık.kedimiz hamileymiş.aldıktan bir ay sonra doğum yaptı.dört tane yavru kedimiz oldu.2ay baktık kedilere.ancak 5kediye bakmak zor olduğu için biraz ,kedileri vermeye kara verdik.anne kediye ev bulduk.yavrulardan biri saf beyaz biri ona biraz benzeyen gri ikisi de melez kedi.annem ev bulamadığimiz için iki melez kediyi petshopa götürmüş bırakmiş.ama benim vicdanım hiç rahat etmedi orda hastalık falan kapabileceğini söylediler çünkü hem dayanamadım zaten gizlice kedileri tekrar almak için dün o petshopa geri gittim.dünle birlikte 2gün kaldı petshopta kedim.gittiğim de yavrulardan biri satılmişti ve biri de bir sürü yavru kediyle aynı kafeste duruyodu aldım geldim eve kardeslerinin yanına.ama iki kardesi onu görünce önce kokladılar sonra istemediler tıs hır mır garip garip sesler çıkartarak yanlarından uzaklastırdılar.elime alıp yanlarına götürdüğüm de ilk defa duyduğum cok değisik bi sesle ve penceyle falan kovdularr...kedim artık o iki kardesinden korkuyor.:( yanalarına almıyolar baktım gece de ayrı yatmıslar zaten.acaba baska kedilerin yanında durduğu için kokusu falan değisti de tanıyamadılar mı??ne yapacagımı bilemedim moralim çok bozuldu.lütfen yardımcı olur musunuz??ne yapmam gerekiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 okuyorum şimdi bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kokusundan oyle olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 verdiğin kediyi neden alıyorsun... pet shoptan şimdi ayrı ayrı kokular sinmiştir o kedinin üstüne normaldir yanlarına almamaları bence o son gelen kediye bi örtü koy altına kokusu sinsin bi gün falan yatsın üstünde sonra diğer kedilerin yattığe yere götür o örtüyü kokuya alışsınlar.. zamanla kaynaşırlar sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yada yeni gelen kediyi yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hatta bütün kedilerini yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şimdi o satılan kediye yazık değil mi? tüm kardeşlerinden ayrı kaldı? belki o kararsız aklını 2 saat önce çalıştırıp geri almaya karar versen şimdi tüm aile birlikte olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 diğer kediler "bu bizim kardeşimizle gitti ama tek geldi!" diyip habil ile kabil gibi olduklarını düşünmüşlerdir.. geri almasaydın daha iyiymiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_kubra_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sanırım bi cahillik ettim ama orda kafeste durmasına gönlüm hiç razı olmadı.daha da erken gidemedim annemin korkusundan kızar falan diye işte....sildim sabunlu suyla önce yeni getirfiğimi sonra da aynı bez aynı suyla falan öbür kedileri...inşallah işe yarar tesekkür edrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sabunlu suyla silmekle olmaz. At küvete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 YIKAMAYI BİLMİOSAN YIKAMA ÖLÜR HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sakın suyun altına tutupta hayvanı daha çok demoralize etme.ıslak sabunlu mendille falan sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_kubra_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yok iki defa sildim hala aynılar valla kafayı yicem elimden bişey de gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 geriver abi o zaman zorlamanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pronto fısfıs denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_kubra_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ilk defa duydum o nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 2 gün sabret alışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 alışıyolar merak etme, hayvanları da yıkama. sonradan getirdiğini bi kaç gün ayrı oda da tut yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar