Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bana detaylı bir altın ordu haritası veya şehirlerinin bir listesini koyar mısınız? google'ladım fakat detaylı bir harita bulamadım :S ayrıca atlası olan varsa ve scanlerse terazisine abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 GOLDEN HORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://tr.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%B1n_Orda_Devleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 benim link daha karizma çünkü ingilişce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bende kapı gibi wikipedia linki var döver valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 işte ilk kominükler! hem ay var hem örs hem de kızıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Altın ordu öldi mi Issız acun ılıcalı mi gözüne iğne vurdun mi Soğuk suyla yuğalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 emdi yürek yırtılur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar