Sen ilk mesajını atana kadar biz hoşgeldin diyelim o zaman, bu topic böyle dursun bir kenarda. Aklına gelince yazarsın =P
Hoşgeldin =][signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz.
hoşgeldin[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Ho$geldin..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
selam ben kermit[signature][hline]BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Hoşgeldin[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Öne çıkan mesajlar
Llama
Hala Aklında Adın
Sosyal ağlarda paylaş
Nefr
Hoşgeldin =][signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş
Reorx_Megalith
Sosyal ağlarda paylaş
eagle_dnz
Sosyal ağlarda paylaş
ultrAslan
Sosyal ağlarda paylaş
CusTodeM
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş
DIEMASTER
Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş
DIEMASTER
[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 02 Ağustos 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Elrond_
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!
Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu