Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugünkü Star Haberdeki yurt dışından gelen sığırlar haberi

DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

amaç gündemi meşgul etmekden başka bişey değil.88 sığır 3-5 kasaba satılsa biter.bukadarlamı düşürmeyi planlıyolart fiyatı.devamı gelcekmi bilmiyorum ama milleti aptal yerine koymaktan başka birşey değil.ülkemizdeki hayvancılık yapanın etini yok pahasına alarak milletin hayvan yetiştirmesini yıldırma planıyla bitiriyolar sonra her sektörde olduğu gibi yavaş yavaş dışarıya bağlamaya çalışıyolar.bir arada ekmeği dışardan getirtmeyi sölediler...hay Allah akıl fikir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

saldım çayıra meracılığını hayvancılıktan saymıyorum zaten ben,onlar aile geçindirecek kadar besliyolar.adamlar özel tesisler kuruyolar 100 baştan fazla besliyolar hesaplanıyor besin değerleri vs zımbırtısı.fakat devlet yeme zam ota zam boka zam derken hayvancılık yapmaya çalışan işletme sahibini zarara uğratıyolar sonrada ekmeği dışardan getirtmeyi düşünürler rezalet bakalım daha neler görücez.bunların hepsi bana çok büyük oyunlar devletler arası.yok abi bilinçsiz üretici bilinçsiz devlet oldukça adam olmayız toprakların içine

sıçar

başkalarına teslim ederler yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...