DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 video geriye doğru sayıyor. 2.36 dan sonra olaylar gerçekleşiyor. http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ugur-dundar-dan-ithal-sigirlara-ozel-klip canlı olarak izledim.gülme krizi geldi. baktım uğur dündarda başladı sırıtmaya. annemde soruyor neye gülüyosun bu kadar diye. cevâb veremedi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ahahahah şaroleler çok şörölöymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dedeler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ulkede cok sıgır var bence gerek yok ithal etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 88 sığır kime yeter lan. ben bi oturuşta 3 sığır yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ha angusmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 amaç gündemi meşgul etmekden başka bişey değil.88 sığır 3-5 kasaba satılsa biter.bukadarlamı düşürmeyi planlıyolart fiyatı.devamı gelcekmi bilmiyorum ama milleti aptal yerine koymaktan başka birşey değil.ülkemizdeki hayvancılık yapanın etini yok pahasına alarak milletin hayvan yetiştirmesini yıldırma planıyla bitiriyolar sonra her sektörde olduğu gibi yavaş yavaş dışarıya bağlamaya çalışıyolar.bir arada ekmeği dışardan getirtmeyi sölediler...hay Allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şarole dedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 80-90 sığır kime yeter, nası fiyatları düşürücek merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 3 sene kesilmeyecek hiçbiri, tokmak olacak o sürede üreyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Aynı parayı doğuda hayvancılık için harcasalar daha mantıklı değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Abi anlamadım ben türkiyede sığır kalmamışmı hiç? Seviştirmek için neden dışardan alıyoruz bunları? Ortamı oluştur bizimkiler de sevişir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 niye disaridan aliyoruz reroro demeyin, hayvandan hayvana fark var. genel olarak biz hayvancilikta cok kotuyuz. cok sayida hayvan var ama egitimli hayvancilik cok az. hayvan basina alinan et/sut kalitesi ve miktari cok dusuk. kelimenin tam anlamiyla saliyoruz cayira artik mevlam kayira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 çifleşmeye çalışıyorlar lan :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ahduhd llama bırak zaten hayvanlar 80 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 saldım çayıra meracılığını hayvancılıktan saymıyorum zaten ben,onlar aile geçindirecek kadar besliyolar.adamlar özel tesisler kuruyolar 100 baştan fazla besliyolar hesaplanıyor besin değerleri vs zımbırtısı.fakat devlet yeme zam ota zam boka zam derken hayvancılık yapmaya çalışan işletme sahibini zarara uğratıyolar sonrada ekmeği dışardan getirtmeyi düşünürler rezalet bakalım daha neler görücez.bunların hepsi bana çok büyük oyunlar devletler arası.yok abi bilinçsiz üretici bilinçsiz devlet oldukça adam olmayız toprakların içine sıçar başkalarına teslim ederler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar