Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 eyi fena degil izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 A.ıkcası son sahnede anti freeze doktukten sonra kameraya bakısı ve Tomun sasırma sahnesi bende direk olarak o zenci kızında takımdan oldugu hissi verdi. Bir anlamda Joe'nun backupı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hikaye güzel, karakterler eh , oyunculuklar ı ıh. hele o janice mi janet mi neydi salak karı her "eeeh eytera bea" diye gaza gelişinde sıkılıp ileri sarıyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ben de dün başladım. 3. bölümün ortalarına kadar izledim. Güzel fena değil de bir şeyler olmamış ya. Biraz daha izleyip ne olduğunu söyleyeceğim diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ilk iki bölümü izledim sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sesu said: Ben de dün başladım. 3. bölümün ortalarına kadar izledim. Güzel fena değil de bir şeyler olmamış ya. Biraz daha izleyip ne olduğunu söyleyeceğim diye umuyorum. bence sebebi oyuncular.. oyunculuk kötü ya da yeterli değil.. hani bizim bilmediğimiz bişeyler dönüyor ama o kadar dışarıdan seyrediyoruz ki biz olayları, alabildiğine sakince takip ediyoruz. oyuncular henüz olayın içine izleyiciyi çekmeyi, cezbetmeyi beceremedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Oyuncularda suç yok. Karakterler dandik. Yazarlar becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aslında sen daha haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 4 bölüm hiç bi yamuklugu gözükmeyen adam (joe) bi bölümde 5 kere asansörle aşşa inip çıkıp, millete göstere göstere takılıp yakalanıyor. öbür tarafta m.night shamalamyalayan tipli gasteci abiyi evini basıp, peşinden silahla koşup, arabasını bombalamaya calısan abiler bi türlü öldüremiyor. abi gidip minik kıza "söz veriyorum anneni bulucam" diyor, ki; "her kim ki bir filmde minik çocuğa anneni bulucam diye, o kişi anneyi bula" diye bir durum söz konusu ,hiç bi şekilde sakata da gelmez o artık, haliyle bulucak anneyi çözecek olayları sezon sonu. yeni gelen hapsane kaçkını apla direk herşeyi çözüyor falan. çok ağır kötü lan dizi. şurdaki yorumlardan görüp izleyim demiştim ama direk BIRAH ya. entourage-true blood yeter yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 son sahnede kapı arasından gözüken kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 set ekibidir. o sahnede birinin olduğunu sanmıyorum. bariz bi hata yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 6 yı şimdi izledim. spo erica joe'nun backup'ı mı yoksa joe'dan şüphelendiği için ağzından laf almaya mı çalıştı? ayrıca italya'da neler dönüyor serhat? edit: 7 de çıkmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aabii 1x07 tom nası öldü lan öyle :( ayrıca son sahne ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 nooldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 8.bölüm dizinin en iyi bölümlerinden biri oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Son 2 bölümdür dizi harika gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 9 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 8 Ağustos da çıktı 8-15-22 diye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ara vermişler bir hafta, 22 ağustosta yayınlanıcakmış yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 9.bölüm abaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 klişe falan saçma olan yerleri oluyor ama izlettiriyor lan kendini 9 bölumude izleyene kdr uyuyamadım haftaya son2bölum yayınlanıp bitcek mi? mini diziymiydi bu ben şeyi anlayamadım bizim kasabalılar arabayla çıktılar geri döndüler, yüreyerek çıktılar yine kasabaya döndüler ee bu gazeteci çifte kumrular nasıl yürüyerek buldu orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mini diziydi evet. spo o gazeteciler en son bi ispanyolca konuşan memlekettelerdi. güney amerikadalar galiba onlar. demekki kasabayı oraya kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 All ways in, no way out :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar