Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persons Unknown

mani

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Ben de dün başladım. 3. bölümün ortalarına kadar izledim. Güzel fena değil de bir şeyler olmamış ya. Biraz daha izleyip ne olduğunu söyleyeceğim diye umuyorum.

bence sebebi oyuncular.. oyunculuk kötü ya da yeterli değil.. hani bizim bilmediğimiz bişeyler dönüyor ama o kadar dışarıdan seyrediyoruz ki biz olayları, alabildiğine sakince takip ediyoruz.

oyuncular henüz olayın içine izleyiciyi çekmeyi, cezbetmeyi beceremedi..
Sosyal ağlarda paylaş

4 bölüm hiç bi yamuklugu gözükmeyen adam (joe) bi bölümde 5 kere asansörle aşşa inip çıkıp, millete göstere göstere takılıp yakalanıyor. öbür tarafta m.night shamalamyalayan tipli gasteci abiyi evini basıp, peşinden silahla koşup, arabasını bombalamaya calısan abiler bi türlü öldüremiyor. abi gidip minik kıza "söz veriyorum anneni bulucam" diyor, ki; "her kim ki bir filmde minik çocuğa anneni bulucam diye, o kişi anneyi bula" diye bir durum söz konusu ,hiç bi şekilde sakata da gelmez o artık, haliyle bulucak anneyi çözecek olayları sezon sonu. yeni gelen hapsane kaçkını apla direk herşeyi çözüyor falan. çok ağır kötü lan dizi. şurdaki yorumlardan görüp izleyim demiştim ama direk BIRAH ya. entourage-true blood yeter yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
klişe falan saçma olan yerleri oluyor ama izlettiriyor lan kendini 9 bölumude izleyene kdr uyuyamadım
haftaya son2bölum yayınlanıp bitcek mi? mini diziymiydi bu

ben şeyi anlayamadım bizim kasabalılar arabayla çıktılar geri döndüler, yüreyerek çıktılar yine kasabaya döndüler

ee bu gazeteci çifte kumrular nasıl yürüyerek buldu orayı?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...