Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Peki site affiliate mi yani site üzerinden satılıyor mu yoksa direk bilgi mi sadece? site üzerinden satılıp komisyon falan muhabbetleri varsa eger vergi durumlarında ne durumlar var yok sadece bilgi iceriyorsa bu sitenin sadece reklamdan mı geliri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hiçbir geliri yok. sahibinin maaşı tek geliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 memur maasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 e öeh alıp napalım peki o zaman :D:D bende komisyon falan var senin sitenden tıklanıp alınınca bır para kazanıyosun falan sandım. E oyle bır basvuru yapıp ıyı para kazanabılırsın ve hatta o zaman siteni cok daha saglam fıyatlara satabılırsın. Tabii bunu sıfırdan yapmak baya emek ıster o yuzden sımdı kımse almıyor oyle olursa alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 süper fikir (tu) site de çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fiz, affiliate girişimi istersen bir kahve içelim sfasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 di said: Ya bu arada nolur oyle 100-200 lira teklif edip bosuna mesaj kutumu doldurmayin. 12 tane mesaj geldi oyle. O paranin yarisini bu adama vericem ben sonra "caldim sattim al bunu barisalim" diyerekten. kaç para istiyorsunuz ki ? 1.000 tl m ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 odullusoru said: di said: Ya bu arada nolur oyle 100-200 lira teklif edip bosuna mesaj kutumu doldurmayin. 12 tane mesaj geldi oyle. O paranin yarisini bu adama vericem ben sonra "caldim sattim al bunu barisalim" diyerekten. kaç para istiyorsunuz ki ? 1.000 tl m ? harbi bende affi var dıye 100-200 falan olmaz dıyo sandım . Valla affi yoksa daha fazla da etmez acıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 işin içinde di olmasa 500 vermeyi düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 işin içinde sırf di oldugu ıcın 500 tl vermeyı dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fikir bayağı iyimiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mithat said: işin içinde sırf di oldugu ıcın 500 tl vermeyı dusundum. Ahah kapak niteliginde post olmus resmen. Konuya aciklik getireyim ben, site, kodlar, her sey fizbozun el emegi goz nurudur arkadaslar. Adam oturdu yazdi. Ben sadece host'unu sagladim. Hatta calistirdigi parser'i surekli sabote etmeme ragmen -nihahaha- bana misin demedi. Eline koluna saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 oha çok iyiymiş lan ellerine sağlık fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mithat said: işin içinde sırf di oldugu ıcın 500 tl vermeyı dusundum. ahah, adamlar site degil cuvalla patates aliyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 reyou said: Mithat said: işin içinde sırf di oldugu ıcın 500 tl vermeyı dusundum. ahah, adamlar site degil cuvalla patates aliyo heralde. patates işine girsin di, onuda yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yapılmasa ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 odullusoru said: yapılmasa ayıp olur. inadına sataşan oldukçca memnun kalanlar olarak inadına savunma hakkımızı kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kargo ücreti de yazsaymış güzel olabilirmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Di şu mesaj kutunu boşalt artık gozunu seviim 1327 yılından kalma mesajın mı var nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bu tip siteler tutar genelde. Tek gereken sey bol bol link almasi ve insanlara duyurulmasi. Tebrikler fizbancim ve basarilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 adam uğraşmıyor ki, uğraşsa tutacak. anlatıyorum dinlemiyor :P zamanı yok D: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar