GizliRuzGAR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hoşbulduk güzel bir siteymiş arada farklı yerlere girmek iyi oluyormuş[signature][hline]HAYAT ESİP GEÇEN RÜZGARLARDANDIR. BİZ DE ONUN BİR PARÇASIYIZ İŞTE. BİR YAPRAK GİBİ SAVRULUP DURUYORUZ TANIMADIĞIMIZ MEVSİMLERE... BIRAKIN ESELİM UZAKLARA. BU RÜZGAR BİZİMDİR... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 buradan devam.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Hoşgeldin. Kuralları mutlaka okumanı ben de tavsiye ediyorum.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ho$geldin..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hoj geldin ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.