Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Guildleri Neden Uzun Ömürlü Olamıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bear shaman'ım 3 metre uzağıma heal atamıorum dibimden ayrılmaması lazım heal atcağım kişinin kaçanı fln heallamak çok zor yani

yunusemre said:

gelmiş leanyaysdnasjn :D

bi de gökhan tek product key çıkmış içinden :S bu expansion'ı da mı karşılıyor
Mesaj tarihi:
balonlarınızı patlatıcam
sen yazısı okunmayan resimde nasıl ne yazdığını gördün ki burada kapak filan diorsun
fake olduğunu kendi kendine belli ediyorsun işte

yine bir işi daha elinize yüzünüze bulaştiriyorsunuz yada bulaştiriyorsun diyim
Mesaj tarihi:
Neden türk guildleri barınamıyor aslında cevap çok basit bu başlığı okumak yeterli derecede kafi yabancı guild ler her zaman iyi deniyor hayır değiller onlarda da var bu gibi sorunlar.

Bir türk guildinin barınması ve yaşaması için yöneticileri özel hayatta ve oyunla ilgili her konuda doymuş insanlar olmalı, ve yönetimin taraf tutmaması kendini bu başlığın altında yazan bazı hususlardan uzak tutması gereklidir, konuştukları laflara dikkat etmelidirler, bazılarımız gerçek hayatta bir şirkette yönetici yada vasıfsız çalışan olabilir yönetmek zor iştir yöneticiler vardır karşısında duran kişi yi yönetemez unutmayın ki burda yapılan yöneticilik daha zordur insanları bir yazı ile yada sesli konuşma programları ile bir sesten ibaret yönetmeye çalışırız bu daha zordur.

Biz Türkler evet bazı konularda alttan alma yapamıyoruz arkadan kulis yapıyoruz neden ? ( o şunu yapıyor ben neden yapamıyorum ) bu ve bunun gibi kelimeleri içimizde kendimize sorduğumuz sürece birbirimizi çekememezlik olduğu sürece bu olacaktır.

Bir diğer nedende bu forumda da gördüm bu başlıkta kız muhabbeti malesef bu türk erkeğinin en zayıf olduğu kısım buna diyebilecek bir lafımda yok

Lütfen cevaplarını bildiğiniz soruların cevabını aramayın bir konuda anlaşamayan bizler birleşipte bir guild kuramayız maalesef böyle şartlar bunu gösteriyor. Unutmayın ki forum ortamında bazen yazılan kelimeler yanlış anlaşılıp farklı algılanabilir yazdığınız kelimelere dikkat edebiliriz.

Her insan hata yapabilir hatayı görüp düzeltmek önemlidir, her insan eleştiriye açık olmalıdır hemen savunmaya geçmemelidir, eleştiri yapmalıyız ama dozajını kaçırmamalıyız eleştiri altında karşımızdaki insanı kıracak yada laf sokacak şekilde yapmamalıyız. İşte benim yazdıklarımda bir kaçımızın yazdığının bir faklı versiyonu, hataların ne olduğunu bilipte hatalara bir cevap aramayalım ilkönce kendi yaptığımız hataları düzeltelim ve herkes kendi hatasını düzeltirse sorun orada kalmayacaktır.

Not: genellikle bu forumu sadece okurum ama bu olayla beraber diğer forumlarda olayları karşılaştırsak kısaca bu konu başlığının adında anlaşılacağı gibi kendi sorumuza herkes bir cvp verdi.
Mesaj tarihi:
Tartışma düzeyini yükseltelim lütfen, aksi halde boşu boşuna bazı arkadaşlar uzaklaştırma alacak. Sinirlerinize hakim olamıyorsanız mesaj atmadan 10'a kadar saymayı deneyin =P
Mesaj tarihi:
Alpago said:

ASIL SORUYA CEVAP VERMIYORSUNUZ?BURADA TURK GUILDLERINI BEGENMIYORSUNUZ.GUILD LIDERLERINI BEGENMIYORSUNUZ.AMA KENDINIZ DE BIR TURK GUILDI KURAMIYORSUNUZ.
YAKIN TARIHE KADAR BIR GUILD KURMUSTUNUZ XANTHOR.O GUILDIN YONETICILERINDEN BIRIYDIN.NEDEN BIRAKIP GITTIN?
RRA AMULIUS UN KURDUGU GUILDLE HAVA ATIYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD?SIMDI BOSSMANIN KURDUGU GUILDLE OVUNUYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD?
AMULIUS UN GUILDI DE DARTANYANIN GUILDIDE BOSMANIN GUILDI DE YABANCILARIN DA OLDUGU GUILDLER.SENIN KURDUGUN GUILDDE OYLEYDI XANTHOR.
BENIM SOYLEDIGIM SU.ANLAMAMAKTA ISRAR EDIN.MADEM IMBASINIZ HERSEYI BILIYORSUNUZ NEDEN BU KADAR TURK VAR TOPLAMIYORSUNUZ ONLARI.FORUMA VERDIGINIZ ENERJIYI ORAYA VERIN BE KARDESLIKLER.
AMULIUS-EMRAH CEKIRDEK KADROLARI VARDI.SIMDI YINE BERABERDIRLER HER NERDELERSE.O CEKIRDEK KADRO KURDU VICTORAEYI.EGER O CEKIRDEK KADRO ICINDEYSE BU KAMIL SIMDI ONLARLA BERABER OLMALIYDI :p

ben conanda guild fln kurmadım , kurmamda.. Bakma yöneticilik verdiler sor bakalım ben istemismiyim yöneticilik. Uzerimdeki yetki gitsin diye guildten ayrılıp tekrardan giriyordum. Yeri geldiginde ventten uyarılması gerekn biri olursa çekip kenara konuşuyordum. Eğer yetkili biriysen millet söylediklerini daha ters anlıyor yada daha bir icerliyor. Hem çok vaktimde olmadıgından guild kurma islerine girmemde.Bu arada bu guild fury de idi be ben cromdayim. Furyden niye ayrıldım onuda açıklıyim orda grup savası var. Çok olan kazanır olayı hakim. Fury vaktimin % 80i epic kheste bk invulu olmadan , bk invullu adamlara duel yapmakla gecti. Emin olun crom furyden çok daha kaliteli bir server.

Sen ondan bana birsey deme dostum. Burda deryada, mertte, Çetin abide, furyden selimde bilir beni. Kimseyle bir sorunum olmamıştır 2 sene boyunca. Ben dalgama bakarım sadece, turk guildlerinede karsı fln degilimdir. Ama su yazılanlara bak. Millet birbirinin yazdığını okumuyor , ısrarla devam eden laf koymalar. Herkes benim kadar alttan alsa yemin ediyorum conanin en sağlam guildi kurulur ya neyse şimdi kimileri tanımaz beni artize bak derler :)) derler..derler
Mesaj tarihi:
İyi diyonda fatihim bi bak bakalım konulara adam her fırsatda sataşıyor düne kadar cevap vermişmiyim bazen sabır taşı kırılıyor..Yav 7 ay önce atıldın guildden ozamandır ardından globalde forumlarda orda burda bi laf ettikmi ?? ben etmedim.
Mesaj tarihi:
Yaw inanın bu isin sonu yok. Boş isler bunlar.. Keyif için oynuyorsunuz conan. Mert tmm abi haklisin dese ne olacak demesea ne olacak. Çetin yanlış konuşuyor yada doğru konuşuyor kimin umrunda yada. Uzar gider sadece. ...
Mesaj tarihi:
Yav Fatih şu senin ortamcılığına bayılıyorum ne şiş ne kebab bana dil uzatılıncaya kadar bende şiş kebab ama dil uzatıldımı kelle paça napiim yani bişilere bakmaya foruma girdiğimde adam yazmış hakkımda gıyabımda eyvallah dedikcede uzatmış al sen ver cevabını deki tmm sen haksızsın eyw.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Başlık ile ilgili tartışmaya devam edebilecekseniz ne ala, yoksa boşu boşuna başlığı kilitleyeceğız. İkili sataşmaları bir kenara bırakın lütfen.

bu yazıyı okuyamıyor musunuz?
  • Yeni Oluştur...