Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/2/25/Anlat_istanbul.jpg Nasıl başlığı açılmamış bunun 5 yıldır.. Önceki gün izledim ve heralde izlediğim en iyi türk filmi diyebilirim. Her ne kadar Mexico City'de geçen Amores Perros'un İstanbullu çakması gibi lanse edilmiş olsa da baya başarılı. Türk sinemasından son yıllarda lame komedi unsurlarıyla sırf gişe hasılatı için çekilen filmlerin ardı arkası kesilmiyorken hani film gibi film diyebilceğiniz tek örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 o kadar iyi değildi ya. 6 falan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 7. biraz daha çaba gösterilse daha iyi bir film olabilirmiş, senaryoda ince tweaklerle 8 yapardım ben onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 tweaksiz olmuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar