Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=36625&p=1&rid=2 gorunen o ki artik renault ta VW lesiyor. her ne kadar hala renault cizgisinde gibi dursa da biraz passat a imrenme goruyorum bu arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 opele de kaçmış az da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Selam, Bariz Passat! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bana da arkası Toyota Camry'i andırdı. Aşure gibi bir çok modelden biraz koymuşlar. Hangi sınıf için yapmışlar bunu ben biyere oturtamadım? Kalıp biraz Pheaton'a göz kırpmış ama o kadarda büyük değil sanırım? Renault'un yıllardır alışkın olduğumuz dandik tasarımlarına hiç uymuyor logosunu sök kimse Renault demeyecektir. Riskli bir aksiyon aslında demekki ilerisi için tamamiyle yeni bir tasarım bazı hazırlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 2011 passat. abi şu arka farların eski sade olduğu yıllar geri gelse keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yeni avant alıcaz pedere heralde, baya şeker duruyo maşallah. bu çizimler %80-90 ihtimalle son tasarım oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aslında bu şahane fiyat/performanslar yüzünden audi patlayacak. sorun orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yeni passat in leaked fotolari cikti bugun, renderlara bakmaya gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ee renderlar fake çıkmış o zaman =P fazla iyiymiş renderlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 renault ilk defa araba yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o renderlar phaeton dan apartma muhtemelen de, orjinalde bence yeni dizayn diliyle oldukca iyi gozukuyor hatta renderlardan iyi direk. neyse reno threadini baltalamayim dicem de, baltalanmayacak gibi de degil ki, reno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne renosu ya biz fordçuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 UH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Selam, Jantların karizmaya etkisi oldukça fazla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 teorik olarak 15 yanak lastikle araba surmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Cairne said: bu baya iyi 5 kollu jant her zaman akarrrr-ince olmicak ama. http://www.araba-resimleri.net/data/media/113/Brabus_Mercedes_E_V12_5_Kollu_Jant.jpg http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2008/09/2009-new-yeni-volkswagen-golf-gt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Amerikan forumlarında taşak geçmekten bıkmış adamlar, avruıpalılar aynı ucuz tasarımları kopyalamaktan vezgeçmiyolar. Yani iğrenç, bakamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aktiftablet e katılmadan edemedim. Ultra çakma bi tasarım olmuş latitude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Esh said: teorik olarak 15 yanak lastikle araba surmek imkansız. 225 40 18 kullanıyorum sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar