kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Merhaba arkadaşlar, 700 MB lik bir video'nun boyutunu nasıl ufaltabiliriz? en kısa ve pratik çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Çeşitli programlarla FLV veya mp4 formatına çevirebilirsin. Tabi bu tarz şeylerde kalite kaybı çok yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://fixounet.free.fr/avidemux/ Bunu kullanıyorum ben tüm video çevirme, işleme işlerim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kalite kaybı olsun problem değil facebook'a konacak bir video zaten. hangi programlar bunlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gerge bu program mpeg uzantılı dosyayı index edeyim mi diye soruyor ancak daha sonra açmıyor ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Total Video Converter programı bu işi çözecektir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 avidemux biraz sorunlu. ozellikle bazi formatlarda ve vindozda. onun yerine handbrake kullanabilirsin. handbrake.fr bir de web ustundeyse video ben sana encode edivereyim. gecenlerde bi musteri icin remote video encoder kodladim. onu da test etmis olurum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Açması lazımdı. Linux'de kullanıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 total video converter de çalışmıyor ya adam gibi çalışan program yok mu ? sinir oldum sabah sabah. önce 32 bit diye hata verdi diye düşündüm 64 bit kullanıyorum çünkü 64 bit versiyonunu çektim o da çalışmıyor. açılmıyor program yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 di said: avidemux biraz sorunlu. ozellikle bazi formatlarda ve vindozda. onun yerine handbrake kullanabilirsin. handbrake.fr bir de web ustundeyse video ben sana encode edivereyim. gecenlerde bi musteri icin remote video encoder kodladim. onu da test etmis olurum =) abi handbrake de sadece mkv ve mp4 leri açıyor? bendeki videonun uzantısı vob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 windows movie maker'la da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yok yau yapabiliyor olman lazim. said: I assume you have a VOB file now... Open up Handbrake, find the VOB, and tell it what to do as far as settings go... there's even a convenient side-pane that will have presets for iPhone, Apple TV, large iPod and small iPod. Tell it where to output the file, and click encode. Hani orda hazir preset sec demis de mecbur degilsin ona. Neyse net'te direkt download olan bi alana yuklerden sansimi denerim bi dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Xilisoft Video Converter Ultimate bul bir yerden. Windows'da kullanmıştım vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar