Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden - The Final Frontier 2010

Flassh

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Albüm yine klasik maiden çizgisinde yani muazzam gibi.Ama bu sefer biraz daha hüzünlü çünkü büyük ihtimalle Iron Maiden'ın 15.stüdyo albümü olan Final Frontier efsanenin son albümü olacak.Steve Harris daha öncede bir çok röportajıda hedefinin 15 stüdyo albümü olduğunu soylemişti hatta en son Hollanda heavy metal dergisi Ardshock'da Final Frontier ile ilgili verdiği röportajda "Artık kabul etmemiz lazım ki, hepimiz yaşlandık, işler 30 yıl önceki gibi gitmiyor, çünkü vücudumuz buna izin vermiyor. Turnelerden önce gerekli kondisyonu sağlamak için oldukça çalışıyorum. Buna rağmen 2 sene önce düzenli futbol oynamayı bıraktım. Kalbim bunu istemese de bacaklarım bana engel oluyordu. Hepimiz kabullenmeliyiz ki bir yerde dur demeyi bilmelisiniz. Belki daha bilge bir adam oldum ama aynı zamanda daha yaşlı bir adam oldum. 2011 yılındaki konser ajandamız tamamen dolu. 2012'de herhangi bir planımız görünmüyor....Zamanı geldiğinde bu işi bırakmayı bilmek gerekir...."
gibisinden şeyler söylemiş vay be efsane gerçekten sona eriyor sanırım.Neyse ki gözlerimi kapatmadan dünyanın bence gelmiş geçmiş en iyi grubun bir kez canlı izleyebildim(W.O.A.2008).Ama bir kere bruce'dan 'scream for me istanbuuuuul!!!!!'u duyabilmek için neler vermezdim o da ayrı.

up the irons!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Daha albümü dinleyemedim ama yukardaki şarkı klasik Maiden şarkısı olmuş :)

Buarada Sonisphere'in Türkiye ayağı organizatörlerinin seneye Sonisphere için Iron Maiden'ın Türkiye'ye geleceği söyleniyor. Her sene söylenir ancak zaten bu festivalin bir çok ayağında bulunan Maiden'ın Türkiye'ye gelmemesi için hiç bir sebep görünmüyor. Haydi hayırlısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

gelsin de konser görün=) dezavantajı albüm turu gibi olursa brave new worldden eski hiçbir albümden şarkı çalmazlar, fir tek fear of the dark çalınır.

yahu gelsinlerde yeterki.

Albüm turnelerinde albüm şarkıları dışında yinede 5-6 şarkı çalıyorlar birde fear of the dark dışında run to the hills,iron maiden,number of the beast,hallowed be thy name vazgeçilmezlerden yanlarında birde the evil that men do filan katıldımı tamamdır :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
maiden şu ana kadar tek sıkılmadan dinlediğim heavy metal grubudur, ki 88-89 yılından beri dinliyorum. maiden olsundur çamurdan olsundur o ayrı, fakat doğrusu bu son albüm hakikaten "çok sıkıcı" bir albüm oldu.

harris doğru söylemiş, kimse bir wasted years beklemesin elbette. o zamanki gurubun enerjisi ve şarkıların yazıldığı ortam ve ruh hali bir daha oluşmayacak. farklı birşeyler denemeye kalkmışlar ama genelde ben beğenmedim. sadece coming home ve wild wind blows albümde dinlerken keyif aldığım çalışmalar. final frontier da idare eder. bir kere bazı parçalar gereksiz yere uzatılmış. umarım son albüm bu değildir.

her ne çalarlarsa çalsınlar ben de bruce lu maiden ı istanbulda dinlemek isterim, scream for the istanbul!!! fear of the darkkk!!! :) keşkeeee... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...