Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yazmaya üşendim burdan bakın; http://www.pasifagresif.com/2010/06/iron-maidendan-yeni-album-detaylari-ve-yeni-sarki/ buda yeni şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 klasik maiden şarkılarından olmuş beğendim edit:bruce babanın solo albümlerindeki şarkılara benzemiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bir moonchild, wasted years, stranger in a strange land değil kesinlikle ama hoşuma gitti yine de. baştaki rifflerde bir "ghost rider in the sky" havası da var, hoş olmuş. ayrıca Eddie'siz ilk albüm kapağı mı olacak bu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kapak bu sanırım. Bence o eleman Eddie hala, ama yaşlanmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 alien predator melezinden sonra eddie predator hibriti mi çıktı şimdi bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şarkı fena değil, normal iron maidenden hafif çıkmış vokal ve gitar tonu olarak. ama güzel.. umarım albümdeki şarkılar çok daha iyidir.. up the irons! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bİ DE HER ALBÜMDE -oha caps- bi kadın iki de erkek ambleminin kırması bir şekil yer alıyordu kapaklarında eskiden.. kimi zaman eddie nin havada uçan tükürüğü falan olurdu misal.. şarkıyı dinlemedim ama şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Albüm yine klasik maiden çizgisinde yani muazzam gibi.Ama bu sefer biraz daha hüzünlü çünkü büyük ihtimalle Iron Maiden'ın 15.stüdyo albümü olan Final Frontier efsanenin son albümü olacak.Steve Harris daha öncede bir çok röportajıda hedefinin 15 stüdyo albümü olduğunu soylemişti hatta en son Hollanda heavy metal dergisi Ardshock'da Final Frontier ile ilgili verdiği röportajda "Artık kabul etmemiz lazım ki, hepimiz yaşlandık, işler 30 yıl önceki gibi gitmiyor, çünkü vücudumuz buna izin vermiyor. Turnelerden önce gerekli kondisyonu sağlamak için oldukça çalışıyorum. Buna rağmen 2 sene önce düzenli futbol oynamayı bıraktım. Kalbim bunu istemese de bacaklarım bana engel oluyordu. Hepimiz kabullenmeliyiz ki bir yerde dur demeyi bilmelisiniz. Belki daha bilge bir adam oldum ama aynı zamanda daha yaşlı bir adam oldum. 2011 yılındaki konser ajandamız tamamen dolu. 2012'de herhangi bir planımız görünmüyor....Zamanı geldiğinde bu işi bırakmayı bilmek gerekir...." gibisinden şeyler söylemiş vay be efsane gerçekten sona eriyor sanırım.Neyse ki gözlerimi kapatmadan dünyanın bence gelmiş geçmiş en iyi grubun bir kez canlı izleyebildim(W.O.A.2008).Ama bir kere bruce'dan 'scream for me istanbuuuuul!!!!!'u duyabilmek için neler vermezdim o da ayrı. up the irons!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 2012 de birakiyorlar demek. 2012 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Daha albümü dinleyemedim ama yukardaki şarkı klasik Maiden şarkısı olmuş :) Buarada Sonisphere'in Türkiye ayağı organizatörlerinin seneye Sonisphere için Iron Maiden'ın Türkiye'ye geleceği söyleniyor. Her sene söylenir ancak zaten bu festivalin bir çok ayağında bulunan Maiden'ın Türkiye'ye gelmemesi için hiç bir sebep görünmüyor. Haydi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gelsin de konser görün=) dezavantajı albüm turu gibi olursa brave new worldden eski hiçbir albümden şarkı çalmazlar, fir tek fear of the dark çalınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi gelsinler, ölmeden önce bruce'lu maiden'ı dünya gözüyle görelim de. sonra ne çalarlarsa çalsınlar.. maiden bu olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 albüm dinlenebilir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Gilean said: gelsin de konser görün=) dezavantajı albüm turu gibi olursa brave new worldden eski hiçbir albümden şarkı çalmazlar, fir tek fear of the dark çalınır. yahu gelsinlerde yeterki. Albüm turnelerinde albüm şarkıları dışında yinede 5-6 şarkı çalıyorlar birde fear of the dark dışında run to the hills,iron maiden,number of the beast,hallowed be thy name vazgeçilmezlerden yanlarında birde the evil that men do filan katıldımı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne çalsalar dinleriz yeterki gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Çok çokta klasik Maiden parçası olmamış. Bu linkten dinleyince ses kötü geliyor bişey söylemek pek doğru olmaz. Ama davulları sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Albüm güzel. Son şarkı when the wild winds blow inanılmaz hatta. Haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 up the irons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 maiden şu ana kadar tek sıkılmadan dinlediğim heavy metal grubudur, ki 88-89 yılından beri dinliyorum. maiden olsundur çamurdan olsundur o ayrı, fakat doğrusu bu son albüm hakikaten "çok sıkıcı" bir albüm oldu. harris doğru söylemiş, kimse bir wasted years beklemesin elbette. o zamanki gurubun enerjisi ve şarkıların yazıldığı ortam ve ruh hali bir daha oluşmayacak. farklı birşeyler denemeye kalkmışlar ama genelde ben beğenmedim. sadece coming home ve wild wind blows albümde dinlerken keyif aldığım çalışmalar. final frontier da idare eder. bir kere bazı parçalar gereksiz yere uzatılmış. umarım son albüm bu değildir. her ne çalarlarsa çalsınlar ben de bruce lu maiden ı istanbulda dinlemek isterim, scream for the istanbul!!! fear of the darkkk!!! :) keşkeeee... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gelcekler işallah bu yıl dinimizamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar