THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geohot reis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 onunda sitesi falan patlak sony de dava acti adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aynen hayvan gibi para verip korsan muamelesi görmek çok saçma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Apple to Replace Home Button on iPad 2 and iPhone 5 with Multi-touch Gestures – Report rumor ama mumkun olmasi yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 daring fireball'da john gruber niye boyle bir degisikligin gelmeyecegini cok guzel aciklamis said: Can the New iOS 4.3 Switching Gestures Obviate the Home Button? A bunch of DF readers on Twitter are wondering whether the new four-finger gestures in today’s iOS 4.3 developer beta suggest that Apple might remove the Home button from future iOS hardware. I think not. These gestures do mean that you don’t have to use the Home button. But there’s a serious discoverability problem with them. The physical Home button is impossible to miss. That it is the one and only button on the faces of these devices is a big part of why normal people are able to pick them up, start playing with them, and figure out how to get around with no help. How in the world would a normal person figure out or guess that they need to do a “five-finger pinch” to get back to the home screen? I’m not saying these are bad gestures. But they’re like keyboard shortcuts on the Mac. For any command you expect normal people to actually find and use, there needs to be a visual way to find it. You can add a keyboard shortcut for expert users to memorize, but you can’t have only a keyboard shortcut. Same with these gestures. Oh, and the same goes for double-tapping the Home button to bring up the switching tray. Most people don’t even know about that. They don’t need to. They just tap once and switch between apps using the regular Home screen. I don’t think the iOS Home button is going anywhere. ozet gecmek gerekirse: "eger home tusu ortadan kalkarsa, cihazi ilk defa eline alan insanlar nasil kullanacak?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aciklama bu mu ? cok hafif kalmis aciklama bence. kendi acimca bende bir aciklamada bulunayim kim takar bilemem :) kesin gelecek boyle bir sey. http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-code-reveals-new-iphone-and-ipad-models-rumor-mill-sugg/ engadgette update codunda iphone 5 e dair izler bulunmus vs den bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ya birde androidi nasil kullaniyorsa ilk kullanan iphone u da oyle kullanacak. ayni seyden bahsetmiyormuyuz? not : bahsetmiyoruz :) ben androide benzer bir menu bekliyorum altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bence iphone ve ipad'in tus takiminda degisiklik olmayacak. home tusu kalkarsa tek elle iphone kullanmak iskence olacak. ayni sekilde dendigi gibi eline ilk kez iphone/ipad alan "programdan nasil cikiliyo yeaa" diye kafayi yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi mutlaka bir buton olması gerekiyor ve home button olmazsa olmazı bence iphone'un. imdat cekici gibi bisey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Home butonunun kalkması olayı iPad için mantıklı, iPhone için tasarım rezaleti olur. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 4.3 resmi olarak cikmadan unlock cikmiycakmis dedi musclenerd abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aha, hayirli olsun ozaman ben 4.2 ye update ediom direk asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 betalar ne kadar suruyor bigisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mart ta cikicak diye okudum bi kac yerde google a sorunca when will 4.3 relesase diye arattim google un yalancisiyim bence yukseltmeyin 4.2 ye bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mart cok ucuk ya simdi betasi yayinlandi bize 4.2 nin betasi ne kadar surdu o lazim. 2 ay surmedi herhalde o surduyse yandik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Buyuk ihtimalle yeni ipad ile 4.3e gecer, o da mart gibi falan oluyor yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 satsammi acaba sahibinden uzerinden ya milleti kandirip unlock cikti cikicak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adam gibi bi rss reader var mi , tercihen g reader ile senkron calisacak? baska reader hic kullanmadim mumkun mu bilmiyorum dahi acikcasi. google mobile cok basarisiz, bookmark dan hallice calisip safari de aciyor, ki ekrani hic verimli kullanmiyor. sevmedim. guzel cevabi mum verecek gibi hissediyorum, bakalim hayirli asdf edit: hayli aradim taradim en sonunda reeder i begenebildim onca tirt feed fetcher dan sonra. mutluyum. oh. yine de daha guzel alternatif varsa onu da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben de uzun sure aradim. webden kullaniyorum simdilik. iyi bir rss reader bulan olursa ellerinden operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mum gozun kapali reeder i al derim, dusunebildigim tum isteklerimi karsilayabildim icinde ki oldukca kalabalik otesi bi feed arsivim var. direk greader sifresini isteyip onun clienti olarak davraniyor, google yazsa bu kadar iyi olmazdi. (hos zaten google in yazdigi da var da , igrenc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bir rss reader icin 2,39 euro veremem kimse kusura bakmasin. reader.google.com'la idare ediyorum ben. olmazsa kafa goz girisebilirim rss reader isine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cimri, bi sigara bile 2.39 euro degil asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o kafayla gidersen tum app store'u satin alman gerekir kori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Benim gündelik internet kullanımımın neredeyse 3 te ini oluşturduğu için düşünmedim bile hiç, onun dısında tek app dahi de almadım zaten daha iyi bedava alternatifi olduğu sürece. Reeder en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ayegrii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar