escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 saçmalık yemin ederim saçmalık. kanyon'a gelmiş 6 adet 16 gb 6 adet 32 gb 38 saat içinde bitmiş. ne bu ulan peynir ekmek gibi? herkesde para kaynıyo ak gören türkiyede işsizlik ve yoksulluk var sanır. şu "malesef kalmadı" lafından nefret ettiğim kadar hiçbşiieden nefret etmiyorum o apple'ın da sülalesini... tamam mı adamlar dehşet satış yapacakalrı yere milim milim gönderiyorlar ya onların ceolarının mı her ne boksa kafalarına osuriyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 o kanyondaki 2 tane aleti bizim arkada$lar aldi asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 issizlikle ne alakası var 15 milyon insan yasıyo istanbul'da, iphone'a parası yeteceklerin sayısı 12'den fazladır herelde. asıl sorun distribütörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kaca satiliyo turkcell bayilerinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 3g sahibiyim artık yavaşlığından ölmek üzereyim bunu satayım üstüne koyayım iphone 4 alayım diyorum da, iphone 4'ü gittigidiyordan almayı düşündüm gerçekten ucuz gözüküyor 1300-1400 lü rakamlar ayrıca turkcelllerde uzun süreli sıralar olduğunu da biliyorum.. bir öneriniz var mı? 1500+ bir rakama girmek istemiyorum, 3g piyasası sanırım 600-650 TL, aslında piyasası hakkında da bi bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 600-650 en kirali. telefoncularin sattigi fiyat bu. 3gs lerin allahi 800, 4 lerin fiyatlari da degi$iyo, unlocklu 16lik modeller 1400-1500 arasi. daha fazla verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fiyatlar boyle giderse iphone 5 ciktigi gun iphone 4'umu turkiyeye getirip 1000 liraya filan saticam. yeni telefonun pesinati 200 euro olsa, sozlesmeyi erken yeniledigim icin de 200 euro ceza odesem hem yeni telefonum olur, hem uzerine param kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 haziranda cikiyo di mi. biri trye getirse bana hayir demem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu sefer 3-5 tane simlock free satin alip getiricem galiba turkiyeye. gecen sefer yapsaydim 1250'den alip 1750'den satardim. en azindan hicbir turlu zarar etmem, orasi kesin. ps: bunlar turkiyedeki fiyatlandirma politikalarina ve vergilere yapilan atarlardir, kalkip telefon ticareti icin turkiyeye gelemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 gelecek gibi olursan 5i alirim ben asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ehehe ok yaziyorum kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 taksit yaparsan ben de alabilirim ama haziran cok gec ya, cıkar mı cıkmaz mı o da garanti degil. ulan turkiye'de resmen 1 yıl latency var, yazık bize yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi getirmiycem iphone 5 filan geyik yapiyorum =) esegin aklina karpuz kabugu dusurmeyin. Mum_Chamber said: ps: bunlar turkiyedeki fiyatlandirma politikalarina ve vergilere yapilan atarlardir, kalkip telefon ticareti icin turkiyeye gelemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 red edemeyecegin teklif yaparız, buyuk konusma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 iphone 5 tas ve sopalarla olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 MUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi daha bismillah iphone 4 ü göremedik adam akıllı ne 5'i :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 att 3gs fiyatlarını 40 dolara düşürmüş. biz hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 e o kafayla bakarsan turkiyede iphone 4 bedava, vodafone para istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 unlockedlar da 200 doların altına düştü. eskiden kontratlı bile olsa bu kadar da ucuz degildi US'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 unlocked'lar dedigin, iphone at&t disinda bir yerde satilmiyor amerikada, at&t'de de simlock free satilmiyor. ikinci el piyasasidir o. apple satmaya baslarsa muhtemelen iphone 4'u 599, gs'i 399'dan satar. at&t sadece refurbished 3gs'ler icin taahhutlu fiyati 99'dan 49'a dusurdu. oyle cok bir ucuzlama yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 40 yılda bir itunestan şarkı satın alıyım dedim accountun kayıtlı olduğu ülkeyi değiştiremiyorum kafayı yicem türkiyeden almıştım hesabı akılsızlık edip avusturyadan kredi kartım yok diye halbuki clickandbuy seçeneği varmış. neyse şimdi farkettim onu değiştiriyim diyorum clickandbuy hesabı aldım aktive ettim clickandbuy seçeneğine tıklıyorum siteye yönlendiriyor ordan onay alıyorum itunesa ödemeyi aktive ettiniz falan diye sonra beni tekrar ödeme seçeneklerinin olduğu itunes a yönlediriyo ilerletmiyor. he buarada şuan türkiyeden değiştirmeye çalışıyorum ip falan yüzünden mi dedimde pek olası gözükmüyor oda nedir olayı sizce?account değiştirmede böyle sıkıntı oluyo mu normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sereglin said: unlockedlar da 200 doların altına düştü. eskiden kontratlı bile olsa bu kadar da ucuz degildi US'de. satilmiyor abi ayfon sozlesmesiz su an arka aldircaktim ben ama yoh satmiyoz bilaer demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Zep IP'den olduğunu sanmıyorum çünkü ben amerikadayken türkiye kredi kartıyla iTunesa üye olmaya çalıştığımda zorla bana türkiyeyi seçtirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: unlocked'lar dedigin, iphone at&t disinda bir yerde satilmiyor amerikada, at&t'de de simlock free satilmiyor. ikinci el piyasasidir o. apple satmaya baslarsa muhtemelen iphone 4'u 599, gs'i 399'dan satar. at&t sadece refurbished 3gs'ler icin taahhutlu fiyati 99'dan 49'a dusurdu. oyle cok bir ucuzlama yok yani =) nasıl satılmıyor abi Bestbuy en yaygın commerce ve 2.5 senedir satıyorlar. Sürekli stock olmuyor tabi. Alırken uyarıyor adam, At&t'siz çalışmayacaktır diye, tabi hıhı cekiyoruz unlocklayacağımız için. ( Aslında unlocked dediğim contract'siz satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar