THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende 1 aydir bakiyorum. bakmakla yetiniyorum cunku simlocklu. unlock cikana kadarda sus esyasi olarak odami suslemeye devam edecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bence de çok kullanışlı bi alet , ilk defa iphone kullanıyorum ve baya memnunum heralde bi daha başka telefon kullanmak istemem çünkü herşeyi çok rahat. Bence yurt dışından almak yerine türkiyeden almak çok daha mantıklı bi defa garantisi var ben donanimhaber takip ediyodum o sayede genpadan aldım hem de 1540 civarına falan aldım sorun olmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 garanti hepsinin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Uluslararası garantili Apple ürünleri evet. Ama faturasını kaybetmeyin zira türkiyeden uluslararası garantiye sokabilmek için faturayı şart koşmuşlar. Amerikada falan şart değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 THARKAS said: garanti hepsinin var. tabi var ama bi arıza çıktığında türkiyede bekleyeceğin süreden çok daha uzun süre beklersin bu çok can sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bu SMS'lerimizi kolay bi yoldan bi sekilde bilgisayara atma yolu var mi? DiskAid ve SQLite DB Browser yoluyla atabiliyormusuz fakat itunes uzerinden daha kolay bi yolu var mi acep? O iki programa baktim ama pek user friendly gelmedi bana. Var midir kolay yolunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 6 puanlık uzman sorusu: simdi bir yerden İPhone 4 buldum adam yurt dısından getırıyor 1250+40 tl de kırılması ıcın gıbısınden bır olay var. kırılma olayı sanırım sım lock lu onunla ılgılı bırsey ama her guncellemede sım lock aktıf olacak gıbı(ınternetten bulur kırma kısmını hallederız 40 tl den yırttık dıyelım) ama her guncellemedede kırmak zorundamıyız. birde 1250TL ne dersınız alınırmı.kırılması fln da lasım yada sunlar sunlar varsa alınır gıbısınden bısıler,kısacası basım agrırmı yoksa super karlı bır işmi varmı bılenınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 elli kere soruldu, altmis kere cevaplandi, bu sayfada bile cevabi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oha o zman daha da gerıye gıdıyım bakıyım ne dıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 foursquarede push notification sesi cikmamaya ba$ladi. var mi bununla kar$ila$an. baktim ayarlarda acik falan. noluyo diye arattim, bi cok programin pushunda sorun ya$aniyormu$. mesela wazzupta sorun yok, facebookta sorun yok, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iphone 4 um geldi bugun versiyonu 4.1 modem firmware i 02.10.04 sim unlock mumkunmu bunun icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 4.0.1 icin vardi en son sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 autocad dosyami bilgisayardan hizli aciyor alet bayaa da bi edit yapiliyo mail eklemesi de cok kolaymis sorunsuz bide kullanabilsem ne guzel olucak telefon olarak :) http://blog.iphone-dev.org/post/1452044444/redsn0w-limera1n-fun bu forumda okuduklarima gore ocakin ortasinda cikicakmis 02.04.10 icin unlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kasimdan beridir bekliyoruz her ay cikacak diyorlar ama hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sherif hashim die bi adam var bide arkadaslari sirf herifleri takip etmek icin twitter actim ocak ortasi gibi cikicak diye okudum bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu applestore dan satin aldigimiz application lere bi daha para vermiyoruz demi ayni account la tekrar dan bu sefer para vermeden yukleyebiliyoruz ? bayaa bi app indirdim de parali simdi unlockdan sonra bisi misi olur guvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 wtf? madem jb bekliyosun neiye programa para verdin asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 jb beklemiyorum abi sim unlock bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ayni $ey diil mi ya, ben oyle saniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kisaca biri belej program biri hersim kartta kullanmak icin telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o zaman bu da alet her fw update ettiginde yeni unlock islemi istiyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bazen istiyor dogrudur ama update etmeden once beklenir veya tinyumbrella gibi programlar ile update edilirse unlockun belalisi olan baseband olayi update olmuyor ve unlock bozulmuyor. update ile iki sey update oluyor. 1- firmware 2- baseband (her update ile olmuyor bunun yukselmesi) firmware update onemli degil onu jb icin kullaniyoruz ancak baseband update olursa isler sarpa sariyor ve unlock ortadan kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 $u kadar kasmak yerine avrupadan alsaniz ya telefonu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi telefon vodafone'un stoklarına girdiğinde biri haber etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 iphone 4 32gb 5 milyar mı ? hepsiburada da geziniyordum 5 milyar diyor lan 32gb a bide iphone 4 16gb 1700 küsür iphone 3g 16 gb da 1700 küsür nasıl fiyat anlayışı lan bu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar