ben 5 kere falan dusurdum sanirsam, hicbisey olmadi :D
Birde şu günlerde önereceğiniz app'ler falan nelerdir? Özellikle jailbreak ile gelen app'lerde işinize yarayanlar falan?
Ya JB ciktimi buarada 4.1 icin?
Çıktı.
ama unlock cikmamisti galiba dimi?
iPhone 4. This changes everything. Except the time.
ASDSADSADSADSADASDAS
ASDSADSADSADSADASDAS
iPhone 4. This changes everything. Except the time.
ASDSADSADSADSADASDAS
Dun apple store a bi kadin geldi, saat calismiyo tarih patladi falan yana yakila isyanlarda, bi arastirdim olay buymus asdf. Isin dramasi adamlar 4.2 yi bekletin dio ahahah.
Bu arada iphone guzel evet ama fazla overboost. Yani tam bir kiz telefonu program oyun falan gay gay seyler var. Ama alet mac oldugunu hayvanlar gibi hissetririyo.
bu arada programlar acik olmasalar bile feed ediyolar mi? ntvmsnbc acik deil mesela ama haber gonderdi 1-2 kere.
feed etmek derken ne kastettigini bilmiyorum ama, sadece push notification'lar calisiyor.
o i$te.
boyle sabah 9 da ntv pushladi bir iki haber. $a$irdim. program arka alanda cali$mazken de push luyo yani.
boyle sabah 9 da ntv pushladi bir iki haber. $a$irdim. program arka alanda cali$mazken de push luyo yani.
evet, ebuddy tarzi IM'ler de o sayede calisiyor
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q4MTaQ8KkUM?feature=oembed" width="459">
yuh , ios 4 icin yeni bir oyun.
yok artik ios 4 dedigi iphone 4 icinmi demek ?
3gs, 4 ve ipad sanirim. 3g ve 2g yemez.
Oyun muhtesem olmus.
turkiye'de kontratsız alan yok mu su telefonu? herkes mi yurtdısında nedir yahu.
Öne çıkan mesajlar