Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vinil manyağı yapılır. her tarafı düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 fakir ben, bu gün kontür almak için turkcell bayine girdim. içeri girdim, büyük bir kalabalık ve o kalabalıktaki herkezin elinde sıfır iphone pakedi. İnanın bi an kalabalıktan gazı alıp, az daha bende alıyordum. Lakin şu anda kafamdaki ampüllerden biri sürekli yanıyor. Bir türlü söndüremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 konturluye satmiyolar, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aquila said: konturluye satmiyolar, uzulme. ohh saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aquila said: konturluye satmiyolar, uzulme. acimasizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Evet kasa olarak 3GS daha iyi oturuyor ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bunu alan, bunu da aldi. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/09/092810jobsbust01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 büyük ihtimalle bir sonraki iphone da eski kasaya dönecekler veya benzerini yapacaklar cok tepki topladi bu model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Aldarion said: Korax said: oha cok iimis bu alsammi acaba http://www.youtube.com/watch?v=-4ke91LD6kc&feature=related aldim galiba ehuhe Ohaa gördüm ve aldım direk. abi ben analamadım, telefon temiz gözük sün diye kap takıyoruz e kap cizliyo yine cirkin duruyo anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kabi atip yenisini aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 onun yerine bence invisible shield alin hem telefonun görünümü degismiyor ayrica öyle anahtar cizikleri felan belli olmuyor bu videodaki abartmadikca problem yok http://www.youtube.com/watch?v=LDQzCPx_g0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben bu invis shieldları yapıştırırken her seferinde bir yerinde ya hava kabarcığı ya toz tanesi kalıyor ruh hastası oluyorum. Varmı bunun teknolojik bir yolu veya metodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 var aslında da, invis shield mantıklı değil, bi kere eliniz rahatça kaymıyor touchscreende. düzgün bir i phone kılıfı iş görür. bi de arkasına yanlarına karbon vinil kaplarsınız , tamamdır. değişik firmalar var böyle figürlü falan vinil yapıorlar, onlardan da alabilirsiniz, ama 3m in karbon filmi baya iyi, arabalara falan uyguluyolar, baya teknolock bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Temizliyorsun telefonu bi güzel, ellerini de cerrahi operasyona giren doktor gibi yıkıyorsun. Tepeden başlayarak aşağı doğru yaptıştırıyorsun sonra. Ama kredi kartı gibi sert bişeyle hava kabarcıklarını ata ata... Ben şimdiye kadar 9-10 tane uygulamışımdır, 2. den sonra kusursuz sonuçlar almaya başladım. Ki eli yatkın bir adam değilimdir böyle şeylere... Ama bu skin ve film olayı çok popülerleşmeye başladı. Makina mühendisi arkadaşlara bunu uygulayan basit bi cihaz tasarlatsakta pazarlasak. Dolma sarma makinesi gibi film kaplama makinesi...hmm...business plan vakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 camsil sıkıyosun önce kaplayacağın yere, ufak ufak açarak kredi kartıyla yol veriyosun, önemli olan tümünü bir anda açıp yapıştırmaya kalkmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Aldarion said: Ama bu skin ve film olayı çok popülerleşmeye başladı. Makina mühendisi arkadaşlara bunu uygulayan basit bi cihaz tasarlatsakta pazarlasak. Dolma sarma makinesi gibi film kaplama makinesi...hmm...business plan vakti.. http://www.quirky.com/ geliştirin fikiri yollayın buraya.. 8$a falan satılır rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Evde kendim bile tasarlayıp ürettirebileceğim bi düzenek için aracı koymam...zaten niş birşey... iyice karlılığının içine etmeye luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Absolut said: Ben bu invis shieldları yapıştırırken her seferinde bir yerinde ya hava kabarcığı ya toz tanesi kalıyor ruh hastası oluyorum. Varmı bunun teknolojik bir yolu veya metodu falan. Ben bu olaydan dolayi 3-4 tane protector almis olan bi adam oldugundan prolastim binevi ehuh. Camsil ile siliyosun abicim, hatta varsa bu gözluk bezleri falan, ekran cam gibi oluo. Ondan sonra sac kurutma makinesini yavas calistiriyosun ve isitiyosun film, bi ucundan yapistirmaya basliyosun, yavas yavas filmi yapistirirken kredi karti gibi biseyle hava kabarciklarini itiyosun disa dogru. 2 kisi olursan daha rahat yaparsin birisi sac kurutma makinesini tutar falan. Bosluk kalirsa veya ucu falan tutmazsa tam yine sac kurutma makinesi/kredi karti kombinasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Saç kurutma makinelik bi durumum olmadi hiç. Belkide senin kullandığın materyal sert olduğundan gerekmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 daha rahat yapisiyo bide o hava kabarciklari olmuy oozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 WhatsApp kullanan var mı? Ne yaparsam yapayım uninstall etmediğim sürece bana mesaj gelmeye devam ediyormu yoksa sign out veya log out veya close gibi bi özelligi var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 settings > notificationsdan kapamayi dene istersen gelen mesajlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Kapatınca mesaj mı gelmeyecek yoksa geldigini haber mi vermeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Sanirim bilgilendirmeyi kesecek, sen bakinca mesajlari gorursun, kullanmadigim icin emin degilim. Arti signout ozelligi kesin vardir , hepsinde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kendine bir status ayarla kapattim gibisinden atmayin msj diye atmazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar