Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BBC'nin sitesinden bir belgesel izlemek istiyorum ama sadece UK içie yayın yapıyorlarmış. Ben de Your Freedom kurdum ve İngiltere'deki bir servera bağlandım ama yine de beni UK içi olarak tanımıyor, videoyu hala izleyemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 torrent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 your-freedom uk serverından ingiltere ip'sini tanımlaması lazım yav. ya yf'yi banladılar ya da eski cookieler kafayı karıştırıyor. bi cookieleri falan silip dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4918846 Bununlar Hulu izleyebiliyorum son hız. UK desteği de var ama hızını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Malesef işe yaramadı, hala no available in your region diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar