Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Barnes & Noble'dan eBook alma çabamda bissürü VPN denedim. En sonunda virüssüz gelen, Hulu'dan 480p (2 Mbit üzerinden) gösterebilen takılmadan, ve benim için en önemlisi kitap alırken sorun çıkarmayan bir VPN buldum. Burada da yazayım dedim. Güvenli mi değil mi bilmiyorum. Ama B&N'den kitap alırken kredi kartı bilgileri girilmediğinden rahatım. Bilgilerimi sadece bir kere girdim, kaydolurken siteye. Siteye girişi de VPN çalışmıyorken yapıyorum. Güvenliliği hakkında birşey söyleyemesem de hızlı olduğumu söyleyebilirim. En azından çoğunuz Hulu için kullanabilirsiniz. İşte: http://thefreevpn.com/ USA #3'ü kullanıyorum şu anda Hulu tam performans dizi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 2mbit hız varsa süpermiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 nod32 şöyle diyor C:UserszikachuDesktopifreevpn.exe » INNO » - unsupported option INNO ne demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bir fikrim yok. Benim program ses çıkartmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Güvenli ama bu doğruysa: http://www.dodownload.com/av-report/free+vpn.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evet demin ben de buldum orayı kaspersky falan ok'lemiş, program sağlam gözüküyor ama bağlantı güvenilir mi o var tabii. dediğin gibi hulu için falan kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu amerikada lisanslı olup youtube vsden izlenebilen zımbırtıları izleme olaylarından biri sanırım hulu ? bir yaptırımı falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hulu lisanslı, legal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar