Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engelli Siteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya eskiden hosts dosyasını da ayarladıydım, çatır çutur giriyodm her siteye. Sonra birden youtube a girememeye başladm ben de hostsdaki satırları sildim ve opendns kullanmaya devam ettim. Ama şu an bazı engelli sitelere girebiliyorum bazılarına giremiyorum. piratebay, dailymotion, youtube açılmıyo ama betssona fln girebiliyorum. Bu ne ya :D
Mesaj tarihi:
pekaziz çok sağol ya. ama bu bi yavaşlığa sebep falan olmaz di mi internette.

llama ben de kendi pcmden değil de laptoptan fln girdiğimde opendns i kullanıyorm çatır çutur giriyo ama işte burda olmamıştı
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Çok tartışıldı bu konular da sanırım dikkatinden kaçmış. :)

http://www.navige.com/

Bunu kullanarak bağlanıyorum ben.

Bu çok başarılı. Giremediğim site yok. Geçen gece bi anda engellidir yazısı çıktı bi sitede. Dedim noluyoruz. Refresh attım geçti :D gayet de hızlı net, hiç yavaşlatmıyo
Mesaj tarihi:
Kapımızı polis mi basar youtube'a girdiniz diye?

Ben de nedense DNS değiştirmeye ısınamadım, anlamıyorum da. Bi de vistam sorunlu olduğundan değiştirme ekranını da açamadı deneyen arkadaş. İşte böyle navigeyle idare ediyorum
Mesaj tarihi:
yok kapini polis basmaz da gonderdigin bilgilerin okunmadigini nerden biliyorsun? belki reklamlara inject yapiyorlar? ben boyle bi firma acsam adsense reklamlarina kendiminkini eklerdim mesela.
  • Yeni Oluştur...