RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya eskiden hosts dosyasını da ayarladıydım, çatır çutur giriyodm her siteye. Sonra birden youtube a girememeye başladm ben de hostsdaki satırları sildim ve opendns kullanmaya devam ettim. Ama şu an bazı engelli sitelere girebiliyorum bazılarına giremiyorum. piratebay, dailymotion, youtube açılmıyo ama betssona fln girebiliyorum. Bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Çok tartışıldı bu konular da sanırım dikkatinden kaçmış. :) http://www.navige.com/ Bunu kullanarak bağlanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 geçmiş konulara yazmadım sanırsamda ben klasik 4 2 2 1 4 2 2 2 dnsni kullanıyorum her yere giriyorum çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 pekaziz çok sağol ya. ama bu bi yavaşlığa sebep falan olmaz di mi internette. llama ben de kendi pcmden değil de laptoptan fln girdiğimde opendns i kullanıyorm çatır çutur giriyo ama işte burda olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 eğer zamanında youtubea girmek için host dosyanda oynama yaptıysan onları silersen büyük bir ihtimal sorunun çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sorun olmaz, sonuçta hosts dosyası değişiyor sadece. Problem çıkarsa eklenenleri silersin, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bi dk ya piratebay ile dailymotion hala açılmıyo :S hosts default durumda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 pekaziz said: Çok tartışıldı bu konular da sanırım dikkatinden kaçmış. :) http://www.navige.com/ Bunu kullanarak bağlanıyorum ben. Bu çok başarılı. Giremediğim site yok. Geçen gece bi anda engellidir yazısı çıktı bi sitede. Dedim noluyoruz. Refresh attım geçti :D gayet de hızlı net, hiç yavaşlatmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 tamam hallettm teşekkrler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bence çok başarısız sadece internet explorer için. Firefox,chrome yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Nasıl ya? Firefox için olması lazım esas navige'nin. Direk firefox kullanın diyordu, ki firefoxta kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hangisi sadece IE için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben malmışım aşağıda diğer tarayıcılar yazıyor dsadsa :D edit: değilmişim sadece ie ve firefox var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben navige'ye guvenmiyorum. Oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben de kullanmıyorum navigeyi.Tübitak dnslerini deneyin bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hergonan said: Ben navige'ye guvenmiyorum. Oyle. Neden güvenmediğinizi de yazsanız? Hani bi sıkıntı mı yaratır? Başımıza bir iş mi gelir? Nedir olay? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İstatiki açıdan girdiğiniz siteleri, yaptığınız işleri takip ediyoruz diyorlar. Ben bu yüzden pek sıcak bakmıyorum o siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Kapımızı polis mi basar youtube'a girdiniz diye? Ben de nedense DNS değiştirmeye ısınamadım, anlamıyorum da. Bi de vistam sorunlu olduğundan değiştirme ekranını da açamadı deneyen arkadaş. İşte böyle navigeyle idare ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yok kapini polis basmaz da gonderdigin bilgilerin okunmadigini nerden biliyorsun? belki reklamlara inject yapiyorlar? ben boyle bi firma acsam adsense reklamlarina kendiminkini eklerdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://www.haberveriyorum.net/haber/yasaklari-kaldiran-navigecom-ne-kadar-guvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ohooo guvenmemekle iyi yapmisim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Kojiroh said: http://www.haberveriyorum.net/haber/yasaklari-kaldiran-navigecom-ne-kadar-guvenilir üff tam da korktuğum gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 makat vardı güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.engelliler.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cons =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar