RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya eskiden hosts dosyasını da ayarladıydım, çatır çutur giriyodm her siteye. Sonra birden youtube a girememeye başladm ben de hostsdaki satırları sildim ve opendns kullanmaya devam ettim. Ama şu an bazı engelli sitelere girebiliyorum bazılarına giremiyorum. piratebay, dailymotion, youtube açılmıyo ama betssona fln girebiliyorum. Bu ne ya :D
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Çok tartışıldı bu konular da sanırım dikkatinden kaçmış. :) http://www.navige.com/ Bunu kullanarak bağlanıyorum ben.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 geçmiş konulara yazmadım sanırsamda ben klasik 4 2 2 1 4 2 2 2 dnsni kullanıyorum her yere giriyorum çatır çatır
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 pekaziz çok sağol ya. ama bu bi yavaşlığa sebep falan olmaz di mi internette. llama ben de kendi pcmden değil de laptoptan fln girdiğimde opendns i kullanıyorm çatır çutur giriyo ama işte burda olmamıştı
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 eğer zamanında youtubea girmek için host dosyanda oynama yaptıysan onları silersen büyük bir ihtimal sorunun çözülecek.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sorun olmaz, sonuçta hosts dosyası değişiyor sadece. Problem çıkarsa eklenenleri silersin, olur biter.
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bi dk ya piratebay ile dailymotion hala açılmıyo :S hosts default durumda şu an
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 pekaziz said: Çok tartışıldı bu konular da sanırım dikkatinden kaçmış. :) http://www.navige.com/ Bunu kullanarak bağlanıyorum ben. Bu çok başarılı. Giremediğim site yok. Geçen gece bi anda engellidir yazısı çıktı bi sitede. Dedim noluyoruz. Refresh attım geçti :D gayet de hızlı net, hiç yavaşlatmıyo
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 tamam hallettm teşekkrler :)
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bence çok başarısız sadece internet explorer için. Firefox,chrome yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Nasıl ya? Firefox için olması lazım esas navige'nin. Direk firefox kullanın diyordu, ki firefoxta kullanıyorum :)
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben malmışım aşağıda diğer tarayıcılar yazıyor dsadsa :D edit: değilmişim sadece ie ve firefox var.
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben navige'ye guvenmiyorum. Oyle.
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben de kullanmıyorum navigeyi.Tübitak dnslerini deneyin bir de.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hergonan said: Ben navige'ye guvenmiyorum. Oyle. Neden güvenmediğinizi de yazsanız? Hani bi sıkıntı mı yaratır? Başımıza bir iş mi gelir? Nedir olay? =/
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İstatiki açıdan girdiğiniz siteleri, yaptığınız işleri takip ediyoruz diyorlar. Ben bu yüzden pek sıcak bakmıyorum o siteye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Kapımızı polis mi basar youtube'a girdiniz diye? Ben de nedense DNS değiştirmeye ısınamadım, anlamıyorum da. Bi de vistam sorunlu olduğundan değiştirme ekranını da açamadı deneyen arkadaş. İşte böyle navigeyle idare ediyorum
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yok kapini polis basmaz da gonderdigin bilgilerin okunmadigini nerden biliyorsun? belki reklamlara inject yapiyorlar? ben boyle bi firma acsam adsense reklamlarina kendiminkini eklerdim mesela.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://www.haberveriyorum.net/haber/yasaklari-kaldiran-navigecom-ne-kadar-guvenilir
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ohooo guvenmemekle iyi yapmisim o zaman.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Kojiroh said: http://www.haberveriyorum.net/haber/yasaklari-kaldiran-navigecom-ne-kadar-guvenilir üff tam da korktuğum gibi...
Öne çıkan mesajlar